- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.381
Canım nerelerdesin herşey yolunda miSelam kızlar nasılsınız?
hadı ınsAllah canım bak mesela bana dr asılamadan once bı uc ay daha dene dedı köpük sistemıyle rahım filmine benzer bı film cekıldı kanallarım acık gözükmüstü, ben tedavı olmak ıstedım,asılama yaptırdık o ay olmadı sonraki 3ay sansın var demıstı hemen pesındeki ay hamıle kaldım canım, bana etkisi tıbbi olarak 2seyı soyleyebılırım birinci ıgnelerin etkısı oldugunu dusunuyorum ıkıncı de bız hep yumurtlamamı ay ortası sanıyoduk asılama yapılırken hemen adetin pesıneki gün yumurtladıgımı ogrendık o vakıtler hıc denemıyorduk bu ıkı seyı onemsemenı tavsıye edıyorum tedbir bizden takdir Allahtan canım benımtakviye kullanıyor canım şu anda
herhangi bişey yok bitince bi doktora gitmeyi düşünüyo bakalım
ramazandan sonraya kaldı bizim işimiz ya
aşılama düşünüyoruz
İyiyiz canım sen nasılsın bebek nasıl ?Selam kızlar nasılsınız?
Canım nerelerdesin herşey yolunda mi
İyiyim kızlar, bebek de iyi. Doktorum ultrasonda biraz kanama gördüğü için riske atmadı, 1 ay rapor verdi.Annemlere geldim, yatıyorum genelde. Çalışmaya alışmışım evde çok sıkıldım.İyiyiz canım sen nasılsın bebek nasıl ?
Hayırlısıyla kucağına alacaksınİyiyim kızlar, bebek de iyi. Doktorum ultrasonda biraz kanama gördüğü için riske atmadı, 1 ay rapor verdi.Annemlere geldim, yatıyorum genelde. Çalışmaya alışmışım evde çok sıkıldım.
:) vallahi bebeği hemen yarın elime verseler razıyım. Yat yat bir iş yapma, çok sıkıcıymış. Hep evdeyim yürüyüşe bile çıkmadım. İşe dönsem en azından vakit geçerdi.Hayırlısıyla kucağına alacaksın
Bebiş doğunca ararsin bu yatmadigin günleri ::)
Tempoya alışkın biri için evde vakit geçmiyor gerçekten.:) vallahi bebeği hemen yarın elime verseler razıyım. Yat yat bir iş yapma, çok sıkıcıymış. Hep evdeyim yürüyüşe bile çıkmadım. İşe dönsem en azından vakit geçerdi.
ay doğru yaa ben çalışınca bugunun tatil olduğunu unutmusummŞekerim bugün resmi tatil olduğu için olabilir belki.
canım benim adetlerim o kadar düzensizkihadı ınsAllah canım bak mesela bana dr asılamadan once bı uc ay daha dene dedı köpük sistemıyle rahım filmine benzer bı film cekıldı kanallarım acık gözükmüstü, ben tedavı olmak ıstedım,asılama yaptırdık o ay olmadı sonraki 3ay sansın var demıstı hemen pesındeki ay hamıle kaldım canım, bana etkisi tıbbi olarak 2seyı soyleyebılırım birinci ıgnelerin etkısı oldugunu dusunuyorum ıkıncı de bız hep yumurtlamamı ay ortası sanıyoduk asılama yapılırken hemen adetin pesıneki gün yumurtladıgımı ogrendık o vakıtler hıc denemıyorduk bu ıkı seyı onemsemenı tavsıye edıyorum tedbir bizden takdir Allahtan canım benım
Kolay gelsin bizde doğu gorevi donusu oyleydik topla topla bitmiyor bant sesleri hala kulağımdaGünaydınnnn
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza sonsuz teşekkürler...
Kahvaltımızı yaptık mutfağı topladım. Temizlik yapılacak. Koli yapılacak ramazandan önce ne topladım kârdır. Oğlus bir hevesle yardim ediyor cabuk bıkmasa bari. Koli bandını kesiyor getir götür işlerini yapıyor ona oyun geliyor sanırım.
Yok canım internet bankacılığını kullanıyorum.Akşam yatmadan mutfak dağınıklığını toplarım o kadar...
iyiniyetli piyasalarda dolar hariç düşüşte.. Sen fiziki mi alıyorsun...
Sağol canım koli görmek istemiyorum artık 14. Taşınmamız olacak bizimKolay gelsin bizde doğu gorevi donusu oyleydik topla topla bitmiyor bant sesleri hala kulağımda
Ama şu bir gerek ordaki ortamımı arkadaşlarımı çok özlüyorum
ayy ben ck severım kolı ısını falan gelırım canım göbüşümle oturdugum yerden kolılerim
Neee 14 muSağol canım koli görmek istemiyorum artık 14. Taşınmamız olacak bizim
Evet, daha fazla uğramam lazım buraya :))Selâm ruhları hala çocukolan tatlislar:)
iyiniyetli kolay gelsin canım
K kahvemsi mutluluk bana niye yok beybisicezalı mıyım:))
-Pandora- geçmiş olsun canım dikkat et kendine, sağlıkla kucağına alacaksın bak gör, küçük oğlumda bende ilk 3 ay hep raporlu ve yataktaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?