- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.381
Amin inşallah hepimizin olsunÇok teşekkürler bugün 20 TL ile başlar yarın araba ev olarakgeri döner inşallah
20 tln şu an kaç oldu turta ? Bize bir gaz ver :))
Şekerler önce kumbara ile başladım ben :)
Maşallah kuzum. Allah hepimizin birikimine bereket versin.guzel günlerde harcamayı nasip etsin.Ben birikime karar verdiğimde eşim dalga geçmişti diyebilirim.
Miktarı komik gelmiş beyefendiye.
Öyle mi? Diyerek ,
Tek başıma devam ettim evin de bütçesini elime alarak.
Tek şartla ,asla birikimden istememesi şartıyla .
Sonra inanamadı miktara :))
Olmaz ,gelirim düşük demeyin.
Oluyor gerçekten ben başlangıç yaptım ve iyiki yapmışım . Tüm kredi ve kk borçları azalttık. O zaman o adımı atmasaydım hala beş kuruşsuz ve kk borçları içinde olacaktık .
Bereketli olsun canım birikimlerin önemli olan seninde dediğin gibi az demeden devamlı birikim yapmakBen birikime karar verdiğimde eşim dalga geçmişti diyebilirim.
Miktarı komik gelmiş beyefendiye.
Öyle mi? Diyerek ,
Tek başıma devam ettim evin de bütçesini elime alarak.
Tek şartla ,asla birikimden istememesi şartıyla .
Sonra inanamadı miktara :))
Olmaz ,gelirim düşük demeyin.
Oluyor gerçekten ben başlangıç yaptım ve iyiki yapmışım . Tüm kredi ve kk borçları azalttık. O zaman o adımı atmasaydım hala beş kuruşsuz ve kk borçları içinde olacaktık .
Bende altın almayı özledim şuraya artık şu kadar altın aldık diye yazarız inşallahKızlar yavaştan başlasak mı hazırlıklara :)
damla cikolata
Diyet ve birikim hakkındaki planlarımıza ne dersiniz cnm?
Bu sabahtan itibaren yine her sabah kahvaltımı evde yapmaya başladım ben mesela .
Zencefil, limon ve çubuk tarçınlı suyuma .
Harcamaları da azaltmam lazım .
Oyuncak ve laptopu da hallettim.
Kk kullanımını azaltmak da istiyorum eskisi gibi.
Ben sabırsızlanıyorum sankii :)))
Amin canım hepimizin birikimleri katlansın inş sağlıklı günlerde ..Maşallah kuzum. Allah hepimizin birikimine bereket versin.guzel günlerde harcamayı nasip etsin.
Aklıma siyasetçiler geldimal varlıkları sorulduğunda rakam vermezler ya hiç :)))))))
Bende çok özledim canım.Bende altın almayı özledim şuraya artık şu kadar altın aldık diye yazarız inşallah
Ben ekimde başlıyorum inşallah
Maşallah canım benim.Allah arttırsin.Amin canım hepimizin birikimleri katlansın inş sağlıklı günlerde ..
Hahaha :))))
Çok güldüm canım yorumuna.
Çiftli rakamları çoktan geçtim diyebilirim :))
Ben güne girmicem galiba bu sene ama annemgilin taksidini ödeyeceğim her ay 700 tl 10 ay boyunca sonra bana geri verecekler gün gibi olacak benim için ne zaman geri verirler bilmiyorumBende çok özledim canım.
Ekim ayında alabilmeyi umut ediyorum.
Güne girmiştim ya sonlarda olduğum için altın almayı düşündüğüm için zarardayım .
2.500 ü ilk sıralarda alsaydım 2 ata bir yarım alabilecekken, şu an alsam 1 ata,bir yarım alabilirimtl değersiz tl.
İnşallah canım.Ben güne girmicem galiba bu sene ama annemgilin taksidini ödeyeceğim her ay 700 tl 10 ay boyunca sonra bana geri verecekler gün gibi olacak benim için ne zaman geri verirler bilmiyorum
Eşim ekimde tekrar güne girecek ilk ay almayı düşünüyor ama oda bedelli parasına gidecek oda borç gibi olacak bizim için her ay 1000 tl
Bunların dışında elimde kalanda altın olacak inşallah
Amin kuzucuğum hepimizin inşMaşallah canım benim.Allah arttırsin.
Rabbim yardım etsinde bereketli güzel birikimlerimiz olsun inşallah canımİnşallah canım.
Sen planı çizmişsin gerisi takip etmek istikrar ve Allah'ın takdiri..
dm den yazıyorum canımankaradayım canım
Geçmiş olsun annene acil şifalar versin Rabbim...Iyi akşamlar arkadaşlar ...okuyordum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyordum...temmuz başında annem rahatsızlandı onun yanına gittim...düzelme olmadı bizde annem ve babamı yanımıza aldık...oğlanın odasını onlara verdik...şimdi yeni hayatımıza alışmaya bakıyoruz
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar arkadaşlar ...okuyordum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyordum...temmuz başında annem rahatsızlandı onun yanına gittim...düzelme olmadı bizde annem ve babamı yanımıza aldık...oğlanın odasını onlara verdik...şimdi yeni hayatımıza alışmaya bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?