kızlar ya bu ara bana bişey oldu çok komikkk
ben normalde sabahları 7yi 10 geçe falan kalkıyorum buçuğa kadar hazırlanıp sonra kahvaltı yapıp 7.50 de falan evden çıkıyorum eniştem almaya geliyor.
bu sabah alarmı ertelemişim güzelce bi uyumuşum telefonun sesine uyandım arayan eniştem (uyandırmak için aradığını sanıp meşgule alıyorum) saat 8.17 benim buçukta iş yerinde olmam lazım
ben saati 7.17 olarak algılamışım.. rahat rahat giyindim dişlerimi fırçaladım ne yesem diye düşünürken kapı çaldı ben tırstım tabi sabah sabah. ablamın bebeği hastaydı akşam acildeydik ona bişey oldu sandım kapıya koştum eniştem. sen napıyon saat 8 buçuk oldu dedi ben kısa süreli bi şokla aaa aaaa diye diyee hemen şalımı yaptım koştum onunda telefonu bozulmuş bi daha arayamamış. ve ben hala şoktayım

geçen günde eşimin alarmına uyanmışım eşime diyomuşumki beni sorarlarsa yurtdışına gitti de diyomuşum

Selamlar kızlar.
Bu ara bende birikim yok maalesef önceden 3 5 atıyordum gene iyi oluyordu.
Kaynımın nişanı var eşime kıyafet bana kıyafet bitmiyor alınacaklar .
Takısı var ne yapsam bilemiyorum çeyrek mi gram mı ? Kararsız kaldım.
Pazara gittik bugün uygundu çilek patates ve domates biraz pahalıydı .
3 TL patlıcan
2.5 çıtır
2.5 Marul
5 limon
5 domates
3 ıspanak.
Aslında bende kilo vermek istiyorum ama tartım yok size katilamam ama havalar güzel olunca her akşam yürüyüşe çıkıyoruz .
Benden böyle

benim koşturmaca devam ediyor Allah sağlık versin de:)
Akşamları en az 3 mil leslie yapıyorum. Sabah namazından sonra uyumuyorum işlerim ancak yetişiyor. Tesbihim sabah akşam. Hergün bir Yasin Suresi okumaya çalışlıyorum 3 gündür namaza zamanında kalkmayınca aksadı. Bugün Yasin tebareke amme okudum Allah kabul ederse.

Benim faturalar ve aidat toplam 650 yi falan buluyor...Ve bir türlü düşüremiyorum

Kreş taksidi haziranda son ama yine değişen bir sey yok yaz tatilinde ek dersim de olmuyor..Böyle bir kısır döngü

Ne zaman kira ödesem diyorum ki keşke bu ay son olsa da ev taksidi ödesem diye ama hala saati vakti degil demekki diyorum

Kek yaptim yarin icin pişmesini bekliyorum dondurucudan da bir sey çıkarırım çayla yenir
Bu hafta hic kilo kaybı olmayacak sanirim
Yarın çarşamba kizlar tartıdan önceki son gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…