- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.001
altın alıcaktım aldım ama doları alamadm 5.30dan aldm 5.54ten bozdum bakalm en azından yaklasırsa alırım olmadı pıyasa ck hareketliBen almışsınızdır diye düşünmüştüm :)) kısmet belki düşecektir
Bende almadim cnm hislerim bekle diyor bekliyorumaltın alıcaktım aldım ama doları alamadm 5.30dan aldm 5.54ten bozdum bakalm en azından yaklasırsa alırım olmadı pıyasa ck hareketli
aynen bnde canım nasip bu ıslerBende almadim cnm hislerim bekle diyor bekliyorum
Ben aldığım zaman yazarim burdanaynen bnde canım nasip bu ısler
! kg altında 916gr saf altın olduğunu belirtir ve 22 ayara isabet eder. Merak ettiğin başka şeyleri de sor lütfen. Döviz alırken de dolar Euro paritesine bak.Pki 916 ne acaba onlar 24 ayar mi oluyor
Güle güle kullan cnmGünaydın kızlar,
Dün denetimimiz vardı güzel geçti,
Evdeki kırık künye yüzük vardı koştum kuyumcuya, bozdurup yerine 20gr lık burma aldım .üzerine 850tl verdim,
Bu ayki birikimim 850tl olmuş oldukaramelli_turta .yazabilirsin)).
Hepimizin günü güzel geçsin inş
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatluKizlar özel bir durum var bugun 9 buçuğa kadar bana dua ederseniz sevinirim tesekkurler
ay iyiymiş o zaman kız :)Kardasın, 410 dedi biraz önce :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallahKizlar özel bir durum var bugun 9 buçuğa kadar bana dua ederseniz sevinirim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?