- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.961
Kizlar piyasalara simdi baktim 240 a dayanmak üzere gram...
Yine bir sey var da benim mi haberim yok
Ek dersle alsam dedim 4gr.. Param yetmedi almaktan vazgeçtim
Ülke olarak olaysiz birgunumuz yokki, saga sola catmadigimiz birgün .Selam kizlar, akşam cikmadan pazara uğradım.
Soğan 8, patates 6.5 TL
Resmen şoka girdim ya.
İki poşet şeye 60 TL verdim
Öncelikle kv tebrik ediyorum doğum gününe çeyrek altın takma fikri harika olmusKızlar dün kv geldi izmirden benim ikizlerin doğum günü için 2 çeyrek taktı ben hala para olarak tutuyorum hesapta almadım altın yine yükseldi
4 tane patates zaten 1kg geliyorSelam kizlar, akşam cikmadan pazara uğradım.
Soğan 8, patates 6.5 TL
Resmen şoka girdim ya.
İki poşet şeye 60 TL verdim
Yeme içme de lükse doğru gidiyor.karamelli_turta düşünüyorum ne pişireceğiz diye kara kara
Canim tartı gününe 1 gun kaldiÖğle yemeğim fındık çok az dut kurusu 1 küçücük lokum
Akşam yemeğim fındık salatalık 5-6 çilek
Birazdan yogurt yerim yeter.
Bugün az yemiş oluyorum. Dün mantı yemiştim hem de akşam
Sebze ucuz olurdu o da degilYeme içme de lükse doğru gidiyor.
Yok canım öğleyin akşam hafif de sabah kuvvetli bir kahvaltı yaptım iyiyimCanim tartı gününe 1 gun kaldi
Yarın ben de daha hafif yemeliyim
Bugün senin öğünler oldukca hafif olmuş tansiyonun falan düşmüyor mu
Benim akşamları tatlı krizim tutuyor gözümden çikolatalı.her türlü tatlı ucusuyorYok canım öğleyin akşam hafif de sabah kuvvetli bir kahvaltı yaptım iyiyim
Çok şükür iyiyim cnm monoton bir hayat devammIyi akşamlar kizlar herkes iyi miokuya okuya geldim ne cok stok yapmissınız siz anlattıkça bende heveslendim ama bu yil tayin durumumuz var o yuzden stoklari dondurucuyu eritmeye calısıyorum konservelerim bitti bu yaz daha fazla konserve yapicam o kesin
Canim tatli krizin icin tarcinli sut tavsiye ederim cok iyii oluyorr tatli istegi falan kalmiyor.Benim akşamları tatlı krizim tutuyor gözümden çikolatalı.her türlü tatlı ucusuyor
Aynen okulda 2. Ders baktım düşmüştü, birazdan alayım dedim. Telefonu 4 saat sonra elime alabildim, fırlamışÖncelikle kv tebrik ediyorum doğum gününe çeyrek altın takma fikri harika olmus
Bikac gun takip et istersen duruma gore hareket edersin
Ben okulda koşturunca bakmak aklima gelmiyor sonra bir bakıyorum yükselmiş
Yarın almayı planlıyorum
Allahım niyetını kabul etsın canım ınsAllah nasıp olurBizde nasipse bu sene kurban kesmek istiyoruz. Evimizi aldik arabamiz var cok sukur 4.5 senelik evliyiz.evlendigimizde kiradaydik. hepsini bu 2 sene icinde beraber yaptik esimle. Hic kurban kesememistik hem bayram hemde bunlarin sukru icin kesmek istiyorum allahim kabul ederse insallah
Cnm onu yapıyordum ama soyle bir istek ben ac olsam da gece yarısı yatakta olsam da çikolata ozellikle vazgecilmezim hanı derler ya oyle bir sey olsun tiksineyim yemeyeyimCanim tatli krizin icin tarcinli sut tavsiye ederim cok iyii oluyorr tatli istegi falan kalmiyor.
Bide ben ara ogunlerimde hurmanin icini acip cekirdegi cikartip icine yarim ceviz koyuyorum harika bisey oluyoo tum tatli ihtiyacini karsiliyo ikisini ayni anda yemek oyle tat vermiyor boyle daha guzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?