• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman nasıl birikecek En Büyük KK
İşte sorun orda oydu buydu derken diğer maaşa kadar bir bakıyorum para bitmiş. Alacağı şeyi almadan önce de epey düşünürüm bu lazım mı diye çok lazım değilse ertelerim ama sanirim arabaya harcadığımiz yakıt, kira, faturalar derken gidiyor.

İşte sorun orda oydu buydu derken diğer maaşa kadar bir bakıyorum para bitmiş. Alacağı şeyi almadan önce de epey düşünürüm bu lazım mı diye çok lazım değilse ertelerim ama sanirim arabaya harcadığımiz yakıt, kira, faturalar derken gidiyor.
Birikimimiz için belli miktarı harcamalardan önce ayırıyoruz mesela onu da altın yapıp kenara atıyoruz ellemiyoruz. Biriktikçe iyi geliyor bize

hele tatlunun menüleri pizzalar mantılar havada uçuştu :KK70: canımız çekiyo burda kilo alıyoruz :KK70:
Canim ben o menüleri kendime degil oglum ve esime yapiyorum pizza mesela 1 dilim yedim ..
Yaptığım yemeklerden birini tercih ediyorum ve iş dönüşü yuruyorum:halay:her yaptigimi yesem uçardım bu haftaaaaa

iyiniyetli iyiniyetli piyasaları takipte misin bugün

Bügün takip önemli :)

Saat 14:00 de merkez bankasının faiz kararı var... kurlarda oynamalar bekleniyor... ama aşağı mı olur yukarı mı, onu kestirmek zor Türkiye şartlarında...

Saat 14:00 e hem tl, hem altın/döviz ile giren için güzel fırsatlar olabilir.... ytd

Ne bilmek istersiniz :)

33 yaşımdayım. yaklaşık 10 yıllık Evliyim-1 çocuğum var. 4 yaşında.
Eşimle ben kurumsal özel bir şirkette çalışıyoruz. Çok büyük maaşlarımız yok.
2010'da ev kredisiyle 1 ev aldık. 1 arabamız var.
Kızım özel kreşe gidiyor.
Kreş+ev giderleri gibi masraflarımız oluyor.
Yeni yeni ufak tefek bir şeyler biriktirmeye başladım.
Fiilen 4 gr+1 çeyrek altınım var.
Ayrıca kızım adına açtığım Euro+Dolar+BES hesabım var.
Ay sonu param kaldıkça birikim yapmaya devam ediyorum.
Rabbim bağışlasın evladini.
Daha ne olsun evini arabini almissin, cocuk krese gidiyormuş ee hayat şartlari zaten malûm..
Bol bol birikim yapabilmen dileğiyle

Back
X