- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.561
Sağol canım, çok şükür atlattım :)Kolay gelsin canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun kolay gelsin gercekten cok kalabalikmisSelam kızlar, misafirlerim geldiler ve gittiler
Yine bir suru isim var, mutfak göçüyor bulasiktan
Evet bitmiyor yemek yedik bulasik yikaniyor birazdan kuzucugu banyo yaptiririz makime çalışır...Evde işler bitmiyor canım o yüzden zor :)
Benim de pantolonlarım tin tin, bol giymeyi sevmem zaten, yakistiramam da bende kısayım.
Aynen bitmiyor bitmiyor 4 makine çamaşır yıkandı renkliler, çarşaflar, bez oyuncaklar,elde yikanan renkliler bornozlari yarina bıraktım çünkü balkonda yer kalmadıEvet bitmiyor yemek yedik bulasik yikaniyor birazdan kuzucugu banyo yaptiririz makime çalışır...
Sennbu hafta gunuduz mu gideceksin
Ben bile misafir den sonra bir posta masa örtüleri bir posta peceteler ve mutfak bezleri yıkadım.Aynen bitmiyor bitmiyor 4 makine çamaşır yıkandı renkliler, çarşaflar, bez oyuncaklar,elde yikanan renkliler bornozlari yarina bıraktım çünkü balkonda yer kalmadınereden çıkıyor bu kadar çamaşır diyeceğim de dört kişiyiz normal kii ben haftaiçi de çamaşır illâ atiyorum bir posta en az.
bende sabah yikadim çocukları anneme götüreceğim için:)
Evet bildin cnm gündüz vardiyasi bu hafta.
ay ne güzel bugün tatil size demi dinlen vallaGunaydin herkese 1saatlik ev isim vardi erken kalkip bitirdim. Kuzucuk okula gitti bugun dinlenmek istiyorum aksama dogru yemek yaparim...
az kaldı canım 3.5 ay falan demigunaydın kızlar
2gündür belim agrıyo gitgıde de artacak sanırım
şikayet etmıyorum ama kesınlıkle ama annemi daha ıyı anlıyorum artk 9ay tasıdım dıye bosuna demıyolarmıs
canım normalde de ben yorulunca dırekt belim agrır ck saglam degıl acıkcası.cok sukur bulantım kusmam hiç olmadı ama benimde ıste belimle ilgili seyler oluyor.tam 3.5ay var ınsAllah teyzesi gününü beklerse tabi, Rabbim en yakın zamanda hayırlı zamanda size de nasıp etsinaz kaldı canım 3.5 ay falan demi
dinlen çok yorma kendini
benimde öyle hemen belim ağrıyverir kaçarı yokcanım normalde de ben yorulunca dırekt belim agrır ck saglam degıl acıkcası.cok sukur bulantım kusmam hiç olmadı ama benimde ıste belimle ilgili seyler oluyor.tam 3.5ay var ınsAllah teyzesi gününü beklerse tabi, Rabbim en yakın zamanda hayırlı zamanda size de nasıp etsin
Tabi duramadim bugun ve yarin icin yemek yaptim hazir olsun dedim..ay ne güzel bugün tatil size demi dinlen valla
ınsAllah canım bnımbenimde öyle hemen belim ağrıyverir kaçarı yok
inşallah canım hayırlı sağlıklı doğsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?