- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.741
Çok teşekkür ederim canım. Birbirimizi motive ederek güzel sonuçlara ulaşacağız inşallah hep birlikte. Tasarruf ve birikim bir ekip işi. Tek başına bir yerde bırakıyoruz, sıkılıyoruz, yoruluyoruz. Ama burada birbirimizi sürekli gayrete sevkedeceğiz inşallah. Haydi bismillah o zaman :)Topikçek sıkıyönetim ilan ediyoruz o zaman
damla cikolata nakiti sıfırlamak olmaz canım evet gerektiğinde kk kullanılır..
K kahvemsi mutluluk umarım bir an önce çözülür problemcan sıkıcı anlıyorum seni..
bir yudum mutluluk seni tekrar aktif görmek çok güzel :)
Bende bu hafta büyük oğlum için kırtasiye masrafları ,süt ekmek yumurta gibi zorunlu ihtiyaçlar dışında harcama yapmamayı düşünüyorum.
Kk borcumu azaltmam lazım malum önümüz kış zaten ,faturalar uçuşa geçecek
Canım oğlun güle güle kullansın, benim de laptop bozuldu, tez yazıcam laptop ihtiyacım var ama uçmuş gitmişBüyük gün geldi çattı :))
Bende sıkıyönetim ilan ettim, sadece ihtiyaçlar doğrultusunda alışveriş yapmayı umuyorum ..
damla cikolata anne candır, gerisi heyecan.. uzun ömür versin Rabbim iyiki varlar.. Onların duası yeter
Kk borcumu aşağılara indirmek istiyorum.
En son 2.400 tl ödedim
Bu ay bazı taksitler bitti,zaten bitsin diye bekledim oğluma Laptop sözümüzü tuttuk .
Şu an 1.650 tl önümüzdeki ay borç ,hiç kullanmamayı istiyorum
merhaba kızlar...
yeni eğitim ve öğretim yılımız tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun...
Bu hafta çocukların kitap kırtasiye masrafı haricinde hiç harcama yapmamak niyetim..sadece ekmek alacağım...çarşamba günü de iki üç çeşit sebze ve meyve alırım sadece pazardan...
sıkıyönetim bizim çekirdek ailemizde de başlamış bulunmaktadır :) Hayırlı uğurlu olsun :)
Geldim hadi başlayalım :)
Ben sabah tartilmayi unuttum
Sabah kahvaltimizi yaptık öğlen için hazır çorba yaptım. Yoğurt turşu falan yeriz.
Akşama buzlukta geçen yıldan fasulye var onu yapacağım. Yarın da yeriz.
Yarın sağlam bir pazar alışverişi yapmam sart. Ben bu ayda kk kullanmak zorundayım market harcamalari için. Kalan nakit harçlık olarak ancak yeter.
Su ıslak duvar işinin de maliyeti olacak onu da ek hesaptan ya da kk nakit avans maliyetin tutarına göre bakacağım.
Tam toparlanan diyoruz birşey çıkıyor.
Haftalık kumbaralar için Eylül sonuna kadar 58 TL ayırmıştım üstünü ekleyip sabah 10 euro aldım.
Hanımlar merhaba,
Büyük gün geldi :)
Ben de;
ve işimin yolunu tuttum. Çok yorgunum bir yandan bir yandan da yapacak çok işim var.
- 200 lira harçlığımı cüzdanıma koydum,
- kitabımı belirledim,
- müslimi hazırladım,
Bütçeye ek olarak yeni bir yol ve yemek masrafım olacak. Okulum başlıyor hayırlısıyla Ekim başında. Başlayana kadar da haftada 1 gün okula gitmem gerekecek, kayıt vs için.
Şöyle bir planlama yaptım; bir mug alacağım kahve, çay masraflarını indirmek amacıyla. Bir de uzun zamandır yanımda hafif bir kapta kuruyemiş taşıma alışkanlığım var, suyumu da yanımda taşıyorum bir süredir. Bunu pratik atıştırmalıklar şeklinde düzenlersem iyi olacak. Önerilerinize açığım :)
Hadi o zaman ekip artık başlayalım:)
Topikçek sıkıyönetim ilan ediyoruz o zaman
damla cikolata nakiti sıfırlamak olmaz canım evet gerektiğinde kk kullanılır..
K kahvemsi mutluluk umarım bir an önce çözülür problemcan sıkıcı anlıyorum seni..
bir yudum mutluluk seni tekrar aktif görmek çok güzel :)
Bende bu hafta büyük oğlum için kırtasiye masrafları ,süt ekmek yumurta gibi zorunlu ihtiyaçlar dışında harcama yapmamayı düşünüyorum.
Kk borcumu azaltmam lazım malum önümüz kış zaten ,faturalar uçuşa geçecek
Teşekkür ederim canım.Canım oğlun güle güle kullansın, benim de laptop bozuldu, tez yazıcam laptop ihtiyacım var ama uçmuş gitmişsakıncası yoksa ne kadarlık bişey aldınız, ben pek özellik istemiyorum office programlarını kullanabileceğim bir bilgisayar işimi görür De onlar bile çok pahalı
canimm tesekkurler her cocuk degerli ben nasil oglumu baskalarina emanet ediyorsam ogrencilerimin hrpsi bana emanet her saniyeleri onemliGünaydın kızlar 
Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilere hayırlı olsun. .
Başarılı, mutlu bir okul yılı olsun ..
Benim miniğim bugün 1. Sınıfa başlıyor, erkenden uyandımbende onun kadar heyecanlıyım sanırım.
T tatlu öğrencileri sevdiğin her halinden belli canım, mutlu oluyorum böyle eğitimcileri görünce sonuçta en değerli varlıklarımız çocuklarımız ..
Umarım benim küçüğüm de uyumlu, başarılı ,sorunsuz bir dönem geçirir.
Zira büyük çocuğum bu konuda çok şanslı bir çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?