- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.041
Canim iste fazla para harcamayip kalan miktarlari birikime atıyoruz...Iyi ki stok yapmışızsanki bitmeyecekler gibi ama kar kârdır
bizim 71gelmıs ıkı kısı hamammı ısletıyoruz yaaBizim su faturası 35 geliyordu hep seçimin şerefine 22 tl geldi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi
Dantelli atlet 6/7 arasi.Su an ne kadar kizlar atlet ve alt camasir peki a101 de biliyor musunuz
karamelli_turta yuksek bel istiyorum malum o bolge dikisli rahat edemiyorum üstelik yillar once dr gitmistim düşük bel pantolon kiyafet vucut bozuklugu yapiyor demişti ne kadar dogru bilemiyorum
ya gecen a101de olmus ama salak ben basta gerek yk dedım snra ara ara hıc bı yerde bulamadm head shoulders kullanıyorum 9liraya ınmıstı 360ml iCanim iste fazla para harcamayip kalan miktarlari birikime atıyoruz...
Ben bu ara sampuan indirimi bekliyorum 2 tane var stokta ama yazin duş siklasiyor
Canim wc de sifondandir o biraz da...bizim 71gelmıs ıkı kısı hamammı ısletıyoruz yaa
ck camasır yıkıyorum, gün asırı dus alıyorum, hamılelıkten dolayı 15dk da bir ihtıyac molası hepsı bırlesınce oyle oluyo sanırım
Canim ucuz ben gecen uaz 1 tane aldim 13 tl ye pek de hosuma gitmedi..Dantelli atlet 6/7 arasi.
Alt çamaşırlari bilmiyorum cnm
Cillitbang mutfak güzel geldi bana, banyoyu beğenmedim.İyiki stok yapiyoruz :)
Benim de deterjanlarim epey gider, geçen hafta yerel market indiriminden 3 tane de 3 lt perwoll aldım.
Cif eksik şu an ama uygun bulamıyorum.
Clitbang ben hiç beğenmedim su gibi birşey
Mesela mussle köpük olanı vardı stok da o da fena değil ama en iyisi kesinlikle cif.
Bir yerde denk gelse her çeşidinden üçer beşer alırım.
A101 de erkek atletleri indirimde değil di kasadan normal fiyat geçince almadım ben de.
Kadın camasirlarinda epeydir indirim olmadı alacaksınız toplu almayın.
Geçen sene yaza girmeden güzel indirim olmuştu yine olur bence
cifi ben de bulamıyorum canım ya uygun alıcam bırazİyiki stok yapiyoruz :)
Benim de deterjanlarim epey gider, geçen hafta yerel market indiriminden 3 tane de 3 lt perwoll aldım.
Cif eksik şu an ama uygun bulamıyorum.
Clitbang ben hiç beğenmedim su gibi birşey
Mesela mussle köpük olanı vardı stok da o da fena değil ama en iyisi kesinlikle cif.
Bir yerde denk gelse her çeşidinden üçer beşer alırım.
A101 de erkek atletleri indirimde değil di kasadan normal fiyat geçince almadım ben de.
Kadın camasirlarinda epeydir indirim olmadı alacaksınız toplu almayın.
Geçen sene yaza girmeden güzel indirim olmuştu yine olur bence
Bende headen shoulders kullaniyorum ama pek indirim gormuyorum Elseve falan oluyor ama onu gic begenmiyorum sacimi kece gibi yapiyor...ya gecen a101de olmus ama salak ben basta gerek yk dedım snra ara ara hıc bı yerde bulamadm head shoulders kullanıyorum 9liraya ınmıstı 360ml i
S/M beden alıyorum ben aciliyor.Canim ucuz ben gecen uaz 1 tane aldim 13 tl ye pek de hosuma gitmedi..
Bedenini nasil alsam acaba normalde ustum m bedendir
ya bizim sifon gömme olanlardan canım ayarıda yok resmen 2kovadan fazla su döküyo e bende devamlı gıdıyorumCanim wc de sifondandir o biraz da...
Bize en son 31 geldi ama burda su ucuz..
karamelli_turta tubenim gaz merkezi sistemden dolayi da uygun ama aidatim yuksek
Aynen canım sende de aidat var.Canim wc de sifondandir o biraz da...
Bize en son 31 geldi ama burda su ucuz..
karamelli_turta tubenim gaz merkezi sistemden dolayi da uygun ama aidatim yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?