takviye kullanıyor canım şu anda
herhangi bişey yok bitince bi doktora gitmeyi düşünüyo bakalım
ramazandan sonraya kaldı bizim işimiz ya
aşılama düşünüyoruz
hadı ınsAllah canım bak mesela bana dr asılamadan once bı uc ay daha dene dedı köpük sistemıyle rahım filmine benzer bı film cekıldı kanallarım acık gözükmüstü, ben tedavı olmak ıstedım,asılama yaptırdık o ay olmadı sonraki 3ay sansın var demıstı hemen pesındeki ay hamıle kaldım canım, bana etkisi tıbbi olarak 2seyı soyleyebılırım birinci ıgnelerin etkısı oldugunu dusunuyorum ıkıncı de bız hep yumurtlamamı ay ortası sanıyoduk asılama yapılırken hemen adetin pesıneki gün yumurtladıgımı ogrendık o vakıtler hıc denemıyorduk bu ıkı seyı onemsemenı tavsıye edıyorum tedbir bizden takdir Allahtan canım benım

İyiyim kızlar, bebek de iyi. Doktorum ultrasonda biraz kanama gördüğü için riske atmadı, 1 ay rapor verdi.Annemlere geldim, yatıyorum genelde. Çalışmaya alışmışım evde çok sıkıldım.
Hayırlısıyla kucağına alacaksın
Bebiş doğunca ararsin bu yatmadigin günleri ::)

Hayırlısıyla kucağına alacaksın
Bebiş doğunca ararsin bu yatmadigin günleri ::)
:) vallahi bebeği hemen yarın elime verseler razıyım. Yat yat bir iş yapma, çok sıkıcıymış. Hep evdeyim yürüyüşe bile çıkmadım. İşe dönsem en azından vakit geçerdi.

:) vallahi bebeği hemen yarın elime verseler razıyım. Yat yat bir iş yapma, çok sıkıcıymış. Hep evdeyim yürüyüşe bile çıkmadım. İşe dönsem en azından vakit geçerdi.
Tempoya alışkın biri için evde vakit geçmiyor gerçekten.
Dört gündür evdeyim full temizlik ve saat hiç geçmiyor :))

canım benim adetlerim o kadar düzensizki
yani ne zaman adet olup olmadığımı anlamıyorum yoğun olmadığı sürece
tabi ne zaman yumurtladığımı da bilemiyorum böylece
sanırım ben bide yumurtlarkende kanla karışık kahverengi akıntım oluyor ama tabi emin olamıyorum bundanda
doktora gidip alttan muayene olmaktanda çok sıkıldım o yüzden gitmicem aşılama tedavisine başlayana kadar

Kolay gelsin bizde doğu gorevi donusu oyleydik topla topla bitmiyor bant sesleri hala kulağımda

Ama şu bir gerek ordaki ortamımı arkadaşlarımı çok özlüyorum

Selam kızlar
Arkadaşımla biraz açık havada yürüdük, sonra kahve içip eve döndük.
Ben akşama biraz da bisiklet ceviririm.
Dört gunun sonunda yarın iş var.
Akşam yemeği için mercimek hasladim, salata yapacağım.
Yarına yemeğim var, mesaiye kalırım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…