• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunaydin kizlar
bugun odeme gunum kira aidat kres kredi kartı maas biter 20 tl harclik.kaldi maasimdan:duduk:

esim de kendi kk tum faturalari ayruca benim yemek cay yol kendi yemek yol cay kirtasiye masrafinin yarısi birde bir odemesi var onu yapacak. Geriye 50 tl si kalıyormuş :63:

malesef ek ders yok bu beni cok etkiliyor ins gelecek ay olacak
hadi bakalim 70 tl ile 1 ay nasil gecinelim biz

stok kislik.gida alisverisi derken kk yuklendik

HAFTALIK 200 TL MUTFAK BÜTÇESİ İLE
YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)

17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

listemizin şuanki son hali:

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. karamelli_turta karamelli_turta
  3. @Kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. kronikuykucu kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. Z zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. @dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. lindalinda lindalinda
  22. @p_ritha
  23. @binhuzunluhaz
  24. @Phoenix_32
  25. @Alya_sura88
  26. @muhendiseylul

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. @planli akifinannesi akifinannesi

Günaydın kızlar.

Pazartesi için hazır sayılırım. Hemen haftalık menümü paylaşayım:

Pazartesi:
Nohutlu Tavuklu Tel Şehriye Çorbası
Salata+ Karpuz

Salı:
z.Yaplı Barbunya + cacık +Karpuz

Çarşamba:
Kıymalı Makarna + Yoğurt

Perşembe:
Mercimek Çorba
Z.Yağlı Patlıcan Közleme

Cuma:
Menemen + Ayran + Karpuz

Cumartesi + Pazar:
Fırında Köfte Patates
Salata

Bu hafta az alış veriş yapmayı planladığım için evdekilerden kullanmaya başlamak istiyorum.
Karbonhidrat-protein dengelemeye çalıştım. Porsiyonları ufak tutacağım

ben uzun süredir günde 1 öğün beslenmeye çalışıyorum. bazı günler aç uyanıyorum o günler için de nesfit cornflakes yemeyi planlıyorum.
Günde 1 saat yürüyüşe başlayacağım.

buna göre marketten bu hafta almam gerekenler:
yoğurt, süt, peynir, patates, kurusoğan, ve peçete....

bugün kk birini ödeyeceğim. ödedikten sonra 1 karton sigara ve yukarıdaki alınacakları alacağım. hafta içi markete gitmek istemiyorum.

haydi bakalım hayırlı uğurlu bol tasarruflu olsun ;)

:KK70:stokcu hanımlar.....stoklarınızı iyi saklayın :KK20: devlet stokçularla mücadele etcek :KK70:

Basta buzdolapları saklayin
Bana gelseler bende baya stok var...bu nedir be kadın deseler...sonra ben durun daha ne gördünüz desem ve biriktirdiğim stresi bunlara aktarsam :kusmuk:...nasılsa birine patlıyacağım bari değsin :kızgın:

Bana gelseler bende baya stok var...bu nedir be kadın deseler...sonra ben durun daha ne gördünüz desem ve biriktirdiğim stresi bunlara aktarsam :kusmuk:...nasılsa birine patlıyacağım bari değsin :kızgın:
Ay bize gelseler erzak bağışı toplarlar herhalde :D ev kurudu resmen :D indirim denk gelir diye almıyorum da. Son kullanımlıklar kaldı haftaya mecbur alacağım

Allah'ım az verip aratmasin, çok verip azdırmasin :KK45: kredi kartımı kapatmıştım.. maalesef yine borç olmuş..şimdilik 3000 tl borcum var :KK73: 5000 'de bu ay kömür ve oduna (abime 1 ton..bize 2 ton kömür) borç yazdiririm :KK71: oldu mu 8000 :KK61: kardeş üniv kitap ihtiyaç parası 2000 tutsa :mad: olur 10 milyar borç :KK70:
Aylık maaşım yine kredi kartına :KK33:

