Cocuklar okul hayatına baslayinca bir de extra telâşları var evet bizde 2 hafta sonra ildisina çıkacağız ogrencilerimle...

Ben goz altlarim icin nar cekirdegi yagi almistim ortalama 2 haftada bana sormaya basladilar. Birde kusburnu cekirdegi yagi yuzume cok iyi geldi. Genel anlamda problemsiz bir cildim var ama asiri zehirli kremlerdense bu yaglar daha mantikli geliyor. Ellerimede suruyorum ertesi gun cok rahat geciyor

T tatlu ben bir ara düzenli cilt bakımına gidiyordum.
Pahalı kremleri de çok kullandım, pek makyaj yapmam ancak cilt bakım ürünlerine sağlam yatırım yaptim.
Şunu öğrendim cildi dışarıdan değil içeriden beslemek gerekiyor.
Beslenmemiz görüntüye yansıyor.
Arada yine profesyonel cilt bakımı yaptırıyorum ama genel olarak evde kendim organik ürün ve maskeler ile kaliteli nemlendiriciler kullanıyorum.
Cildimde hiç leke ya da kırışıklık yok benim mesela.

canım nar yagını ne ıcın kullandın? ben normalde pek makyaj yapmıyorum ama göz altı kapatıcısını mutlaka kullanıyorum cunku altlarında kararma var cok koyu degıl oyle ama ben rahatsız oluyorum ıyı gelırmıki ona da acaba

ayy ne gunesı valla burda nerdeyse kar yagıcak hatta üst taraflarda ve ılceler hep karlı canım güneşi ozledik yahuu

Yatak odasını yerleştirdik eşimle, sandık içi kaldı onu da iki gün daha evdeyim hava güzel olursa o zaman yaparım.
Yorgani,battaniyeyi yıkamaya attım.
Yazlık versiyonlarını çıkarttım.
Birkaç parça ayırdım vereceğim

Bugün tam bahar havası vardı burada :)
Tekirdağ da soğuk.
Yakiniz sözde cnm ama keşke artık bizde güneş görsek..
Kolay gelsin eşinle sana bu arada.

p_ritha yumurta aki/limon/sarısı tarifini biraz önce yaptım çok beğendim ben yumuşacık oldu . Siyah noktalarina da etkisi var gibi geldi bana. Haftada bir kez yeterli mi?

Nice seneleriniz olsun canım saglikla huzurla..
Rejim nasıl gidiyor?

Nice seneleriniz olsun canım saglikla huzurla..
Rejim nasıl gidiyor?
Sağol canım inşallah, bir an evvel borcu da bitirirsek bizden iyisi yok :))
Rejim iyi gidiyor sanirim hiç bozmadim ama biraz porsiyonlarda artış yaptığım oluyor
Dün komsuma kahveye gittiğimde en sevdiğim kekten yapmıştı ama hemen reddettim, gerçi gece rüyama girdi orası ayrı :)))
Bozacak duruma gelince hemen su içiyorum.
İki gündür spor da yapmaya çalışıyorum
Umarım bir an evvel kilolardan ve ağrılardan kurtulurum

Ağrıların gitsin çok iyi anlıyorum bende benzer ağrılarıyaşadığım için, kilolar her türlü gider.
O kekler çıksın rüyalardan

Morluk icin kullandim canim. Icindeki asitler cildi besliyor. Ben ipek hanimin ciftlikten aldim ellerime de cok iyi geliyor. Cok stresliyken alnimda sivilceler cikardi simdi cok matlasti. 20 lira gibi birseydi. 2 damla yetiyor ztn. Ama hamileyken uygun olurmu yada daha iyi mi olur sen yinede doktoruna sor. Benim genetik lisedeyken bile mordu. 3 haftadir cok yorgun ve zor gecmesine ragmen cildim cok iyi bana kac kisi sordu ne yaptin diye.

Ağrıların gitsin çok iyi anlıyorum bende benzer ağrılarıyaşadığım için, kilolar her türlü gider.
O kekler çıksın rüyalardan
Vücudum normal haline gelse kilo veririm
Normalde ekmek ve tatlıyı kesince çok güzel kilo veriyordum
da şu ilaçlar mahvetti bünyemi
İlaclari degistirdigimiz için iki gündür yine agrilarim arttı ama zayıfladıkça geçecektir diyor doktor

ayy arastırım ben de canım olmadı dogumun pesıne alırım muzdarıbım cunku bu konudan fıyatı da uygunmus

ayy arastırım ben de canım olmadı dogumun pesıne alırım muzdarıbım cunku bu konudan fıyatı da uygunmus

Ya bana cok mantikli geldi kremlerden daha az zararli ama sen sakin doktora sormadan alma. 10 yada 20 ml gibi ama cok bereketli cikiyor

Iyi akşamlar hatunlar
Bugün biraz temizlik yaptım kışlık ayakkabılarımızı kutularına yerleştirdim büyük kutu gelince hepsini buyuk kutuya koyup kaldiracagim. Aldığım wc kağıtları ve havluların bir kısmını kutuladım. Stokladigim pedleri kutuladım. 3 mıl leslie yaptım. Taşımaktan gına geldi
Neyse Allah hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…