son cumlelerle ben fıkrını anladm canım ben yine kullanmaya mecbur devam edıcem o yuzden kapatmam yada bıtırmem ck mantıklı gelmıyor ama soyle yaparım dedıgın gbı bi sınır koyarım kendıme 200tl ustundeki seyler sadece alınacak kartla gbı. bu sekılde bı ferahlama olabılır.
cok sukur ck borc yok zaten ama ben rahatsız oluyorum
tesekkur ederım yorum için

Cnm bende de durumlar aynı taksitler bür şekilde ödenir geçen seneden beri kaç kere topluca ödedim hatırlarsın. Mesela 6500tl ödeyip kapatsan gene kredi kartı ile taksitle bir şey illaki alınıyor.o yüzden taksitlerini ödemeye devam et bence de.
Ben kredi kartını kapatmayı 2 kere düşünüp yüklüce parayı karta yatırmasam alton alsam daha kardaydım. Her ay maaşın şükür ki geliyor ödersin kredi kartını kafana takma.

Kızlar leslie 3 mil ve biraz pilates yaptım kilomu hergün tartıyorum ama buraya her Perşembe yazmak daha doğru karışmasın kafalar
Birikime gelince henüz kredi kartı borçlarımız azalmadı Temmuz da inşallah nasip ise başlayacağız

canım ben olsam bende kk ile yapardım sigortayı bencede taksit bi şekilde ödeniyor
ben mesela dün 270e ayakkabı alınca kk olsaydı taksit yapardım kesin nakit aldım gitti paracıklar
en iyisi bi kk edinmekmi şimdide düşünüyorum açıkçası

tesekkur ederim kızlar 1 mayıstan itibaren sınırlamalı kullanmaya karar verdim 200 tl altına kk yok gibi. bakalım durumlara göre yeni yöntemler denicem zaten cok sukur içinde fuzuli bişe yok içim rahat

canım birikimin kesinlikle dursun. Kredi kartını kullan bence de ama dikkatli ol. Dolar hep yukarı seyirde olacak çünkü

K kahvemsi mutluluk ins eşinin isi olumlu sonuçlanır. Bir süre izin kesinlikle iyi gelecektir. Hele saglik sozkonusu ise kesinlikle olmali...

sekerim00 güle güle giyin notlarını cnm

kronikuykucu kk bana gore büyük taksitler hariç kullanılmamalı. Çünkü önüne geçilmiyor. Kendimde bunu gordum

canım birikimin kesinlikle dursun. Kredi kartını kullan bence de ama dikkatli ol. Dolar hep yukarı seyirde olacak çünkü
tesekkur ederim kızlar fikirleriniz benim için kıymetli

Umarım beklediğiniz olur cnm ,sende biraz dinlenirsin.
2 gram altın ve 10 dolar aldım turtişim ekleyebilirsin benden bu kadar :)
eşime not parası yatmışta bi kısmıyla aldım yoksa birikim 0 bende anca yetiyor :)
Bereketli olsun canım ekliyorum.
Ben olsam kk mi komple kapatmam aydan aya borcu öderim, birikimi de birakmam.

Slm kızlar
Bugün önceki günden kalan enginar ve patlıcan yemeği var
Yanına pirinç pilavı yaptım üç küçük parça et vardı onu da tavada pişireceğim salatanın üzerine koyacağım .
Salı: balık salata
Çarşamba: kuru fasulye ve pilav
Perşembe: mantı salata (misafir var gündüz. Kalan olursa onlardan da yeriz)
Cuma: çorba salata köfte
Umarım unutmam bu listeyi

Selâm kızlar.
Gergin ve uykusuz bir gecenin ardindan ilk iş günü kendi bölümünde başladı Bugünlük bitti ama otomasyona geçildiği için bölümüm değişecek bundan eminim bari sağlığıma uygun bir yerlerde olsa,kader kısmet.
Aslinda Sıkıntı yaptığım kadar da kötü birgün değildi.

Dönüşte a101e uğradım cifteniki adet aldım,birkaç birşey daha aldım ciften daha alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…