Evet, daha fazla uğramam lazım buraya :))
Birkaç gündür pek ugrayamadim cnm aslinda farkındayım gececiyim bu hafta yine ve resmi tatillerimiz hep fazla mesai..sabah iş çıkışı gittim törene oğlum çıkar çıkmaz izleyip eve döndüm.
Kendimi karşıdan attım yatağıma :))

Bizim servisin şoförü 3 gün önce kalp krizi geçirdi kurtaramadilar, gözümün önünden gitmiyor..biraz ondan da etkilendim, servisimizin kalkmasina 3 dk varken..bizim vakit saat gelmemiş daha demekki dedik..

Ay okuyunca cok kotu oldum
Allah mekanini cennet eylesin

Yaaa çok üzüldüm

iyiniyetli cnm sen de ben gibisin Benim hatirladigim 14. Yerimiz.... Hiç zorlanmiyorum taşıdığın evde ertesi gün yıllarca yaşıyor hissiyle rahatımdır
Yaaa inanmıyorum, ben hayatımda bir kere geçen sene kendi evimize taşındım, onda da kaç gün kendime gelemedim
Siz maşallah hem tasinma yorgunluğu hem de sonrasında yıllarca yaşıyor hissi
Walla harikasınız kızlar

Taşınma yorgunluğu oluyor evet en guzel yanı ev her taşınma da arınıyor. Insallah 15. Ev kendi evim olup sağlıklı yıllarca otururum

Benim bu haftaki diyet programına göre 1,5-2 kg vermiş olmam gerekiyor.
O gün, geçen perşembe hastanede 81 kg çıkmıştım ve ödem çok olduğu için ilk haftalar 1,5 kg civarı verirsin dedi diyetisyen
Bir tane kandil simidi dışında da hiç bozmadim ve sporumu da hergun düzenli yaptım.
Perşembe sabahini çok merak ediyorum.
Bir aylık parayı peşin ödedim ama sonrasında koruma aşamasına gelene kadar kendim devam edeceğim.
Benim ihtiyacım olan birinin kontrolü değil, iradeliyim ve sağlıklı beslenmem için gerekenleri biliyorum, vucudumu tanıyorum.
Burada birbirimize destegiz zaten diyetisyene para verecegime kendime yeni kıyafetler alırım, malum havalar ısınıyor ve benim evdeki kıyafetlere girmem için 16 kg vermem gerek :))))

Zaten ne yapacağını bilip zihinde bitiriyorsan tamamdir. Inanıyorum haziran sonuna kadar ciddi kilolar vermiş olacaksın

Zaman dediğin geciyor

Zaten ne yapacağını bilip zihinde bitiriyorsan tamamdir. Inanıyorum haziran sonuna kadar ciddi kilolar vermiş olacaksın

Zaman dediğin geciyor
İnşallah canım :)
Zaten bu sefer kesin ve net, artık görüntüyu geçtim sagligim sozkonusu.
Şakası yok bunun
Hem daha görümce olacağım :)

Ayyy ben fit görümce olmalıyım, vaktim daraliyor :))
Bu hafta sonu kız tarafı bizimkilere gelecek, Ramazan'dan sonra da isteme olur sanırım.
Gelinin babası ayrı nişan istiyormuş dedi kardeşim
Gelsinler de bu sefer detaylar konuşulur sanırım

Akşam egzersizlerini yaptım,
Maske ve ojemi surup bitki çayını içtim, kiyafetlerimi ayarladim
Dört günlük tatil sonrası iş hayatına dönüş için hazırım
Biraz kendine dikkat etmeye başlayınca bu hayatın geneline de yansıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…