- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.421
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEn son 6 eylülde yazmışım 15 eylulde sezeryan olacam diye :) ayni gün yani 6 eylulde ogleden sonra 15.30 da evdeyken suyum geldi ve 17.30 da sezeryana alimdim :) bi hafta oldu bebisimin gelişi.. size de selam vermek istedim kızlar..
ben de yarın alım dıyorum esım sımdı basımın etini yer düserseyarın öğleden sonra alsam mı diyorum ben de.
evet canım biraz daha bekleyelim şimdi alınmazya kızlar esım yarın daha da dusecek dıyor bı fıkrınız varmı
faiz ıslemı mı ne yarın devreye gırıyomus sıtede oyle yazmısmıs
YTD sizin fikrinizi merak ettim
yarın fırlıyomus bideevet canım biraz daha bekleyelim şimdi alınmaz
Hayirli olsun. Benim gibi yapmissin.Selam kızlar
Bende heyecanla bekliyorum önümüzdeki haftayı az harcayacağım
Daha düzenli ve programlı bir hayat istiyorum
karamelli_turta biz bu ay başında araç değiştirdik
Benim birikimden koyduk bir kısmını kredi çekip faiz ile uğraşmayalım diye
Eşimde benim bu kadar biriktirdiğime hem şaşırdı hem de her ay benim içinde altın al dedi
Ben biriktiririz deyince o da pek ciddiye almayıp, ne kadar birikebilir ki diyordu
Hayırlı olsun canım aracınız güzel günlerde kullanın. Birikimler ihtiyaçlarımız için zaten krediye az bulaşmak bile kar.Selam kızlar
Bende heyecanla bekliyorum önümüzdeki haftayı az harcayacağım
Daha düzenli ve programlı bir hayat istiyorum
karamelli_turta biz bu ay başında araç değiştirdik
Benim birikimden koyduk bir kısmını kredi çekip faiz ile uğraşmayalım diye
Eşimde benim bu kadar biriktirdiğime hem şaşırdı hem de her ay benim içinde altın al dedi
Ben biriktiririz deyince o da pek ciddiye almayıp, ne kadar birikebilir ki diyordu
Benim 2 tlm kaldıyarın öğleden sonra alsam mı diyorum ben de.
al kuzum al, çiçek mi alacan, böcek mi alacan al.. :)))))Hayırlı olsun canım aracınız güzel günlerde kullanın. Birikimler ihtiyaçlarımız için zaten krediye az bulaşmak bile kar.
Erkeklerin çoğu birikimi gereksiz görüyor :))
zelalke çok geçmiş olsun sana , evladına Rabbim uzun ömürler versin canım. ..
Kızlar harcama hala serbest değil mi ?
Şu an çiçekçilere gidiyorum, benim zaafım da bu maalesef ...çok seviyorum ben bitkileri ve çok var aslında ama gözüm doymuyor
pazartesi başlıyor tatlım... herkes pazar günü haftalık menüleri oluşturup ön hazırlığını yapsın..artık birikime başlayalım. yaz da bitti, bahane kalmadıyaşasın sikiyonetim baslayacakkk
bugun gidecegim yerler dolmusla 10 dk idi ben yuruyerek harcama yapmadim
ve ayrica bugun dusus oldu piyasalarda
insallah bir8kim yapanlar olmustur
tabiki canım ekliyorum hemen.Çikolatam beni de ekler misin. Nasılsa stok da yaptık bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?