- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #22.701
Oo tatil süresi ne kadar çok, o kadar iyiHoşbulduk canım, İstanbul beni yağmurla karşıladı hüzünlendi gelişime sanırım :)
Daha uzun tatiller için kısa bir ara diyelim buna, iyi birikimler ile seneye hedefim 3 hafta tatil inşallah, doyamıyorum ben denize, sıcağa
Bende iki üç almisimdir yarın sabah tartı ne gösterecek bakalim
Valla geçmiş olsun canım. Tatil dönüşü kötü bir sürpriz olmuş. Artık müteahhit müsait olunca söyler oradan ne borusu geçtiğini, kendisi yaptırır. Sizin ev daha yeni, eskiyen bir şey patlamamıştır sonuçta.Geçen hafta hep yağmur yağmış burada olabilir.
Üst katta birşey yok, alt kat boş bakamadik.
Dış cepheden almış olabilir diyor komsu amcada.
Ayyy bilmiyorum ya
Evin orta yerinde ıslak bir duvar kaldık öyle
Ne yapacağımızı da bilmiyoruz
canım ben dayımlarda da boyle bı sorun oldu onlarınki koridordaydı hatta duvarı kırdırdılar falan bi boru gecıyomus onun sızıntısıymıs sonradan ogrendıler bi cıhaz varmıs lazer gıbı bıse sanırım dırekt sızıntının yerini kırmadan buluyomus tesısatcılara sorabılırsın canımBilmiyorum canım ya
Evi aldığımiz mutahiti aradık cenazedeymis konuşamadık.
eşim binanın çatıdaki yağmur gideri geçiyor olabilir diyor, banyodan peteğe gelen boru boru olabilir diyor emin değiliz hep tahmin yurutuyoruz.
Fön makinası ile birazını kuruttum döndük yine aynı islak
Biz de çatı giderinin o duvardan geçtiğini düşünüyoruz canım, sinirden başıma ağrılar girdi resmen.cnm ben ilk oturdugum evde mutfak duvarinda boydan boya su akiyordu meger catidan ust kata su sızmış ordanda bize gelmis
insallah kolay bir seydir mutaahiti rahat birakma o ev her yerie sahip olana kadar ne cektiniz
Sağol canım, sana da geçmiş olsun.Geçmiş olsun K kahvemsi mutluluk
Evde olan o tarz su çekmeleri vs insanın canını çok sıkıyor
Bizde evi aldığımızda komple tadilat yaptırmıştık 1 ay olmadı üst kattaki dairenin borusu patladı tavanımız kabarmıştı sinirden ağladığımı bilirim
Yeni eğitim yılı hayırlı olsun canım sana ve tüm öğrenci, öğretmenlerimize.K kahvemsi mutluluk canim insallah sorun cozulecektir cok tatsoz bir durum bizim o zaman oturdugumuz ev sifirdi 3 ay sonra boyle bir seyle karşılaştık
Bende yarin pazar alışverişi süt isini halledecegim bir aure cok sıkacağım harclik cok az iyi ki stoklarim saglam
Dun evi düzenlerken aralara sıkışmış 1litrelik dus jeli ve 25 tl para buldum cok sevindim
haftalik listem de tamam insallah guzel vir hafta olur yarin ogrencilerime kavusacagim
tesekkur ederim cnm hepimizin yaptigi isler vatanimiza bizlere hayir getirsinYeni eğitim yılı hayırlı olsun canım sana ve tüm öğrenci, öğretmenlerimize.
Bu aralar benimde ultra sikmam gerek, temel şeyler dışında hicbirsey almadan en uygun şekilde birkaç ayı gecirebilirsem belki biraz düzene gireriz.
Ev eski olsa için yanmayacak aklıma geldikçe sinir kat sayim artıyor,
Şu işi hayırlısıyla halledeyim bir masrafim olmazsa tatil, kumbara birikimim ile Euro alıyordum ya gidip kurban kestireceğim ev için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?