- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.601
Annem yapardı eskiden .bildiğim kadarıyla 3 gun güneşte beklerdi gene yanlisda olabilir ama öyle biliyorum benHanimlar.
Evde hic salca yapaniniz var mi? Istanbul şartlarında gunese koymak filan sikinti olabilir ama soyle de bir durum var. Balkonum gunes aliyor baya. Balkona grlmese bile salonumda kesinlikle oluyor gunes. Salca yapaniniz vsrsa bir olcu verirse ve guneste ne kadsr bekleyecek bir soyleyiverirse cok iyi olur.
çok şükür bugün 10 tane iğne oyasi siparişi aldım bukadar erken olacağına inanmamıştı.ınşallah devamı gelirSoyle düşünün bu işe başlamadan bor şekilde geçim sagliyordunuz . Bu isten kazandiginiz her kurusu birikime atın.. birikim çoğaldıkça hevesleneceksiniz kolay gelsin
tesekur ederim.ınşallahSoyle düşünün bu işe başlamadan bor şekilde geçim sagliyordunuz . Bu isten kazandiginiz her kurusu birikime atın.. birikim çoğaldıkça hevesleneceksiniz kolay gelsin
Hanimlar.
Evde hic salca yapaniniz var mi? Istanbul şartlarında gunese koymak filan sikinti olabilir ama soyle de bir durum var. Balkonum gunes aliyor baya. Balkona grlmese bile salonumda kesinlikle oluyor gunes. Salca yapaniniz vsrsa bir olcu verirse ve guneste ne kadsr bekleyecek bir soyleyiverirse cok iyi olur.
kova aklımda olsun teşekkürler çünkü çok sık oluyo torba koyuyorum bendeGeçmiş olsun canım geçen gece aynı şikayetler vardı bende, şeker tuz, karbonat karışımı yapıp içtim, ayaklarımı sıcak su dolu kovada beklettim
Tanesini kaça yapıyorsun cnm herşeyi senden miçok şükür bugün 10 tane iğne oyasi siparişi aldım bukadar erken olacağına inanmamıştı.ınşallah devamı gelir
tesekur ederim.ınşallah
Kolay gelsin siparişlerinde insallah bereketli olsunHerkese günaydın.güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
Bu firinlama olayini hic dusunmemistim acikcasi. Olabilir belki. :) sagolun fikir icin. :)Biz yakin bir sehirde yapiyoruz ama guneste bekletmeyiz cunku ne kdr alsada adana mersin gibi olmuyor belki firinlayabilirsiniz
uzuldm canım ya cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsAllahCuzdanimin zulasinda unutmuş olduğum tl ile 23 dolar aldım bugün.
101den 4 paket keyfe kahve 10 paket cep mendil aldım çıktım hemen daha almayayım diye. Birşey değil kolilemek zor geliyor
Bu arada babamın hastalığı karin içi zarı kanseri demis doktor ve babam kemoterapi alacakmış Rabbim sifa verir inş moralim bozuldu.
Çok gecmis olsun insallah iyileşecek sizler moralinizi yüksek tutun cnmCuzdanimin zulasinda unutmuş olduğum tl ile 23 dolar aldım bugün.
101den 4 paket keyfe kahve 10 paket cep mendil aldım çıktım hemen daha almayayım diye. Birşey değil kolilemek zor geliyor
Bu arada babamın hastalığı karin içi zarı kanseri demis doktor ve babam kemoterapi alacakmış Rabbim sifa verir inş moralim bozuldu.
bakıyorum canım ama hıc tadı yok valla yaBugün çok yoğundu ekstra bakanlık sınavı vardi onu yaptim cevapladım sisteme girdim okul sonrası kursumu yaptim...
Arkadasim hastalandı çocuklarını getirdim hemen bir seyler hazırladım doyurdum evine biraktim simdi...
Hava çok ısındı vu hafta ekstra 1 gun egitimim var aksam ona gidecegim
Bugün yorgunum yarin gelince 2 günlük yemek yapacagim..
Piyasalar düşüşte birazkronikuykucu
Eşim maasi ya da benim ek ders hangisi once yatarsa birikime atacagim
Ben market manav görmek istemiyorum bu ara eksikler var ama pahalılık el yakıyorbakıyorum canım ama hıc tadı yok valla ya
Aminnn canım hastalıklar arka arkaya geldi acı çekti babam Rabbimden şifa diliyorumuzuldm canım ya cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?