Benim doğalgaz 317 gelmiş.. Su 47 tl ama elektrik çok yüklü olacak ortalama 400 bekliyorum ufo çok yaktık çünkü ev soğuk olunca mecbur ama bu aydan sonra faturalar normale döner ins

Epey zam görmüş atletler kahvemsim.
10 gün öncesi o gupurlu olan 5tl 'ye düşmüştü. Normal fiyatı 7 idi sanırım.
Senin boyun uzun tatlım ben kısa sayılırım

Bende headen shoulders kullaniyorum ama pek indirim gormuyorum Elseve falan oluyor ama onu gic begenmiyorum sacimi kece gibi yapiyor...
aynen canım elseve bı kere ben 4-5tane aldm ayy bıtmek bılmedı kardesıme falan verdım cok cabuk yaglandırdı sacımı halbuki kupkuru bi deri yapım var
Bana su faturası 50 civarı geliyor bu aralar :)
Ama elektriği bu ay özellikle merak ediyorum doğalgazı epeydir açmıyorum, dondurucuda bitti bakalım faturaya ne yansıyacak :))
ay canım dogalgaz acmamak ne guzel biz donuyoruz valla yaa evde de hıc kapatmadan yuksek yaktık hep termostatlı 320geldi
kronikuykucu market markalarının ciflerini ben de beğenmedim.
Orijinal cif hangi çeşidi olursa indirimden alacağım takipteyim, yazarım buradan
tesekkur ederım cnım
canim sen eski usul yap evde. 1 kova su doldur masrapayla dok
ayy aklıma gelmedımı sanıyosun ama hem yapmaya usendım hem de esım sımdı kesın soylenır cimrilik mi yapıcan dıye vazgectm

günaydın kızlar hayırlı cumalar
turtişim 2 gün önce 100 tllik dolar almıştım 18 dolar yapmıştı oda eşimde alınca onlada bişeyler yapmayı düşünüyorum
kardeşimin bebişine altın almam lazım oda eşimin maaşıyla
çok şükür bu ay çift maaş ayı artı bide mesailer baya alcak gerçekten ne kadar gelirse o kadar gidiyor
dün annemle pazara gittik baya bişiler aldık a101e de gittik 3 tane a101 gezdim hatta
anneme finishin 101li tabletini aldım eve giderken götürcek stok olsun dedim
missin bulaşık deterjanı 1kgluk 2 tane 11 tlydi ondan aldım ben seviyorum kullanmasını basmalı
highcenic fırın ocak temizleyicisinden aldım oda iki gün sonra indirime girecekmiş kardeşim neden aldınız dedi kazıklandım net
1 kg süt aldım tatlı yapıcam :)) diyetisyendennnn ödüll aldım
1 kilo 200 gram yağdan vermişim bu haftaaa tebrik ediyorum kendimi

bende pazar günü stoklarıma baktım
9tane şampuan var
4-5 tane duş jeli
6 tane falan yumuşatıcı
3 tane diş macunu
bi 10 kg persil bide 7 yada 8 kg tursil var daha yarım paket kullandığım var
2li abc çamaşır suyu, 3 kg büyük çamaşır suyu
dün aldığım misle beraber 5 tane bulaşık deterjanı
iki 100lü bi 84 lü fairy tablet
2 tane 32li tuv. kağıdı
1,5 tane 12li havlu kağıdı :)
18liklerden yarım tnk sıvıyağ, 5 kg ayrıyeten 1 tane
ay baya bişeyim varmış ya çok şükür allahım
bereket versin olmayanlarada versin inş
daha almak istediklerim var
ama para su gibi gidiyor
daha maaşı alalı 2 gün oldu 500 kaldı gerçi ne alıyorumki aman sus cidoo şimdi onuda kaybetcen

anam ne yazmışım be

seviyorum sizi kızlar

Maşallah kız,iyi stoklamişsin
Güle güle kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…