Günaydın kızlar
karamelli_turta ilk Nisan birikimimi söyleyeyim
1 gram aldım dün.
Yarın maaş ödemesinden sonra hesap kitap yapıp bazı borçları kapatıp sıkı yönetime geçiyorum
Biz de djn alsam odeme tablosu cikardik insallah aksilik olmazsa bu ay birikim yapabilecegim

Günaydın kızlar
karamelli_turta ilk Nisan birikimimi söyleyeyim
1 gram aldım dün.
Yarın maaş ödemesinden sonra hesap kitap yapıp bazı borçları kapatıp sıkı yönetime geçiyorum
gunaydın arkadasım bereketli olsun
valla ben de sıkı yönetime gecmek istiyorum ama pek mumkun olmayacak sanırım
23nısan haftasında sehırdısından cok samımı arkadasım gelıcek bize e agırlamam lazım dısarı falan sık cıkarız
bide anneme ramazan alısverısı yapıcam bi 250-350 tutar
bu ay bıde tahlıl vs seylerim var ınsAllah bereketli gecer
bugun esımın maas yatınca bıseler alıcam ınsAllah

Bir sürü şey yapmışsın ben de 100 tane inşirah okudum. Mat ve pilates bantı aldım eskimişti yeniledim. Ama pasta çörek götürdüm ne varsa bugün
Allah kabul etsin canım. Ben de dün sabah 2 tane krep yedim maalesef.

Sabah tartıldım az kilo vermişim ve biraz da sikilastigimi hissediyorum o yüzden spora devam.
4 mıl leslie yapayım bugün gidiyorum...
Bu arada sabah namazım yasin vakıa rahman fetih tebareke okudum. Kahvaltı faslı ve mutfağın toplanması tamam yemeğim var çok mutluyum çünkü 1 mıl fazla spor yapabileceğim. Dusumu alır oğlusun testlerini kontrol ederim. Hazırlanır okula geçeriz.

Bazı durumlarda maalesef sıkı yönetim yapamıyoruz.
Maaslarimizi almadık ikimizde henüz, ekstralar olacak eşimden gelen.
Kk komple kapatmayi planlıyorum.
Önümüzdeki aydan itibaren kendi maaşımdan her ay duzenli bir ata almayı hedefliyorum.
Evde yapılması gerekenler var, bunun içinde eşimin maaşından her ay ayıralım diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…