Kızlar yarın merak ettiğimiz daireyi görmeye gideceğiz, nelere dikkat edeyim?
Çok mu hizliyiz ben size diyim 1 aya çıkarız biz bu evden, ailevi sorunlar oldu ayriyeten de.

Çok mu hizliyiz ben size diyim 1 aya çıkarız biz bu evden, ailevi sorunlar oldu ayriyeten de.
Hayırlısı olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememisler.
Gündüz gözüyle gidip güneş alıp almadığını gör.
İşçiliğine dikkat edin, görüntü güzel oluyor,malzeme iyi oluyor ama işçilik kotuyse hep sorun çıkıyor.
Binada yaşayan birileri ile konuşma imkanın varsa onlara sor bir sorun yaşamışlar mi ya da nasıl buluyorlar diye.

Duvarlarına vur ...
Alt katın üst latin planını sor oyle evler var ki salonunun üstünde mutfak oluyor...
Sifir ise müteahit firmayı bile araştır derim

Ama sakın ol sıkıntılanmissin belli aceleci olmayin
Teşekkürler kızlar,yarın görmeye gideceğiz gündüz.
Acele etmek istemeyiz tâbi ama kismet araştıracağız
Eşim bir an önce çıkmalim diyor.

Günaydın kızlar
Çocukları okula gönderdim ama uyku tutmuyor hakkimizda hayırlısı bakalım.
Slm cnm Türkiye’de işçilik sıfır. En azından malzemeleri kaliteli olsun renkleri uyumlu olsun. Güneş alsın. Evin dış cephesine bakan duvarlarını tık tık vur ses daha tok gelirse iyi demek eğer anlayamıyorsan iç duvara vur sesten anlarsın farkı .
Kullanışlı olması yani planı çok önemli. Ve konuşabilirsen binadaki alt üst karşı komşunun ziline basıp tanış memnunlar mı sor hakkınızda hayırlısı olsun

iyiniyetli çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah babanın..

karamelli_turta canım hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar söylemiş nelere dikkat etmen gerektiğini hepsine katılıyorum
özellikle oturan varsa mutlaka kapılarını çal ben öyle yaptığım bi evden vazgeçmiştim o komşu sayesinde

hakkınızda hayırlısı olsun canım gönlüne göre bulursun ınsAllah günes gorme durumuna ses yalıtımına mutfak dolaplarına dıkkat ederdım ben olsam en cok

gunaydın kızlar kan ılacım bıtmıs yazdırdım ogleden snra ıcın ızın aldm valla mudurume dedım bu zmana kadar hıc dert yanmadm bundan yani dert yanmak derken rahatsızken bıle gıttım kolay kolay ızın almadm son 2ayım ınsAllah benı artık bundan snra ıdare edersınız dedım
arkadasımla buluscam ogleden snrada bıraz sohbet etmeye ıhtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…