Hanımlar merhaba,

Büyük gün geldi :)

Ben de;

• 200 lira harçlığımı cüzdanıma koydum,
  • kitabımı belirledim,
  • müslimi hazırladım,
ve işimin yolunu tuttum. Çok yorgunum bir yandan bir yandan da yapacak çok işim var.

Bütçeye ek olarak yeni bir yol ve yemek masrafım olacak. Okulum başlıyor hayırlısıyla Ekim başında. Başlayana kadar da haftada 1 gün okula gitmem gerekecek, kayıt vs için.

Şöyle bir planlama yaptım; bir mug alacağım kahve, çay masraflarını indirmek amacıyla. Bir de uzun zamandır yanımda hafif bir kapta kuruyemiş taşıma alışkanlığım var, suyumu da yanımda taşıyorum bir süredir. Bunu pratik atıştırmalıklar şeklinde düzenlersem iyi olacak. Önerilerinize açığım :)

Hadi o zaman ekip artık başlayalım:)

Topikçek sıkıyönetim ilan ediyoruz o zaman

damla cikolata nakiti sıfırlamak olmaz canım evet gerektiğinde kk kullanılır..

K kahvemsi mutluluk umarım bir an önce çözülür problem can sıkıcı anlıyorum seni..

bir yudum mutluluk seni tekrar aktif görmek çok güzel :)
Bende bu hafta büyük oğlum için kırtasiye masrafları ,süt ekmek yumurta gibi zorunlu ihtiyaçlar dışında harcama yapmamayı düşünüyorum.

Kk borcumu azaltmam lazım malum önümüz kış zaten ,faturalar uçuşa geçecek

Çok teşekkür ederim canım. Birbirimizi motive ederek güzel sonuçlara ulaşacağız inşallah hep birlikte. Tasarruf ve birikim bir ekip işi. Tek başına bir yerde bırakıyoruz, sıkılıyoruz, yoruluyoruz. Ama burada birbirimizi sürekli gayrete sevkedeceğiz inşallah. Haydi bismillah o zaman :)

Canım oğlun güle güle kullansın, benim de laptop bozuldu, tez yazıcam laptop ihtiyacım var ama uçmuş gitmiş sakıncası yoksa ne kadarlık bişey aldınız, ben pek özellik istemiyorum office programlarını kullanabileceğim bir bilgisayar işimi görür De onlar bile çok pahalı

Kızlar harikasınız.tebrik ediyorum hepimizi :))))) kışı başarıyla atlatacagimiza eminim.

merhaba kızlar
ben de bankadan 200tl cektim cuzdanıma koydum yalnız bu benım sadece market için degıl ayın 1ine kadar toplam kalan harclıgım
kredi kartı mecbur kullanıcam yani ama en azından kucuk ıhtıyacları nakıtle halledim diye dusunuyorum
evdekılerden yeriz artık cumaya kadar
cuma cumartesi pazar arkadaslarım bizdeler
yani en az 2kere dısarda yenicek onlari agırlamam lazım biz gidince el ustunde tutuyorlar
pazarda evde onlara guzel bi kahvaltı hazırlım kıymalı pıde yaptırim dıyorum en azından kahvaltıyı evde halletmıs oluruz
bnde yazarım size harcadıgımı

İnternetten birkaç tesisatçı bulup telefon ile görüştüm, tavanda ıslaklık olmadığı icin sorunun benim banyodan kaynaklı olduğunu söylediler.
Birinin yönlendirmesi ile sigorta şirketimi aradım. Hasar dosyası açtılar eksper yollayacaklar. Bir kaç saat geçsin eksper aramazsa ben arayıp randevu alacağım. Bu iş öyle hemen çözülmeyecek onu anladım.
Bir arkadaşım da kendin halletseydin maliyeti fazla değilse boşuna sigortani bozma önümüzdeki yıllarda daha çok poliçe bedeli ödersin dedi aklıma takıldı ama bilmiyorum.
Şu an benim birşey ödeyecek param yok, sigortayı da zaten böyle durumlar için yaptırdım
Şu işler bir hallolsun sorun gerçekten benim banyodan kaynaklı ise mutahitden zararin karşılanmasını talep edip, tuketici haklarına şikayet gerekirse de mahkeme yoluna kadar gitmeyi düşünüyorum. Bir gecede resmen sinir sistemim altüst oldu.

