- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.861
Sağol canım.
Sağol canım sana da geçmiş olsun.Çok uzun zamandır biz de dışarıda kahvaltı yapmadık, aslında gerek de yok çünkü eşim çok mükemmel kahvaltı hazırlıyor :)))
Seviyor mutfağı :)
Kendimi çok hadis hissediyorum bugün, dışarı cikariz diyorduk ama vazgectik. Boğazım aciyor, uyumuşum.
Biraz ortalığı topladım.
Çorba ve tavuk yaptım.
Nasıl kokuyor? Bir de yeşil renk mi sizinki?Ben A101 sirkelim ile alıyorum tozları.
Yeşil şişede, lavantali olanı da var. İkisini de kullanıyorum.Nasıl kokuyor? Bir de yeşil renk mi sizinki?
Çok teşekkür ederim hemen alıcam :)Yeşil şişede, lavantali olanı da var. İkisini de kullanıyorum.
İlk sıktığında 5-10 dakika koku oluyor ama sonra kalmıyor kokusu.
Genel yüzey temizleyiciler icerisinde en çok bunu beğeniyorum ben, tozlanmayi geciktiriyor sanki
Bizde de pazar kahvaltısı özel ve esim hazırlar ama yeşillik alan doğal yerlerde olmak hoşumuza gidiyor. Cocuk da rahat ediyor doğayla içiçe...Heralde bu sehrin en cazip tarafı.buÇok uzun zamandır biz de dışarıda kahvaltı yapmadık, aslında gerek de yok çünkü eşim çok mükemmel kahvaltı hazırlıyor :)))
Seviyor mutfağı :)
Kendimi çok hadis hissediyorum bugün, dışarı cikariz diyorduk ama vazgectik. Boğazım aciyor, uyumuşum.
Biraz ortalığı topladım.
Çorba ve tavuk yaptım.
Gezmek harika ama yorgunluğu da oluyor..Selâm kızlar..
Gezmeler bitti bende bittim
Dugun,Sinema, yemek, eglenceler, alışveriş derken çok yoruldum.
Çocuklar duşları aldı, ütü tamam, çamaşırlar zaten hiç bitmiyor.
Kahvemi yaptım biraz dinlenme zamanı.
Anneler candır ne guzel...masallah saglikli ömrü olsunselamlar kızlar
cok yogun bi gundu dün malzemeleri aldım annecıgım iç hazırlamıs sabah kıymalı peynırlı pide yaptırdık sonra annemi sahile gezmeye götürdük yüryüs yaptık önce tatlı keyfi,avm gezıntısı, pesıne de kokorec yedıler esımle ck mutlu oldu canım benım ya
Bende çok kacirdim sanki bugun. Hayvanat bahçesini gezerken bizimkiler bende yürüyüş parkurunda tempolu yürüdüm iyi oldu... Az yesem yurusem daha iyi olacakKızlar slm
1 yaş partisine gittik çok yedim Eve geldim tartıldım 63.1 kiloyu gördüm.
Şimdi parkta yürüyorum yarin sabah d Leslie yapar duş alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?