- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.641
Canim bence beğendiğiniz olmali..iyi hesap kitap yapın o kadar kredi ödemek zorlar mi nasil olir diye.Selâm kızlar.
Bugün 5 ev gezdik ilki 5. Kat heryergüneş aliyorama balkon küçücük 2+1.
Diğerleri konum olarak bize uygun bir yerlerde değil.
Ama sifir evler fiyatları iyi.
Son bir yer gördük tesadüf, 2+1 235,3+1 285
Buna bayıldık ama 3+1 istiyor eşim ama bütçemizi aşıyor. Daha fazla krediye başvurmam gerekecek ama konum, ev çok beğendik.
sana kendi tecrübemden yola çıkarak diyorum ki en beğendiğin evi al,Selâm kızlar.
Buna bayıldık ama 3+1 istiyor eşim ama bütçemizi aşıyor. Daha fazla krediye başvurmam gerekecek ama konum, ev çok beğendik.
3+1 bencede size ideal olan canım 2 çocuk gelen giden derkenSelâm kızlar.
Sağol canım inşiyiniyetli Allah şifa versin
Bende bugun tekrar yürüyüşe başladımdün akşam spora başladım 1 saat sürdü
sabah kalktım hiç biyerim acımıyo
çok üzüldüm işe yaramadı hareketleri düzgün yapamadım heralde diye
ama şu an zor hareket ediyorum
yeni yeni çıkıyo acısı
Yok yazmayı kendileri aliyorlar 3 kenarı 35.4 kenar 45 tleye yapiyorumTanesini kaça yapıyorsun cnm herşeyi senden mi
Kolay gelsin siparişlerinde insallah bereketli olsun
[/QUOTEamin insallah
Canim bence beğendiğiniz olmali..iyi hesap kitap yapın o kadar kredi ödemek zorlar mi nasil olir diye.
Çünkü çocuklar var onların eğitimi herşeyi ni gözönünde bulundurmak gerekir.
Çocuksuz bir evde bazı seyler idare edilir ama cocuk cok farkli.
Insallah en begendigin mutlu olacağın yer nasip olur
sana kendi tecrübemden yola çıkarak diyorum ki en beğendiğin evi al,
ev başka birşeye benzemiyor, sürekli değiştirmek ya da almak gibi bir şansımız olmuyor, bu aralar da fiyatlar gerçekten düşük.
50 bin fark kredi çekince daha yüksek olacak ama ödeme sabit kalacak, maaşlara her yıl zam olacak.
belli tasarruflar ile borç her şekilde ödeniyor
ben geçen sene bir evi çok beğenmiştim ve aldığımız evden 42 bin TL fazlaydı fiyatı, evimi de çok içime sinerek aldım ama onu da alsam ödermişim
senin çocuk faktörünü de göz önünde bulundurarak 3+1 alman daha mantıklı geliyor bana
ama T tatlu nun söylediklerine de katılıyorum, çocuk olan evde gider kalemlerine eğitim ve sağlık da eklenince daha iyi düşünüp ona göre karar vermek gerekiyor.
ne kadar kredi çekmeyi planlıyorsun, biraz daha gezmeye devam etsen 3+1 ama daha uygun fiyatlı bir yer denk gelme ihtimali olabilir mi
Bu hafta daha araştıracağız kızlar ama 10 yıl kredi ödemek zor görünüyor gözüme ama eşim de 3+1 de israr ediyor.3+1 bencede size ideal olan canım 2 çocuk gelen giden derken
içine sinen neresiyse onu seç
inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Karamellim aceleye getirme iyice tartıp düşün ama 50000 fazla vermeyim diye beğenmediğin bir yeri alma...insan yeri geliyor para atamıyor birikim yapamıyor ama borçlu olunca harcamalarıda ona göre ayarlıyor...atalarımız bile demiş borç yiğidin kamçısıdır...burdaki hanımlar olarak zaten yiğit olduğumuzu gösterdik...güvenebileceğiniz bir inşaat firması yokmu temelden veya başlanmış eve girseniz...biz öyle yapmıştık...şimdi bazen komşular sorunca evin fiyatını utanıyorum demeyeSelâm kızlar.
Çok haklısınız borç yiğidin kamcisidir. Gerçekten.evimizi alırken daha 20 bin kadar borç yapmıştık.çok şükür 8 bin kaldı.Karamellim aceleye getirme iyice tartıp düşün ama 50000 fazla vermeyim diye beğenmediğin bir yeri alma...insan yeri geliyor para atamıyor birikim yapamıyor ama borçlu olunca harcamalarıda ona göre ayarlıyor...atalarımız bile demiş borç yiğidin kamçısıdır...burdaki hanımlar olarak zaten yiğit olduğumuzu gösterdik...güvenebileceğiniz bir inşaat firması yokmu temelden veya başlanmış eve girseniz...biz öyle yapmıştık...şimdi bazen komşular sorunca evin fiyatını utanıyorum demeye
Allah kavuştursun...kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel3 aylik bir oğlum var .gündüzleri onla ilgileniyorum akşam yazma yapiyorum .ve asker esiyim esimin yolunu bekliyorum .hayatım birAz zor geçiyor ama olsun .tek basina herseyin üstesinden gelmeye çalışıyorum.ve basariyorum galiba.
Allah kavuştursun...kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel
[/QUOTEAllah razı olsun.Durmak zorundayım.çünkü esim ben ve oglumuz için sürekli görevlerde.Bende onun omuzundaki yuku hafifletmek icin çabalıyorum. Elim den ne geliyorsa yapiyorum.böyle devam edecek.cumku hayat müşterek.ben ona o bana destek olmazsa bu evlilikte çok yoruluruz.
Tabiki 10 yıl az zaman dilimi degil..cok zor karar gercekten kacta kaçını kredi çekmeyi düşünüyorsunuz cnmBu hafta daha araştıracağız kızlar ama 10 yıl kredi ödemek zor görünüyor gözüme ama eşim de 3+1 de israr ediyor.
Iyice hesap yapmalıyız,
3+1 fiyatini enine boyuna düşünmeliyiz çünkü bizi aşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?