Fasulyeyi ocaga koydum, bugün ekmek dışında birşey almayip evden de çıkmayı düşünmüyorum.
Kitap önerileriniz varsa onları da paylaşın kızlar, benim bir kitap grubum var ama son zamanlarda okudukları kitaplar tarih ağırlıklı pek bana hitap etmiyor
Geçen ay hediye gelen kitaplarım vardı sirkette, onlara bakip olmazsa
Netten indirip telefondan okurum

Teşekkür ederim canım.
Media marktan aldım lenovo marka çok öyle ahım şahım birşey değil ama oğlumun ihtiyaçlarını görmesine yeterli olur dedik.
Etiket fiyatı 3 bin idi ,indirime girmiş 2.500 e aldık.

Bu 200 lirayı sade mutfak masraflarına kullanacağız dimi yani çocukların yol parası dahil değil...ama okulda yeme parası dahilmi neticede miğdeye gidiyor...aman kızmayın benim kafam karıştı sizide karıştırmayım zaten ben kenardan kenardan yapacağımya

Bu ayki tatil masrafımız çok olunca harçlığım da azaldı. :) Dolayısıyla 360 tl civarına 1.5 gram altın alabildim bankadan. (Gram 241 tl) Eşim bes'ten çıkma talimatı verdi. Oradan alacağı da zaten çok bir şey değil. Kartlara yatıracak. Yine veririm biraz sana dedi. O zaman ekleme yapabilirim. Şimdilik eylül birikimim 1.5 gram altın canım. karamelli_turta

canimm tesekkurler her cocuk degerli ben nasil oglumu baskalarina emanet ediyorsam ogrencilerimin hrpsi bana emanet her saniyeleri onemli
bugun 1.sinif ogrencimizin 1 tanesi surekli ağladı 1 dersim boştu ve onunla okulda gezdim oyun oynadım annem diye agladi.
Ana sinifi uyum sureci cok onemli gercekten

Kizlarrrr koşun koşun :)
Ekspertiz geldi.
Çok şükür sorun benim evimde değil.
Nasıl rahatladım şu an anlatamam, bir gecede sacimdaki beyazlar artmıştı geri kendi rengine döndü resmen :)
Üst kattan sızıntı var dedi, biz hep ıslak duvara odaklandik megersem banyonun tavanında da ıslaklık varmış. Beyaz ve mozaikli olduğu için farketmemisiz adam baktı şak diye gordu, üst kattan sizde sorun yok dedi. Islak yeri gösterdi tavanda biz dikkatli dikkatli baktık da gördük.
Duvar ve banyonun tavan boyası için sigorta 400 TL ödeyecek dedi. O parayı da üst kattan talep eder dedi.
Yalnız hasarsızlık durumum bozulduğu için seneye poliçe yenilenirken daha fazla prim ödeyeceğim.
Sigorta olayını daha detaylı araştırıp kapsam dışında birşey varsa onlara da yaptıracağım.
Valla üstünden büyük yük kalktı evde kırma dökme olmayacak, kuruduktan sonra boya badana işini hallederiz artık.

Yeni egitim ogretim yili ogrencilerimize velilerimize ogretmenlerimize hayirli olsun.

simdi eve geldim okudum yazdiklarinizi

bugun sikiyonetim.başladı ve sabah telasla tartilmayi unuttum yarin sabah tartilirim
birazdan pazar alisverisi yaparim

K kahvemsi mutluluk kirma dokme olmamasi iyi bir sey ama hakkini savun tabiki sen halledersin bu işi sakin olmaya bak

sekerim00 tez zamanda borçların bitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…