- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.901
son cumlelerle ben fıkrını anladm canım ben yine kullanmaya mecbur devam edıcem o yuzden kapatmam yada bıtırmem ck mantıklı gelmıyor ama soyle yaparım dedıgın gbı bi sınır koyarım kendıme 200tl ustundeki seyler sadece alınacak kartla gbı. bu sekılde bı ferahlama olabılır.kredi kartı olayı benim yıllardır içinden çıkamadığım bir kaos
hep kapatır yine kullanırım yine borç olur
çünkü nakit kalmayınca mecburen kk kulanıyoruz
geçen hafta tüm ödemeleri yapıp kartı evde bıraktım, tatil ya da büyük eşya gibi birşey olmadıkça kullanmayacağım bu sefer, benim bütçemi altüst ediyordu kk son aylarda, bu sebeple borcu kapattım
ama yine kullanma durumum olsaydı kapatmazdım sanırım
bu konuda çok fikir verecek tecrübede değilim ben özetle :)
Cnm bende de durumlar aynıkızlar bugun kafayı kk borcuna taktım bu ayı yatırınca kalan borç net 6500 tl. tabi bu ay az harclık bıraktım altın alim diye kk kullanmaya devam etcez.
diğer aylarda düşünüyorum parca parca yatırıp birikim yapmayıp kapatsammı?
sonra sunu dusunuyorum e yine yüklü bişe alınca karta taksit yapıcaz
temmuzda doğum+bebeğe sigorta 6000 tutuyor yaklasık buyuk bı kısmı kenarda var ama ama onu bozmim taksit yapim dicem kesin mesela
e böyle olunca kartı bitirmenin ne anlamı kaldı
arkadasımda birikim yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor taksit bi sekılde odenıyor diyor
çok sıkıldım ama her ay yüklü kart ödemekten.gereksiz bişe mümkün oldugunca almam tutumluyumdur hatta ama bebegin ihtiyacları minimum esyalar e bide harclık az bırakınca böyle oluyor.
kafanızı sısırdım kızlar
canım ben olsam bende kk ile yapardım sigortayı bencede taksit bi şekilde ödeniyorkızlar bugun kafayı kk borcuna taktım bu ayı yatırınca kalan borç net 6500 tl. tabi bu ay az harclık bıraktım altın alim diye kk kullanmaya devam etcez.
temmuzda doğum+bebeğe sigorta 6000 tutuyor yaklasık buyuk bı kısmı kenarda var ama ama onu bozmim taksit yapim dicem kesin mesela
arkadasımda birikim yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor taksit bi sekılde odenıyor diyor
çok sıkıldım ama her ay yüklü kart ödemekten.gereksiz bişe mümkün oldugunca almam tutumluyumdur hatta ama bebegin ihtiyacları minimum esyalar e bide harclık az bırakınca böyle oluyor.
kafanızı sısırdım kızlar
Cnm bende de durumlar aynıtaksitler bür şekilde ödenir geçen seneden beri kaç kere topluca ödedim hatırlarsın. Mesela 6500tl ödeyip kapatsan gene kredi kartı ile taksitle bir şey illaki alınıyor.o yüzden taksitlerini ödemeye devam et bence de.
Ben kredi kartını kapatmayı 2 kere düşünüp yüklüce parayı karta yatırmasam alton alsam daha kardaydım. Her ay maaşın şükür ki geliyor ödersin kredi kartını kafana takma.
tesekkur ederim kızlar 1 mayıstan itibaren sınırlamalı kullanmaya karar verdim 200 tl altına kk yok gibi. bakalım durumlara göre yeni yöntemler denicemcanım ben olsam bende kk ile yapardım sigortayı bencede taksit bi şekilde ödeniyor
ben mesela dün 270e ayakkabı alınca kk olsaydı taksit yapardım kesin nakit aldım gitti paracıklar
en iyisi bi kk edinmekmi şimdide düşünüyorum açıkçası
canım birikimin kesinlikle dursun. Kredi kartını kullan bence de ama dikkatli ol. Dolar hep yukarı seyirde olacak çünkükızlar bugun kafayı kk borcuna taktım bu ayı yatırınca kalan borç net 6500 tl. tabi bu ay az harclık bıraktım altın alim diye kk kullanmaya devam etcez.
kafanızı sısırdım kızlar
canım birikimin kesinlikle dursun. Kredi kartını kullan bence de ama dikkatli ol. Dolar hep yukarı seyirde olacak çünkü
tesekkur ederim kızlar fikirleriniz benim için kıymetliK kahvemsi mutluluk ins eşinin isi olumlu sonuçlanır. Bir süre izin kesinlikle iyi gelecektir. Hele saglik sozkonusu ise kesinlikle olmali...
sekerim00 güle güle giyin notlarını cnm
kronikuykucu kk bana gore büyük taksitler hariç kullanılmamalı. Çünkü önüne geçilmiyor. Kendimde bunu gordum
Ay evet beni de hamile zannediyorlar çok sinirim bozuluyorDün akşam 3 mil leslie yaptım. Yprgun olsam da her gün 3 mil yapmaya çalışıyorum. Görenler beni hamile sanıyor hiç hoşlanmıyorum bu durumdan
teşekkürler canımmmK kahvemsi mutluluk ins eşinin isi olumlu sonuçlanır. Bir süre izin kesinlikle iyi gelecektir. Hele saglik sozkonusu ise kesinlikle olmali...
sekerim00 güle güle giyin notlarını cnm
kronikuykucu kk bana gore büyük taksitler hariç kullanılmamalı. Çünkü önüne geçilmiyor. Kendimde bunu gordum
Umarım beklediğiniz olur cnm ,sende biraz dinlenirsin.Günaydın kızlar,
Sabah 1.5 gram altın aldim kumbara param ile
2gramlik kadar daha param var ama o biraz beklesin
Bu hafta eşimin işiyle ilgili bir gelişme olabilir eğer hayırlısı ile olursa artık herşey çok çok çok daha güzel olacak. Çok heveslenmek istemiyorum ama eğer olursa birkaç ay ücretsiz izine çıkıp biraz dinlenecegim
Bereketli olsun canım ekliyorum.2 gram altın ve 10 dolar aldım turtişim ekleyebilirsin benden bu kadar :)
eşime not parası yatmışta bi kısmıyla aldım yoksa birikim 0 bende anca yetiyor :)
Ben olsam kk mi komple kapatmam aydan aya borcu öderim, birikimi de birakmam.son cumlelerle ben fıkrını anladm canım ben yine kullanmaya mecbur devam edıcem o yuzden kapatmam yada bıtırmem ck mantıklı gelmıyor ama soyle yaparım dedıgın gbı bi sınır koyarım kendıme 200tl ustundeki seyler sadece alınacak kartla gbı. bu sekılde bı ferahlama olabılır.
cok sukur ck borc yok zaten ama ben rahatsız oluyorum
tesekkur ederım yorum için
iyiniyetli bende en son zayıfladığında leslie ile zayıflamıştım ama su an o hareketleri kadını görmek istemiyorum stres oluyorum
Ama etkili gercekten
Bugün yağmazsa eve yürüyerek gidecegim.30 dk yakın sürer sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?