- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.581
K kahvemsi mutluluk aklımdasın bugun diyeceksinki niyeusd karlı bozmustm ben ama aldıgım fiyata ınmıyecek bu gidişle belli sen altına gectin ya ben de dövizi bırakıp altınamı gecsem yıne dıyorum dövizle iliskimiz 3ay sürdü anlasmalı bosanalm
ya bu zamana kadar hep altın aldm ya ondan cezbedıyo sanırımytd.
canım ben tamamen altına geçmedim
altın ve usd deyim, euroları usd'ye çevirdim
ama bundan sonraki alışlarım hep altın olacak ( en azından şimdiki düşüncem :))
döviz ve altın uzun vadede kazandırır, bu hafta piyasaları takipte kal öyle karar ver bence
aşk olsun nasıl söz oya bu zamana kadar hep altın aldm ya ondan cezbedıyo sanırımbide altın olunca zorda kalmadıkca bozma ımkanım neredeyse sıfırlanaıyo döviz olunca dürtüyo kara gecınce bunu anladm
böyle demın fıkır sorarak gıbı yazdm ama umarım bunaltmamısmdr seni canım tesekkur ederim
hesap kullanmadıgım için fiziki bozma ıhtımali daha zor hesap olsaydı o da rısklıydıaşk olsun nasıl söz o
ama altın konusunda haklısın ben de ihtiyaç halinde altınlara hiç dokunmayıp, dövizden bozuyorum :)))
ıyıyız canın sen nasılsın ay son 1saat mesai bitsede gıtsekSelâm kızlar nasılsınız ?
Sendromlu pazartesi nihayet bitti
Oy kiyamam kuzum sana :)karamelli_turta canım 3 günde o kadar yorulmuşum ki, bugün hiç sendromlu gelmedi bana :)))
ama gözlerimden uyku akıyor akşam olsa da gidip yatsam
Hoşgeldiniz:)ben de geldim :)
takıpteym canımKızlar piyasalar düşüşte
Bir sürü şey yapmışsın ben de 100 tane inşirah okudum. Mat ve pilates bantı aldım eskimişti yeniledim. Ama pasta çörek götürdüm ne varsa bugünPiyasalar düşüşte keşke para olsaydı da bir şeyler alsaydık. Ek derse kadar yükselmez inş.
Evde olunca gevşiyorum biraz sporum akşama kaldı. Filmim de başladı ben de hem film izledim hem 3 mıl leslie yaptım. Salonun tozları kalmıştı tozları aldım duş aldim tesbihimi yapıyorum.
Bereketli olsun kaçtan aldın gramını?Günaydın kızlar
karamelli_turta ilk Nisan birikimimi söyleyeyim
1 gram aldım dün.
Yarın maaş ödemesinden sonra hesap kitap yapıp bazı borçları kapatıp sıkı yönetime geçiyorum
Bence verirain ben ne zaman leslie yapsam en guzel o zaman veriyorum bikac egzersizle de destekleyince super olur.Herkese günaydınlar
Perşembe’ye kadar bakalım kilo verebilecek miyim meraklardayım
Haftaiçi hemen hemen her sabah Leslie ve pilates yapıyoruz komşularla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?