- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.141
sevındım canım bence ılk tanısma ck onemli herkes bi fikir edınıyor cunku onun üstüne inşa oluyor Allah hayırlısıyla tamamına erdırsınCanımsın
Ortam gayet güzeldi, aile bizim aile gibi aşağı yukarı.
Sohbet muhabbet öyle havadan sudan derken vakit çabuk ve güzel geçti
İlk tanışma için bence genel intiba her iki taraf için de olumluydu
ama zevkli olmustur canım yaa ne ıyı yapmıssınız ben de 2defa oyle katıldım bi tanesı hele parkurlu falanda iple gecılcek yer vardı ama unutulmazlarım arasında ck eglenmıstıkSelâm kızlar.
Bugün inanılmaz yoruldum, doğa yürüyüşü bugündü ve sıkı durun söylüyorum 13 km yüruduk
Igneada longoz ormanlarinda hemde yağmur, çamur allahim gittiğime pişman olmadim amaçok zordu bu şartlarda, kaç kez suya çamura dereye daldim hiç sayamadim.
6 buçukta evdeydim hemen çocuklari dus aldırdım, utuleriyaptim, camasir makinesini çalıştırdım şimdi anca oturdum kahvemi alıp.
Yine giderim olursa ama yağmur çamurda bir daha mi almayayim
Hic durmadan yağdı mübarek, çok islandik.
Deli işiydi bu, e bizde belliki deliymisiz
ayyyy gülmekten karnım ağrıdı :)2 haftada 3 kilo verdim, 78-75. Görümceniz her hafta sonu gelsin veriyosunuz
Gerçekten çok soğuk, bahar ne zaman gelecek..Hava ne kadar soğuk, biz baharı beklerken kış geri mi geliyor ne
Haftaya 10 kilo yazarsam şaşırmayın, kaynana geliyorayyyy gülmekten karnım ağrıdı :)
Ben geldiğinde daha cok yiyorumHaftaya 10 kilo yazarsam şaşırmayın, kaynana geliyor
Gecmis olsun koru kendiniGünaydın herkese
İştahım açıldı ya pöfff
Beta virüsü var antibiyotik alıyorum spor da yapamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?