Gunaydin kizlar
kronikuykucu insallah canim rabbim seninde niyetlerini kabul etsin insallah sag salim kavusursun bebisinee
T tatlu ay bende cikoyu cok severim ama almiyorum eve bide bi sure yemeyince canin istemiyor sonra gercekten irade onemli ama kendini tutup gunde sadece bir kare yiyebilirsen ondanda zarar gelecegini sanmiyorum tek kacamagin ciko olur mesela

aminn canım benım

Günaydın hatunlar
Rabbim dileklerini senin de kabul etsin canım

Günaydın hatunlar

Rabbim dileklerini senin de kabul etsin canım
amin canım Allah razı olsun cümlemizin ınsAllah. sabahları tesbıhımı cektım vs yazıyosun bana da dahada sevk gelıyor, bu sene yine ramazan hatmine niyetlendim biraz baslamıstım duzenlı devam edıcem ınsAllah 7.cüzdeyim rahatsızlanırsam falan dıye erken basladım

canım tevhid cekiyorum salavat bir de. Ne mutlu sana da yarıyorsa Birbirimizi motive edelim böyle. Allah kabul etsin. Ben de hatim yapsam süper olur.

canım tevhid cekiyorum salavat bir de. Ne mutlu sana da yarıyorsa Birbirimizi motive edelim böyle. Allah kabul etsin. Ben de hatim yapsam süper olur.
ınsAllah nıyetlenırsen yaparsın ben motıve olsun dıye netten cüz cüz sayfalı yuvarlaklar seklınde bı tablo ındırdım okudukca boyuyorum

Çok şükür iyiyim cnm monoton bir hayat devamm
Tabi tayiniyseniz dondurucu stoğunu bitirmek gerekli
Bu yaz daha sıkı stok gerekli sanirim özellikle kurutma tarzi besinlerde yapacagim ins
Çok sükür T tatlu m bu yılki fiyatlardan sonra haklısin yazin bende iyi stok yapmayı düsünüyorum meyvenin sebzenin tanesi bile çok kıymetli hale geldi market pazar fiyatlarini aklım almiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…