geçmiş olsun
:)
her çok azdan olur diye boşuna demiyorlar

sağol kahvemsim
sen nasılsın nasıl gidiyor?

çok şükür canım
iş yeri çok geriyor bu aralar beni ama sonra bir sürü işsiz var, kredi ödüyorsun diye kendi kendimi telkin ediyorum :)
sen akıllı kadınsın hepsiyle baş edersin maşallah :)
bide alışmışlık var kaç senedir ordasın baya oldu heralde demi
insan yeni gireceği ortamında nasıl olacağını bilmiyor ki hadi diyelim işten çıktın

ooo sekerim masAllah stoğa güle gule agız tadıyla kullanın canım benım

sağol canım
14 yıl olacak buradayım, iş değişikliği değil de olur da yeni yerde maaş ödemelerinde sorun çıkar diye çekiniyorum en çok, şu sıralar piyasa da malum. burada şartlarım her ne kadar yoğun çalışsam ve sorumluluklarım fazla olsa da çok şükür iyi sayılır. bunları düşününce zaten birşey yapamıyorum

Aynen katiliyorum
Bende ozeldeyim ama bugune kadar nerde calisirsam calisayim hic maas alamama durumum olmadi sabah onu dusundum cok sukur heleki burda belediyede bile maasini alamayanlari gorunce sukrettim cok zor bi durum cunku maasini zamaninda alamamak sen en iyisini yapiyosun bence canim

ayy canım ck kotu bısey bnce de ya, ben buyuksehırdeyım ck sukur 6.5 yıldır hıc sorunumuz olmadı ama suan ılce beledıyesınde 2aydır alamıyolar korkuyorum valla

Bazen sıkılıyoruz bunalıyoruz ama şu şartlarda çalışmam gerektiğinin farkındayım bende..
Biliyorsun bende ozeldeyim canım.
Erken hesaba geldiği oluyor da hic geçe birakilmadi çok şükür maaşlar. Bu civarda tekstil işyerleri var çevremden duyuyorum, ınsanların paraları hep geç veriliyormuş.
Bence düşmeyecek gibi görünüyor maalesef ytd.
Geçen altın sohbeti etmiştik, ben altını alip unutmayi tercih edenlerdenim, piyasalar yukselecekmis demiştim burada dolar 9,altin da 400 e gidecekmiş diye okumuştum bir ekonomistten. Seçimden sonra.

sekerim00 dolarların bereketli olsun:) listeye ekliyorum.
Altin hayli yükselişte neler oldu yine ben uyurken bilmem.
Oo ödül de hakketmişsin, yaza fıstık gibi olacaksın :)
Stokluk iyidir devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…