• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilekcim hayrını gör canım bereketli olsun.

Kızlar beden egitimi öğrt arkadaşim çok güzel zayıflamış okulda bana hava atiyorsu bugün. Dedimki arkadaş sem bizim bedencimizsin senden yardım istedik bur ise yaramıyorsun:-)
Dedim naptın cabuk söyle. Göbeğini erit diye bir program varmış onu uygulamış telefona yükledi sabah sağolsun. Onu da yapamazsam dilinden kurtulamam.
Akşam incelerim ve başlarım inş

Kuzum ...karbonhidrat ..protein ..yağ.. vitamin..
Bunlar dengeli alınınca kilooo gidiyo :KK48: 27 kilo verdim..:spor: haftalık hedefim 500 gram vermekti..öle de oldu..1 sene 4 ay gibi sürede verdim:super: yavaş yavaş verdiğim için asla hızlı kilo alışım olmadi..4 aydır 65.5 - 67 arasindayim

Kilo vermede acele etmeyin..yavaş yavaş dönüşü olmadan gjtsin:olamaz:

1 haftada 200 gram alarak 67,1 olmuşum :sampiyon:

Kuzum ...karbonhidrat ..protein ..yağ.. vitamin..
Bunlar dengeli alınınca kilooo gidiyo :KK48: 27 kilo verdim..:spor: haftalık hedefim 500 gram vermekti..öle de oldu..1 sene 4 ay gibi sürede verdim:super: yavaş yavaş verdiğim için asla hızlı kilo alışım olmadi..4 aydır 65.5 - 67 arasindayim

Kilo vermede acele etmeyin..yavaş yavaş dönüşü olmadan gjtsin:olamaz:

1 haftada 200 gram alarak 67,1 olmuşum :sampiyon:
Canim sagol. Yalnuz ben yasli bir kadinim o yuzden sıkıntı yaşıyorum. :KK48:Karatay yapiyorum ama kacamak da oluyor. Bakalım vercem ınş. Ben de 65 kiloyum

listemizin şuanki son hali:

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. @karamelli_turta
  3. @kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. @kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. @zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. D dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. @lindalinda
  22. @p_ritha
  23. @binhuzunluhaz
  24. @Phoenix_32

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. @planli @akifinannesi

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)
17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

ben de katılmak istiyorum.beni de ekler misiniz??

Selamlar herkese, benı de eklerseniz sevinirim. Zira açıldıkça açıldım: (((

Ben de varımmmm ben deeee :KK54:

kızlar, ekledim sizleri de pazartesiye hazır olunn

Bacılar iyi mi yaptim ..kötü mü yaptim bilmiyorum :KK17:

10 gr altın ...125 dolar...100 euro...100 sterlin

Ne zamandır Tl biriktiriyordum..dayanamadım girdim ..:KK53:

200 gram kilo almışam:skandal:kendimi ağır hissediyommm

dilekcim bereketli olsun inşallah.tam sepet yapmışsın, çok güzel olmuş

kizlar gelecek hafta icin yemek listesi yaparsaniz paylasir misiniz lutfen

yarin detay bir temizlik ve borc odemeli gun olur
ertesi gun de süt alıp yogurt yaparim benim pazar alisverisi pzt olur en yakin o pazar var ve değişik az kalorili yemekler ogrenmek istiyorum

Kızlar birşey soracağım .
Alo toz çamaşır deterjanı kullanan oldu mu aranızda?
Şok markette 7 kg 33 tl. Renkliler ve beyazlar için yazıyor üzerinde.
canım, sıvı deterjanlar çıktığından beri ben hiç toz kullanmıyorum. lekeli kalıyor gibi geliyor çamaşırlar, özellikle koyu renklerde tam erimeyip beyaz leke bıraktığını düşünüyorum...

kızlar, ekledim sizleri de pazartesiye hazır olunn

dilekcim bereketli olsun inşallah.tam sepet yapmışsın, çok güzel olmuş

:KK54: aslında TL de kalsın taraftarıydım.. kardeş universiteyı yanimda okuyck..Bu nedenle uzun vadeli ihtiyacım olmayacak :KK53: hayırlısı olsun ..üzerini ekleye ekleye giderim artik

43 e merdiven dayadım canim

:rolleyes: çıtır yaslı

canım, sıvı deterjanlar çıktığından beri ben hiç toz kullanmıyorum. lekeli kalıyor gibi geliyor çamaşırlar, özellikle koyu renklerde tam erimeyip beyaz leke bıraktığını düşünüyorum...
Evet siyah pantolonlarda çok kötü iz kalıyordu ...onun için koyu renkli atınca sıvı kullanıyorum... ama diğerlerine peros aldım denemek için 9 kilosu 30tl ydi inşallah pişman olmam

damla cikolata damla cikolata tmm cnm takipteyim menu konusunda seni.
bende haftanin 1 gunu cay saati yapacagim
cocuk olunca mecbur farkli yapiyorum

tavuk kanat aldim 13 tl odedim.
tamam canım bu hafta evdekilerden bir şeyler yapıp markete gitmeyeyim istiyorum ya, kısmet.. 1 günü ben de kahvaltılık ile geçiştirmek istiyorum aslında...

Sıvı deterjan nedense hiç merak etmedim şimdiye kadar ben ama mutlaka deneyeceğim :)
Alo nun fiyatı iyi geldi bana sanki denemeye değer mi bilmiyorum

Back
X