ytd.
canım ben tamamen altına geçmedim
altın ve usd deyim, euroları usd'ye çevirdim
ama bundan sonraki alışlarım hep altın olacak ( en azından şimdiki düşüncem :))
döviz ve altın uzun vadede kazandırır, bu hafta piyasaları takipte kal öyle karar ver bence

ya bu zamana kadar hep altın aldm ya ondan cezbedıyo sanırım bide altın olunca zorda kalmadıkca bozma ımkanım neredeyse sıfırlanaıyo döviz olunca dürtüyo kara gecınce bunu anladm
böyle demın fıkır sorarak gıbı yazdm ama umarım bunaltmamısmdr seni canım tesekkur ederim

aşk olsun nasıl söz o
ama altın konusunda haklısın ben de ihtiyaç halinde altınlara hiç dokunmayıp, dövizden bozuyorum :)))

Selam kızlar
Pazartesi evdeyim yupiii dedim dinlenemedim biz dinlenemiyoruz maalesef kadınlar olarak...
Tasindigimizdan beri bulaşık makinasıni temizlemek için hortumları kısa diye eşimin bahanesiyle çekemiyor temizleyemiyordum. Dün mutfağı temizlerken ocağın altını sileyim deyip kaldırmamla ocağın üstündeki herşey bulaşık makinasının arkasına düşünce makinanın altı duvarlar fayanslar makinanın sağı solu heryeri temizlenmiş oldu. Keşke daha önce aklıma gelseymiş diger ev isleri ile bu beni yordu biraz. Şimdi yeşil mercimek yemeği ile pilav yapacağım.

Piyasalar düşüşte keşke para olsaydı da bir şeyler alsaydık. Ek derse kadar yükselmez inş.

Evde olunca gevşiyorum biraz sporum akşama kaldı. Filmim de başladı ben de hem film izledim hem 3 mıl leslie yaptım. Salonun tozları kalmıştı tozları aldım duş aldim tesbihimi yapıyorum.

Bir sürü şey yapmışsın ben de 100 tane inşirah okudum. Mat ve pilates bantı aldım eskimişti yeniledim. Ama pasta çörek götürdüm ne varsa bugün

Herkese günaydınlar
Perşembe’ye kadar bakalım kilo verebilecek miyim meraklardayım
Haftaiçi hemen hemen her sabah Leslie ve pilates yapıyoruz komşularla
Bence verirain ben ne zaman leslie yapsam en guzel o zaman veriyorum bikac egzersizle de destekleyince super olur.

Perşembeye bir sey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…