Ek iş de yapamam :-) borçlarimi seviyorum.. Benim borcum :KK61:

Ay dayanamayıp alıyorum ya. Varya bu ay çok önemli bizim için.
Bim e gittik 1.5litrelik sulardan stok su ,kuşbaşılı pide kısırlık bulgur şehriye 55tl
Şok market mintax bulaşık makinası toz deterjan çiğ kuruyemişler kotex ped 63tl
Pazardan stok için sarımsak soğan patates yeşil fasulye havuç bamya maydonoz roka ıspanak mandalina 100tl
Dün de markette 66tl harcamıştık.
Yarın misafirim var Elmalı kurabiye ,mercimek köftesi ,kek ,zeytinyağlı yeşil fasulye, kumpir yapacağım evim de pislendi temizlemem lazım temizlikçi bu cumartesi değil diğer cumartesi gelecek 140tl de ona vereceğiz. Gitti paralar

damla cikolata damla cikolata Menüm aşağıda ama günler yer değiştirebilir.sadece ekmek süt peynir masrafı olur diye öngörüyorum.
Pazartesi:pazar günü misafirim var taze fasulye mercimek köfte kumpir Elmalı kurabiye kek yapacağım artanları yeriz
Salı:ıspanak yoğurt turşu
Çarşamba: nohut pilav yoğurtlu semiz salata
Perşembe:bamya salata
Cuma: bulgur pilavı yoğurt
Cumartesi : patatesli bezelye tavuk
Pazar: balık

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ

Hanımlarr,
Yapılacaklar belli.
Haftalık max. 200 tl bütçemiz var. Bunun dışına çıkmamaya çalışacağız.
Bunun için de haftalık menüler oluşturacağız bu menüleri de birbirimizle paylaşacağız (böylece yeni yemekler de öğreneceğiz)
Ayni zamanda kilo verme hedefimiz de olduğu için kalorisi daha düşük besinlerle beslenmeye çalışacağız.
Abur cubur almayacağız, alırsak mutlaka burada yazıp kendimizi ifşa edeceğiz.
Günlük ne aldık, neye ne kadar harcadık yazacağız.

**** Aylık 1 kültürel faaliyetimiz olacak.Kitap okuma, kurs, tiyatro,sinema, gösteri, konser vs olmalı. kendimizi ödüllendirmemiz de lazım.. kim nasıl isterse...

Birbirimize gaz vermek, uyarmak, birbirimizi frenlemek serbest... hatta lütfen olsun. hepimiz birbirimize sahip çıkalım yoksa alış veriş çılgınlığımızın önüne geçip birikim yapamayacağız....

(Aklınıza gelen başka öneriler varsa lütfen söyleyin ekleyelim)

17 EYLÜL 2018 PAZARTESİ başlıyoruzzz....

listemizin şuanki son hali:

YEME İÇME ALIŞVERİŞ DİYETİ KATILIMCILARI

kesin katılmak isteyip isim yazdıranlar:
  1. @damla cikolata
  2. karamelli_turta karamelli_turta
  3. @Kahvemsi mutluluk
  4. @tuce_tuce
  5. kronikuykucu kronikuykucu
  6. @tatlu
  7. @mornergis
  8. @minikkoala
  9. Z zynpzeynep123
  10. @Nikita
  11. @carminemine
  12. @All is well
  13. @kmsl hnd
  14. @sekerim00
  15. @iyiniyetli
  16. @dilek bolu
  17. @-Pandora-
  18. @Suveybe13
  19. @bir yudum mutluluk
  20. @mutlumayis
  21. lindalinda lindalinda
  22. @p_ritha
  23. @binhuzunluhaz
  24. @Phoenix_32
  25. @Alya_sura88
  26. @muhendiseylul
  27. @Avatarabdhk

hanımlar siz de katılmak ister misiniz? Sizlerle bu konuda yazışmamıştık sanırım:
  1. P planli akifinannesi akifinannesi

Back
X