Kizlarr merhaba
Bugün de okuldan yürüyerek geldim indirimleri gordum
Hemen mutfağa geçip bugun ve yarin icin yemek yaptim
Temizlik stoğunu temizledim düzenledim
Nasip olursa 1 yıl yetecek kadar her sey var
Şampuan ve sabun yetmez sadece ondan alacagim

Gıda stoğunu düzenledim liste yaptim yarin aksam aldiracagim esime

Selam kızlar, bugün çok yoğundu.
Evde yemek yok, dün ıspanak almıştım. Onu pişirdim yarın için.
Derin dondurucu bitince benim yemek sorunsalı basladi, pazar market malum çok pahalı.
Bir de kış sebzelerini pek yemiyoruz. Offf diyorum.
Bu hafta usta da raporlu, öğlenleri dışarıdan söylüyoruz. Umarım tartıda sorun olmaz
Dün itibari ile spora da başladım. Evde bir saat her akşam düzenli yapmak istiyorum.
Havalar biraz daha duzelse yürüyüşe çıkacağım ama en ufak rüzgarda boynum tutuluyor, riske atmak istemiyorum kendimi.

Merhaba arkadaşlar...

Bu akşam yemekte dışardaydık... şişler, dönerler, köfteler, waffle şar, magnolyalar, pastalar havada uçuştu...

Bi tek ekmek yemedim, yarın tartıda durum vahim, geçen hafta birinciydim, bu hafta da sondan birinciliği kimseye kaptırmayacağım anlaşılan

Güle güle kullan cnm
Bak ne zamandır kırık parçaları kaybolmuş ince zincirin var ben de onu verip kuyumcuya gram alabilirim
Bu akşam bulayın nerdeyse

Hayırlı sabahlar arkadaşlar...bugün yürüyüş yağmur yüzünden yattı...evde biraz hareket yaparım artık...15 senedir görmediğim kilomu görüyorum iyi kilo verdim...yürüyüş ve 11-17 saat arası yemek yiyorum sonra sade su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…