- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.361
isim var kafamda cnım muhtemelen degısmez ama burdan yazmım forumu takıp eden tanıdıklarda varmıs daha fazla ıfsa olmım her seyi yazdım zatenCnm oğluşuna isim buldun mu merak ettim
elimde olanı dolar alarak değerlendiriyorum canım. Baktım ortalık karışık aldım ben deiyiniyetli cnm piyasa ateş üstünde bugun iranla durumlardan dolayı
Sen almışsın bereketli olsun uzun vadede kaybettirmez diye dusunuyorum
Canım kolay gelsin, yakın olsak da yardım etsem sanaGünaydınnnn
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza sonsuz teşekkürler...
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım. Temizlik yapılacak. Koli yapılacak ramazandan önce ne topladım kârdır. Oğlus bir hevesle yardim ediyor cabuk bıkmasa bari. Koli bandını kesiyor getir götür işlerini yapıyor ona oyun geliyor sanırım.
Canım kolay gelsin, yakın olsak da yardım etsem sana
ayy ben ck severım kolı ısını falan gelırım canım göbüşümle oturdugum yerden kolılerimGünaydınnnn
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza sonsuz teşekkürler...
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım. Temizlik yapılacak. Koli yapılacak ramazandan önce ne topladım kârdır. Oğlus bir hevesle yardim ediyor cabuk bıkmasa bari. Koli bandını kesiyor getir götür işlerini yapıyor ona oyun geliyor sanırım.
sekerımm nasılsın esının tedavısı nasıl gıdıyorgünaydın kızlarrrrr
ruhu çocuk olan herkesin bayramı kutlu olsunnnnnn
O zaman kahveler bendenay ne mutlu ettin beni canım sağolasın gel sen yorgunluk kahvesi içsek bana yeter
takviye kullanıyor canım şu andasekerımm nasılsın esının tedavısı nasıl gıdıyor
Şekerim bugün resmi tatil olduğu için olabilir belki.kızlar bu kuveytte neden makas aralığı bu kadar fazla bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?