- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.601
Biz de djn alsam odeme tablosu cikardik insallah aksilik olmazsa bu ay birikim yapabilecegimGünaydın kızlar
karamelli_turta ilk Nisan birikimimi söyleyeyim
1 gram aldım dün.
Yarın maaş ödemesinden sonra hesap kitap yapıp bazı borçları kapatıp sıkı yönetime geçiyorum
gunaydın arkadasım bereketli olsunGünaydın kızlar
karamelli_turta ilk Nisan birikimimi söyleyeyim
1 gram aldım dün.
Yarın maaş ödemesinden sonra hesap kitap yapıp bazı borçları kapatıp sıkı yönetime geçiyorum
Allah kabul etsin canım. Ben de dün sabah 2 tane krep yedim maalesef.Bir sürü şey yapmışsın ben de 100 tane inşirah okudum. Mat ve pilates bantı aldım eskimişti yeniledim. Ama pasta çörek götürdüm ne varsa bugün
229.50 denBereketli olsun kaçtan aldın gramını?
Sekerim perşembe bildirim yapmayacak miydik canım sanırım perşembe
Bazı durumlarda maalesef sıkı yönetim yapamıyoruz.gunaydın arkadasım bereketli olsun
valla ben de sıkı yönetime gecmek istiyorum ama pek mumkun olmayacak sanırım
23nısan haftasında sehırdısından cok samımı arkadasım gelıcek bize e agırlamam lazım dısarı falan sık cıkarız
bide anneme ramazan alısverısı yapıcam bi 250-350 tutar
bu ay bıde tahlıl vs seylerim var ınsAllah bereketli gecer
bugun esımın maas yatınca bıseler alıcam ınsAllah
Hepimizin idolusunGünaydınlarrr
Eşime verdiğim nakit parayı bitirmiş artı hesabından 200 nakit çekmiş 100 unu ve kartını aldım ondan. Bu 100 tl yi zulaya atarım çünkü zaten ekders yatar yakında eşim bu verdiğini sormaz zaten
yok canım ben o gün tartılamamıştım sonradan kilomu söyledim mi hatırlamıyorum ondan sordumSekerim perşembe bildirim yapmayacak miydik canım sanırım perşembe
Kilo mu verdin
Hepimizin idolusun
amiiiinBugün Miraç Kandili kızlar Rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah...
utandımkahvemsim biliyor musun aslında seninle de meslektaşiz bu arada. Asıl idolümüz sensin canım
amin inşallah,Bugün Miraç Kandili kızlar Rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah...
alya beraber spor yapalım mı bende öğlen yürüdüm evde vaktim yok spor yapmaya anca işyerinde öğle aralarında yürüyorum.2 tane kızım var üstüme çıkıyorlar bişey yapamıyorum eve gidinceHerkese hayırlı kandiller kızlar
Yapalım canım nasıl olacakalya beraber spor yapalım mı bende öğlen yürüdüm evde vaktim yok spor yapmaya anca işyerinde öğle aralarında yürüyorum.2 tane kızım var üstüme çıkıyorlar bişey yapamıyorum eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?