Çok teşekkürler bugün 20 TL ile başlar yarın araba ev olarakgeri döner inşallah
Amin inşallah hepimizin olsun
20 tln şu an kaç oldu turta ? Bize bir gaz ver :))

Aynen katılıyorum turtisim açıklama bekliyoruz sendennnn karamelli_turta
Şekerler önce kumbara ile başladım ben :)
Sonra dedim düğünler ,doğumlar var tatil var bunlar için de ayrı ayrı kumbara yaptım.
Sonra farkettim ki kumbaralarım çoğunlukla başkaları için biriktiriyor kendimiz için de birikim gerekli olduğunu farkettim.
Hediyelik altınlar Vs yerine ulaşınca sadece aylık birikime geçtim :)

Nazar değmesin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin diyorum öncelikle .
Çok güzel bir birikim yaptım ben önce tl yi seçmiştim sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ve kk araştırmalarım ile ata altına yöneldim. İyiki altını tercih etmişim hiç olmazsa param değerine değer kattı binlerce şükürler olsun ...

@damla cikolata
@-Pandora-

Son düzenleme:
Ben birikime karar verdiğimde eşim dalga geçmişti diyebilirim.
Miktarı komik gelmiş beyefendiye.
Öyle mi? Diyerek ,
Tek başıma devam ettim evin de bütçesini elime alarak.
Tek şartla ,asla birikimden istememesi şartıyla .

Sonra inanamadı miktara :))

Olmaz ,gelirim düşük demeyin.
Oluyor gerçekten ben başlangıç yaptım ve iyiki yapmışım . Tüm kredi ve kk borçları azalttık. O zaman o adımı atmasaydım hala beş kuruşsuz ve kk borçları içinde olacaktık .

Maşallah kuzum. Allah hepimizin birikimine bereket versin.guzel günlerde harcamayı nasip etsin.

Aklıma siyasetçiler geldi mal varlıkları sorulduğunda rakam vermezler ya hiç :)))))))

Bereketli olsun canım birikimlerin önemli olan seninde dediğin gibi az demeden devamlı birikim yapmak

Bende altın almayı özledim şuraya artık şu kadar altın aldık diye yazarız inşallah
Ben ekimde başlıyorum inşallah

Maşallah kuzum. Allah hepimizin birikimine bereket versin.guzel günlerde harcamayı nasip etsin.

Aklıma siyasetçiler geldi mal varlıkları sorulduğunda rakam vermezler ya hiç :)))))))
Amin canım hepimizin birikimleri katlansın inş sağlıklı günlerde ..

Hahaha :))))
Çok güldüm canım yorumuna.
Çiftli rakamları çoktan geçtim diyebilirim :))

Bende altın almayı özledim şuraya artık şu kadar altın aldık diye yazarız inşallah
Ben ekimde başlıyorum inşallah
Bende çok özledim canım.
Ekim ayında alabilmeyi umut ediyorum.

Güne girmiştim ya sonlarda olduğum için altın almayı düşündüğüm için zarardayım .
2.500 ü ilk sıralarda alsaydım 2 ata bir yarım alabilecekken, şu an alsam 1 ata,bir yarım alabilirim tl değersiz tl.

Ben güne girmicem galiba bu sene ama annemgilin taksidini ödeyeceğim her ay 700 tl 10 ay boyunca sonra bana geri verecekler gün gibi olacak benim için ne zaman geri verirler bilmiyorum
Eşim ekimde tekrar güne girecek ilk ay almayı düşünüyor ama oda bedelli parasına gidecek oda borç gibi olacak bizim için her ay 1000 tl
Bunların dışında elimde kalanda altın olacak inşallah

İnşallah canım.
Sen planı çizmişsin gerisi takip etmek istikrar ve Allah'ın takdiri..

Bugün iş çıkışı pazara gittim kızlar herşey ateş pahası

Büyük oğlumla ilkokulda aynı sınıftaki öğrencinin annesi ile karşılaştık. Ben oğlanı ikametten bize denk gelen okula göndermedim ,başka bir yerde misafir görünüyoruz.
Hangi okulda olduğumuzu sordu ,sınıfların çok kalabalık olduğunu duymuş başka bir öğrencinin velisinden .ha birde birkez gitmiş bakmış okulun dış görünüşünü beğenmemiş :))
Yok artık dış görünüşe göre okul beğenmeyeni de ilk kez görüyorum.

Oğlumun okuldan ve arkadaşlarından çok memnun olduğunu ,özellikle sınıf öğretmeni olan matematik öğretmeni de çok sevdiğini, geçen yılı da 91 puan ve iftihar belgesi ile üst sınıfa geçtiğini söyledim.
Gerçekten okul çok yeni olmayabilir ama iyiki oraya göndermişim öyle ilgili bir sınıf öğretmeni var ki sınıf 42 kişi.
Ama oğlum da hırslı bir çocuk.
Sonrasında ise bende aslında o okula çok istedim ama ikamet ayarlayamadım dedi.

Bir de ben öğretmenlere karşı önyargılı olmayı yanlış buluyorum.
Onlar da ailede iyi yetiştirilmiş öğrenci ister biz nasıl en süper öğretmeni istiyorsak .
Laf anlamayan veli de istemezler. Kim ister ki?
Bir de öğrenci ile ilgili olan veliler dikkat çekiyor.

Umarım küçük oğlum da iyi eğitimcilere denk gelir okul hayatında .

Iyi akşamlar arkadaşlar ...okuyordum ara ara ama yazmaya fırsat bulamıyordum...temmuz başında annem rahatsızlandı onun yanına gittim...düzelme olmadı bizde annem ve babamı yanımıza aldık...oğlanın odasını onlara verdik...şimdi yeni hayatımıza alışmaya bakıyoruz

Geçmiş olsun annene acil şifalar versin Rabbim...

Geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin inşallah
Ana baba duası almak çok güzel

kizlar bugun cok yogundum 2 farkli yere seminere sonraa oglumu kresten alip avm deki cocuk etkinligine goturdum sonra lunapark vs derken eve donduk simdi yemek yedik dinlenme modundayim

avm ler ateş pahasi acil pantolon ihtiyacim var ama 1 ay daha bekleyecegim

watsons a girdim 2 sivi el sabunu 1 sampuan aldim yine duramadım bende stokculuk hastalık oldu galiba oysa gecen hafta 2 sampuan almistim 19 tl odedim
10 tl de lunaparka odedim
oglen yemeginde arkadaslarla balık yedik cok pahali idi
gelecek hafta okul acilinca harcamam azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…