- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.401
Canım bu saklı biriktirdiğim 1 yıl olmuştur. Maaşıma ekstra bir ödeme olsun onu ekliyorum, ayda 100-200 atıyorum. Altın al sat falan kar ediyorum derken bu kadar oldu. Onun haricinde son 1 yıldır eşimle arabanın borcunu sıfırladık, 1 kere yüklü bir tüp bebek masrafı ödedik 1 yurtdışı 1 de yurt içi tatil yaptık. Diğer yandan da ev kredisi devam ediyor. Elimde toplu bir para yok ama benim eşim borç yiğidin kampçısı misali daha iyi ödüyor, bizim öyle birikiyor. Sonbahar için yeni hedefimiz kış bahçesi ve bahçenin taş duvar düzenini yapmak. Kış bahçesi için epey model baktım en son kafelerdeki açılır kapanır tenteler var ya led ışıklı, ona pergola tente deniliyormuş, öyle yaptırıp seneye de giyotin cam ile kapattırmayı düşünüyorum.Ölçüleri verdik, tadilata başlıyoruz bakalım. Kocama epey borç çıkarttımTam 1 yıl oldu mu başlayalı?
Bereketli olsun turta :) çiftli rakamları geçtim dediğin 3 haneli rakamlara geçiş mi oluyorAmin inşallah hepimizin olsun
Şekerler önce kumbara ile başladım ben :)
Sonra dedim düğünler ,doğumlar var tatil var bunlar için de ayrı ayrı kumbara yaptım.
Sonra farkettim ki kumbaralarım çoğunlukla başkaları için biriktiriyor kendimiz için de birikim gerekli olduğunu farkettim.
Hediyelik altınlar Vs yerine ulaşınca sadece aylık birikime geçtim :)
Nazar değmesin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin diyorum öncelikle .
Çok güzel bir birikim yaptım ben önce tl yi seçmiştim sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ve kk araştırmalarım ile ata altına yöneldim. İyiki altını tercih etmişim hiç olmazsa param değerine değer kattı binlerce şükürler olsun ...
@damla cikolata
@-Pandora-
Teşekkür ederim canım :)))Bereketli olsun turta :) çiftli rakamları geçtim dediğin 3 haneli rakamlara geçiş mi oluyorbir topik başkanı olmak siyasi olmayı gerektirir
hoşgelmiş minik :) sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.En son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
Maşallah anım sağlıkla büyütün analı babalı inş ismi ne olduEn son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
Allah hayırlı ugurlu etsın ınsAllah analı babalı buyusunEn son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallahEn son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
Allah hayırlı evlat büyütmeyi nasip etsinEn son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
Söylenenler çıktı valladolar düşüyorrr yuppiiii
dolar düşüyorrr yuppiiii
Oy oy Merkez bankası 625 puan faiz artırdı dolar fena çakıldı
Söylenenler çıktı vallahem de sert düştü. Alacaklara hayırlı ugurlu olsun :))))
yarın öğleden sonra alsam mı diyorum ben de.ya kızlar esım yarın daha da dusecek dıyor bı fıkrınız varmı
faiz ıslemı mı ne yarın devreye gırıyomus sıtede oyle yazmısmıs
YTD sizin fikrinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?