Bunlarida mobilyalarib tozunu alirken kullaniyorum ikiside ayni seyy kokusunuda begeniyorum ben parlatiyo cok guzel benimkiler lake beyaz iyi oluyor gecen bi arkadas sormustu kim hatirlayamadim resim atayim dedim

Eklentiler

• 20190408_181740.webp
    44 KB · Görüntüleme: 91
  • 20190408_181737.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 76
Cnm unutmazsın liste hem isi kolaylaştırıyor hem de gereksiz alisverisi önlüyor
Haftaya 1 gun ben de kuru fasulye yapacagim

Bunlarida mobilyalarib tozunu alirken kullaniyorum ikiside ayni seyy kokusunuda begeniyorum ben parlatiyo cok guzel benimkiler lake beyaz iyi oluyor gecen bi arkadas sormustu kim hatirlayamadim resim atayim dedim
Aaa bak bunu deneyebilirim benim de beyaz renk her sey bir matlık hissediyorum aslinda renkleri.hic sararmadı ama parlak severim

Bizim burdaki a101 de ne yeşil çay ne de cif kalmış. Çünkü cok site var ve 1 tane a101 var. Cok sukur baska marketler de var sıkıntı çekmiyoruz.
Migros bim hakmar a101 şok 3 tane de yerel..
Okulda aklima gelse 1 tane daha cif alacagim

ben jel olanı bı turlu sevemedm kızlar ya bugun gttım vardı 4-5tane alsammı dedım almadm yıne, en sevdıgım deterjan türü cif olmasına ragmen beyaz olandan vazgecemıyorum oburunu ck kullanıyorum bi turlu yeterli gelmıyor

Dün bende aldim 2 tane bulasik mak tableti

Artık herkes en ufak indirimi takip ediyor hemen tukeniyor

Ben de beyaz olanı sevemedim, tortu kalıyor :))

Aslında gıda stoğu yapmak istiyorum ama sıcaktan sorun olur diye cok alamıyorum
Buzdolabı da belli miktar alabiliyor...
Gıda stoğu benim biraz var ama bu aydan sonra mecbur buzdolabına kaldırmak gerek, bu hafta 101e dolap geliyor.aslinda onu alıp boş odaya koysam mi diye düşünüyorum ama eşim orası da çok güneş alıyor olmaz gıda için diyor.

Güneş alıyorsa olmaz gercekten
Bizim evde güney ve doğu cephe. HIC serin yer yok...

Pazar fiyatlarını merak ediyorum ben de..

Gıda stoğu fasulye ve nohut memleketten gelecek ...Olanlar da bitmedi
Pirinç bulgur kırmızı ve yeşil mercimek den başka ne konulabilir buzdolabının altına stokluk

Ben sormuştum canım, bugün sirkelimi aldım, silikonlu mavi olanı da alayım o zaman. Çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…