• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıvı deterjan nedense hiç merak etmedim şimdiye kadar ben ama mutlaka deneyeceğim :)
Alo nun fiyatı iyi geldi bana sanki denemeye değer mi bilmiyorum
alo nun fiyati ne kadarmis acaba şok markete gordim ciktim ama hic bakmamistim ben alabilirim belki sorayim bikac kisiye

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun içinde haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazık kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka önlemler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)

17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
@damla cikolata
@karamelli_turta
@kahvemsi mutluluk
@tuce_tuce
kronikuykucu kronikuykucu
@tatlu
@mornergis
@minikkoala
@zynpzeynep123
@Nikita
@carminemine
@All is well
@Kmsl Hnd
sekerim00 sekerim00

@planli @iyiniyetli @-Pandora- @Suveybe13 @mutlumayis @p_ritha @bir yudum mutluluk @akifinannesi @dilek bolu
hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım..

ya da katılmak isteyenler isim yazdırsın lütfennnn[/USER]
damla cikolata damla cikolata ben de varım

atm den cekince kesinti mi oluyormuş
bende ogreneyim vu döviz hesabini falan
kuveyte bn daha evvelden altını sormustum altın olarak cekmeyı,gram basına para kesılıyor demıstı
sımdı arkadasa atmden döviz cekılıyomus bı sor ıstersen demıstım para kesılmıyomus ona canım kuveyttürk

kuveyte bn daha evvelden altını sormustum altın olarak cekmeyı,gram basına para kesılıyor demıstı
sımdı arkadasa atmden döviz cekılıyomus bı sor ıstersen demıstım para kesılmıyomus ona canım kuveyttürk
benim bankam kuveyt degil ama belki birikimi ona aktarabilirim nefret ediyorum makas aligi gereksiz yere aldiklari her kurustan

Hayırlı akşamlar kızlar..
Şu yemek menüsü paylaşma sistemi süper olacak benim için gerçekten.
Bir seneyi biraz geçti evleneli bekarken makarna bile yapmamış olan ben yeni fikirler edinip deneyimlerinizden yararlancam inşallah.
Pazartesiyi merakla bekliyorum.
Haftasonu düğün için köyde olcaz yazamayabilirim takipte kalmaya çalışcam arkadaşlarım:KK200::KK50:

Back
X