Tam 1 yıl oldu mu başlayalı?
Canım bu saklı biriktirdiğim 1 yıl olmuştur. Maaşıma ekstra bir ödeme olsun onu ekliyorum, ayda 100-200 atıyorum. Altın al sat falan kar ediyorum derken bu kadar oldu. Onun haricinde son 1 yıldır eşimle arabanın borcunu sıfırladık, 1 kere yüklü bir tüp bebek masrafı ödedik 1 yurtdışı 1 de yurt içi tatil yaptık. Diğer yandan da ev kredisi devam ediyor. Elimde toplu bir para yok ama benim eşim borç yiğidin kampçısı misali daha iyi ödüyor, bizim öyle birikiyor. Sonbahar için yeni hedefimiz kış bahçesi ve bahçenin taş duvar düzenini yapmak. Kış bahçesi için epey model baktım en son kafelerdeki açılır kapanır tenteler var ya led ışıklı, ona pergola tente deniliyormuş, öyle yaptırıp seneye de giyotin cam ile kapattırmayı düşünüyorum.Ölçüleri verdik, tadilata başlıyoruz bakalım. Kocama epey borç çıkarttım

Bereketli olsun turta :) çiftli rakamları geçtim dediğin 3 haneli rakamlara geçiş mi oluyor bir topik başkanı olmak siyasi olmayı gerektirir

Bereketli olsun turta :) çiftli rakamları geçtim dediğin 3 haneli rakamlara geçiş mi oluyor bir topik başkanı olmak siyasi olmayı gerektirir
Teşekkür ederim canım :)))

Çok güldürdünüz beni gerçekten.
Ama üçlüler bana daha çok çok uzak .
Azmedersem ilerde olabilir belki neden olmasın

Günaydın bu arada kızlarr

hoşgelmiş minik :) sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.

Maşallah anım sağlıkla büyütün analı babalı inş ismi ne oldu

Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah

Allah hayırlı evlat büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…