• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bereketli olsun canım
benimde alacağım 1210 olduğu için arada kaldım
bankadanmı aldın sen?
benim bide gidip bürodan almam lazım
bankadan aldm canım bnım arkadasımında borcu var dolar bankadan almıs atmden cekebılıyomus dolar seklinde bi sor belki senın bankanda da vardır boyle

Sindirella oralar şimdi iyidir :KK66: tadını çıkar
Burası çok yağışlı, yaz bitti .. Benim havalar gitti eşiminkiler geldi geliyor :p

Ben fırsattan istifade birkaç çiçek daha alayım diyorum . Limit koyacağım kendime pazartesi den itibaren .
Ayyyy harika, süper burası.
Sabaha karşı gökgürültüsü ve yağış oldu ama çok şükür kahvaltı bitene kadar gittti kara bulutlar.
Çiçek ben bakamadigim için hiç almam ama başkasında görünce çok severim.
T tatlu ilk sıraları veriyorlarsa keşke girseydin. 500 veririm diyorsun, zaten zibilyon tane kumbara var hepsini toplarsan neredeyse bin TL canım.
Biz bu ay basladik 400 TL ile ilk ben aldım. Olduğu gibi kk yatırdım.
Bugün 10 USD de ben aldım kızlar, çünkü tatilde hiç sigara içmedim onun parası ile aldım.
Umarım eve ve ise dönünce de aynı şekilde içmeden devam ederim

Dilekcim hayrını gör canım bereketli olsun.

Kızlar beden egitimi öğrt arkadaşim çok güzel zayıflamış okulda bana hava atiyorsu bugün. Dedimki arkadaş sem bizim bedencimizsin senden yardım istedik bur ise yaramıyorsun:-)
Dedim naptın cabuk söyle. Göbeğini erit diye bir program varmış onu uygulamış telefona yükledi sabah sağolsun. Onu da yapamazsam dilinden kurtulamam.
Akşam incelerim ve başlarım inş

Back
X