- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #32.981
aminn canım benımGunaydin kizlar
kronikuykucu insallah canim rabbim seninde niyetlerini kabul etsin insallah sag salim kavusursun bebisinee
T tatlu ay bende cikoyu cok severim ama almiyorum eve bide bi sure yemeyince canin istemiyor sonra gercekten irade onemli ama kendini tutup gunde sadece bir kare yiyebilirsen ondanda zarar gelecegini sanmiyorum tek kacamagin ciko olur mesela
Rabbim dileklerini senin de kabul etsin canımAllahım niyetını kabul etsın canım ınsAllah nasıp olur
bizim de cok sukur 1yılı kaldı araba kredimizin evimiz yok henuz, ilk yıl esyalar vs için kredi cekmıstık sonra aracı cektik. 4.kurban bayramımız olacak ınsAllah hepsınde kestik bir de ben adak adamıstım hamıle olup yavrumuza sag salım kavusalım kurban kesıcem dıye ınsAllah sene ıcınde onu da kesıcem.Allahım tüm isteyenlerin dileklerini kabul etsın
amin canım Allah razı olsun cümlemizin ınsAllah. sabahları tesbıhımı cektım vs yazıyosun bana da dahada sevk gelıyor, bu sene yine ramazan hatmine niyetlendim biraz baslamıstım duzenlı devam edıcem ınsAllah 7.cüzdeyim rahatsızlanırsam falan dıye erken basladımGünaydın hatunlar
Rabbim dileklerini senin de kabul etsin canım
canım tevhid cekiyorum salavat bir de. Ne mutlu sana da yarıyorsaamin canım Allah razı olsun cümlemizin ınsAllah. sabahları tesbıhımı cektım vs yazıyosun bana da dahada sevk gelıyor, bu sene yine ramazan hatmine niyetlendim biraz baslamıstım duzenlı devam edıcem ınsAllah 7.cüzdeyim rahatsızlanırsam falan dıye erken basladım
ınsAllah nıyetlenırsen yaparsın ben motıve olsun dıye netten cüz cüz sayfalı yuvarlaklar seklınde bı tablo ındırdım okudukca boyuyorumcanım tevhid cekiyorum salavat bir de. Ne mutlu sana da yarıyorsaBirbirimizi motive edelim böyle. Allah kabul etsin. Ben de hatim yapsam süper olur.
Çok sükür T tatlu m bu yılki fiyatlardan sonra haklısin yazin bende iyi stok yapmayı düsünüyorum meyvenin sebzenin tanesi bile çok kıymetli hale geldi market pazar fiyatlarini aklım almiyoÇok şükür iyiyim cnm monoton bir hayat devamm
Tabi tayiniyseniz dondurucu stoğunu bitirmek gerekli
Bu yaz daha sıkı stok gerekli sanirim özellikle kurutma tarzi besinlerde yapacagim ins
Ben letgo dan annemin eski eşyalarının hepsini sattım, sadece halı ve kütüphane gitmedi.merhaba arkadaşlar ikinci el alım satım sitelerinden hangisini tavsiye edersiniz? neler alıp satıyorsunuz bu gruplarda?
Kardasın, 410 dedi biraz önce :)kardeşimin bebeğine çeyrek aldırdım 390 tl
Ben almışsınızdır diye düşünmüştüm :)) kısmet belki düşecektirya ben bozdugum doları hala gerı alamadm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?