Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım.
Temizliği dün yapmıştım zaten.
Tavuk suyuna çorba, yaprak sarma, kıymalı yeşil mercimek pişirdim.
Birkaç gün yeter.
Yarın gelin hanımın ailesi ile tanışmaya gideceğiz ve benim giyecek hiçbir seyim yok ((
Tüm kiyafetlerim 40 beden olunca sigamadim içlerine.
Eşim çık birşeyler bak dedi, evden uyduramadim ustlerim olmuyor. Makinada çamaşır var onları asip çıkabilirim. Akşama da kuaföre gideceğim.

kronikuykucu gittikçe zorlaşır
Olsun yapabildiğim kadar de boşver
Sağlığını koru cnm
canım hareket etmek bıseyler yapmak ıyı gelıyor psıkolojıme bunu farkettım dıkkat edıyorum elımden geldıgınce ama kendımı cok kolladıgımda soylenemez acıkcası oyle bı hamıle olamadm hıc malesef yaa
cok heyecanlıyım az kaldı ya ınsAllah sızler gıbı özverılı sevecen bır anne olabılırım

Cnm bende cok kollamazdım ama cok hareket ederdim sık sık ayaklarını yukarı kaldırıp dinlendir dim hic varis olusmadi

K kahvemsi mutluluk diğer zamanlarda da giyebileceğin kiyafet alabilirsin
Ilk görüşme falan ya şık olmalısın bence
Hazırlandım canım,çıkacağım şimdi
Güzel birşeyler bulurum umarım,
Ama kilo verme olayına acilen birşeyler yapmalıyım. Bir tek kıyafetim bile olmadı ya dolap dolu.

Hazırlandım canım,çıkacağım şimdi
Güzel birşeyler bulurum umarım,
Ama kilo verme olayına acilen birşeyler yapmalıyım. Bir tek kıyafetim bile olmadı ya dolap dolu.
Zaten ancak kiyafet olmayınca anlıyoruz kilo aldığımızı.
Benimkilerin de cogu olmuyor. Gecen yil bundan 6 kilo zayıftım
Mayis ortasina kadar vermeliyim
Okula gidiyorum zorlaniyorum kiyafet konusunda

Zaten ancak kiyafet olmayınca anlıyoruz kilo aldığımızı.
Benimkilerin de cogu olmuyor. Gecen yil bundan 6 kilo zayıftım
Mayis ortasina kadar vermeliyim
Okula gidiyorum zorlaniyorum kiyafet konusunda
Ben 12 kg aldım bu kış, sigarayı bırakma girişimi ve kullandığım ilaçların da katkısı var bunda.
Bu sabah 80 gördüm tartıda ki hiç bu kadar kilolu olmadım, 68-72 ideal benim vücudum için, zaten kemikliyim yapi olarak. Şimdi hepten yarmagule döndüm. Bir de hep şişlik var o ilaçlardan dolayı.
Tek bir parça kıyafetim olmuyor yazıliklardan.
Hadi kışın gömlek üstü hırka ile kapatarak idare ettim ama yazın mümkün değil.
Yok bugün dank etti bana, haftaya doktor kontrolüm de var ilaçlarında değişmesini konuşacağız

K kahvemsi mutluluk hadi bakalim aksam bekliyoruz yorumları senden
Gittim aldım ve dönüyorum :))
Girdiğim ilk mağazada beğendim, ama tabi diğerlerine de bakayım diye almadım :)))
Döndüm ilk begendigimi aldım.
Aynı modelin hem siyahini hem beyazın aldım.
Nakit 150 TL ödedim.
Şimdi de kuaföre gidiyorum

Güle güle kullan.
Kuaför terapi degisimmm wowww super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…