- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.341
Canim bu yıl bir değişkenlik oldu yüzümde tenimde kac yasindasin bilmiyorum ama banaaaa mutlaksa kremlerin ve profosyonel bakım yerini söylemeni isterimm bekliyorumT tatlu ben bir ara düzenli cilt bakımına gidiyordum.
Pahalı kremleri de çok kullandım, pek makyaj yapmam ancak cilt bakım ürünlerine sağlam yatırım yaptim.
Şunu öğrendim cildi dışarıdan değil içeriden beslemek gerekiyor.
Beslenmemiz görüntüye yansıyor.
Arada yine profesyonel cilt bakımı yaptırıyorum ama genel olarak evde kendim organik ürün ve maskeler ile kaliteli nemlendiriciler kullanıyorum.
Cildimde hiç leke ya da kırışıklık yok benim mesela.
Cnm persembeye 2 gun var dikkat edersen belki gram da olsa verirsinKızlar hiç sikilasamamisim ve kilo verememişim ben
Hafta boyu okulda kermes vardı hep yedim sporumu da yaptım ama yetmemiş
Çok teşekkür ederimm trk tek yazdigin icinT tatlu canım 35 yaşındayım ben
Cilt bakımını senede iki ya da üç kere yaptırıyorum.
Mevsim geçişlerinde özellikle. Oksijen ve çeşitli serumlar ile olanı tercih ediyorum. Genellikle fırsatlardan bulup uyguna gidiyorum. Yorumlarına bakıp alıyorum
Hergun sabah akşam mutlaka cildimi temizliyorum ve kremliyorum.
Caudaile göz kremi, clinic sabun,
Estee lauderin nemlendiricisi bana iyi geliyor, L'Oreal gençlik iksiri serisinden de çok çok memnundum ama Türkiye de artik yokmuş,
Lancome ve shisedo ürünlerini de çok beğeniyorum, boynerde güzel indirimler yakalarsam alıyorum. Bu iki marka çok pahalı maalesef.
Garnier kağıt maskeleri her hafta yapıyorum, arada kil maskesi yapıyorum. Gül suyu ile haftada bir yüzümü yıkıyorum.
Peeling özelliği olan soyulan maskeler de cildime yarıyor.
Ellerim için zeytinyağı olan maske tarifleri yapıyorum.
Argan yağı soğuk sıkım ayda iki falan tüm vücuduma uyguluyorum.
Canım ne demekÇok teşekkür ederimm trk tek yazdigin icin
Caudaile siparişini sepete atmıştım bikac gundur onu araştırıyordum...
Derhal bende kendime uygun olani bulmalıyım tesekkurler değerli yorumuna arkadasim
Ilk 10 gün hergün yapın sonra haftada 1 demişti,Tekirdağ da soğuk.
Yakiniz sözde cnm ama keşke artık bizde güneş görsek..
Kolay gelsin eşinle sana bu arada.
p_ritha yumurta aki/limon/sarısı tarifini biraz önce yaptım çok beğendim ben yumuşacık oldu . Siyah noktalarina da etkisi var gibi geldi bana. Haftada bir kez yeterli mi?
Ilk 10 gün hergun mü yapilacak, aa çok şaşırdım haftada 2 olur diye düşünmüştüm :))Ilk 10 gün hergün yapın sonra haftada 1 demişti,
Biz uzmanlar mayısın ilk haftasına kadar derin temizlik peeling öneriyoruz, sonra güneş kuvvetli oluyor cilt inceliyor ve hassaslasiyor demişti şems arslan
Ben şuan hergün uyguluyorum bakalım,
Osmanlı hatunlarının terkiplerinden bahsetmişti her gece yiyip içtikleri
Sarmısak ortak malzeme olunca vazgeçtim yapmaktan
Bu hafta gece vardiyasindayim yine.
Arıtma cihazimiz bozuldu sözde 5te gelecekti hâlâ gelen giden yok. Ekstra masraf demek bu.
Ciğer+patetes pişirdim diyet biraz bozuldu ama çok seviyorum bu günlük olsun :)
Doğalgaz faturası geldi bugün 330tl. Bu kadar geleceğini tahmin ettim zaten zira hâlâ cayir cayir yakiyoruz.
Su servis gelsin gitsin yine maskemi yapacağım
23 nisan gösterimize de haziriz ,sabahi bekliyoruz:)
Siz neler yapıyorsunuz kızlar ?
Cnm oğluşuna isim buldun mu merak ettimayy arastırım ben de canım olmadı dogumun pesıne alırım muzdarıbım cunku bu konudan fıyatı da uygunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?