Kizlar piyasalara simdi baktim 240 a dayanmak üzere gram...
Yine bir sey var da benim mi haberim yok

Ek dersle alsam dedim 4gr.. Param yetmedi almaktan vazgeçtim
Selam kizlar, akşam cikmadan pazara uğradım.
Soğan 8, patates 6.5 TL
Resmen şoka girdim ya.
İki poşet şeye 60 TL verdim
Ülke olarak olaysiz birgunumuz yokki, saga sola catmadigimiz birgün .
Sonuçları da piyasalara pazarlara yansiyor böyle.

Kızlar dün kv geldi izmirden benim ikizlerin doğum günü için 2 çeyrek taktı ben hala para olarak tutuyorum hesapta almadım altın yine yükseldi
Öncelikle kv tebrik ediyorum doğum gününe çeyrek altın takma fikri harika olmus

Bikac gun takip et istersen duruma gore hareket edersin

Ben okulda koşturunca bakmak aklima gelmiyor sonra bir bakıyorum yükselmiş

Yarın almayı planlıyorum

Selam kizlar, akşam cikmadan pazara uğradım.
Soğan 8, patates 6.5 TL
Resmen şoka girdim ya.
İki poşet şeye 60 TL verdim
4 tane patates zaten 1kg geliyor
Bir yerde okumuştum ama olmaz o kadar demiştim soğanın kilosu 10 olacak mavi hastalık diye bir hastalık ismiyle

Öğle yemeğim fındık çok az dut kurusu 1 küçücük lokum
Akşam yemeğim fındık salatalık 5-6 çilek
Birazdan yogurt yerim yeter.
Bugün az yemiş oluyorum. Dün mantı yemiştim hem de akşam
Canim tartı gününe 1 gun kaldi
Yarın ben de daha hafif yemeliyim

Bugün senin öğünler oldukca hafif olmuş tansiyonun falan düşmüyor mu

Çok şükür iyiyim cnm monoton bir hayat devamm
Tabi tayiniyseniz dondurucu stoğunu bitirmek gerekli
Bu yaz daha sıkı stok gerekli sanirim özellikle kurutma tarzi besinlerde yapacagim ins

Benim akşamları tatlı krizim tutuyor gözümden çikolatalı.her türlü tatlı ucusuyor
Canim tatli krizin icin tarcinli sut tavsiye ederim cok iyii oluyorr tatli istegi falan kalmiyor.
Bide ben ara ogunlerimde hurmanin icini acip cekirdegi cikartip icine yarim ceviz koyuyorum harika bisey oluyoo tum tatli ihtiyacini karsiliyo ikisini ayni anda yemek oyle tat vermiyor boyle daha guzel oluyor.

Aynen okulda 2. Ders baktım düşmüştü, birazdan alayım dedim. Telefonu 4 saat sonra elime alabildim, fırlamış

Allahım niyetını kabul etsın canım ınsAllah nasıp olur
bizim de cok sukur 1yılı kaldı araba kredimizin evimiz yok henuz, ilk yıl esyalar vs için kredi cekmıstık sonra aracı cektik. 4.kurban bayramımız olacak ınsAllah hepsınde kestik bir de ben adak adamıstım hamıle olup yavrumuza sag salım kavusalım kurban kesıcem dıye ınsAllah sene ıcınde onu da kesıcem.Allahım tüm isteyenlerin dileklerini kabul etsın

Cnm onu yapıyordum ama soyle bir istek ben ac olsam da gece yarısı yatakta olsam da çikolata ozellikle vazgecilmezim hanı derler ya oyle bir sey olsun tiksineyim yemeyeyim
O durumdayım..
Mesela hic ekmek yemeyeyim aklima gelmez yeniyorum da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…