- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.621
Sağol canım inşallahÇok gecmis olsun insallah iyileşecek sizler moralinizi yüksek tutun cnm
Sağol kahvemsim aminnniyiniyetli çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin dilerim
Hayırlısı olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememisler.Kızlar yarın merak ettiğimiz daireyi görmeye gideceğiz, nelere dikkat edeyim?
Çok mu hizliyiz ben size diyim 1 aya çıkarız biz bu evden, ailevi sorunlar oldu ayriyeten de.
Hayırlısı olsun canım. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememisler.
Gündüz gözüyle gidip güneş alıp almadığını gör.
İşçiliğine dikkat edin, görüntü güzel oluyor,malzeme iyi oluyor ama işçilik kotuyse hep sorun çıkıyor.
Binada yaşayan birileri ile konuşma imkanın varsa onlara sor bir sorun yaşamışlar mi ya da nasıl buluyorlar diye.
Teşekkürler kızlar,yarın görmeye gideceğiz gündüz.Duvarlarına vur ...
Alt katın üst latin planını sor oyle evler var ki salonunun üstünde mutfak oluyor...
Sifir ise müteahit firmayı bile araştır derim
Ama sakın ol sıkıntılanmissin belli aceleci olmayin
Slm cnm Türkiye’de işçilik sıfır. En azından malzemeleri kaliteli olsun renkleri uyumlu olsun. Güneş alsın. Evin dış cephesine bakan duvarlarını tık tık vur ses daha tok gelirse iyi demek eğer anlayamıyorsan iç duvara vur sesten anlarsın farkı .Günaydın kızlar
Çocukları okula gönderdim ama uyku tutmuyor hakkimizda hayırlısı bakalım.
hakkınızda hayırlısı olsun canım gönlüne göre bulursun ınsAllah günes gorme durumuna ses yalıtımına mutfak dolaplarına dıkkat ederdım ben olsam en cokKızlar yarın merak ettiğimiz daireyi görmeye gideceğiz, nelere dikkat edeyim?
Çok mu hizliyiz ben size diyim 1 aya çıkarız biz bu evden, ailevi sorunlar oldu ayriyeten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?