- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.681
Kış bitti havalar açınca yıkayayım düzenleyeyim dedim...bir şeyler kirlendikce üzerime ağırlık çöküyorAllah kolaylık versin.bayram temizligimi yapiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kış bitti havalar açınca yıkayayım düzenleyeyim dedim...bir şeyler kirlendikce üzerime ağırlık çöküyorAllah kolaylık versin.bayram temizligimi yapiyorsunuz
Haklısınız benimde halıların yıkamaya girmesi gerekiyor gelen giden misafir yeni bitti.Kış bitti havalar açınca yıkayayım düzenleyeyim dedim...bir şeyler kirlendikce üzerime ağırlık çöküyor
canım hakkınızda hayırlısı olsun senın adına cok sevındım ev nıyetıne gırmek bıle cok guzel Allahım gonlunuze gore versınInşallah yavrum benim canımsın.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Seninle ayni fikirdeyiz 2+1 ilerleyen yillar için ufak bize. Kaderimizse olur belki,kısmet :)
Iskan ve son fiyati merak ediyorum
Aynen canım, araştıracağız daha bakalım.yüce rabbim bu evi size nasip ettiyse emin olun olur.ama nasip etmediyseolmaması için bir sürü engel olur. Rabbim işinizi kolaylastirsin.ınşallah.
Tatlucum birkaç zaman eşya değişmez çünkü önümüzü görmemiz lazım..karamelli_turta her şeyin ilk zamani zor olur.. bikac yil eşya değişmese de olur ama ev hep kalıcı... Eşinle hesabınızı yapın is sektör durumunu iyi plânlama yapın.Nasip se olur değilse daha iyisi olacaktir

Evet toz hic bitmiyor bizim de ev cok ısınıyorKahvaltı sonrası yemek pisirdim, evde yemek olunca dünyada başka dert tasa yokmuş gibi hissediyorum :)))
Battaniye ve kabanlarimi yıkadım, yatak odasının camlarını sildim. Balkonu yıkadım.
Makina takip evi süpürmek gerek, havalar ısındı camlar sürekli açık ve ev hep toz.
Bence panik atak dan dolayı söylemiştir, benim halam 1,48 bütün dogumlarini normal yaptikızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Kolay gelsin canım:)Ben bu temizlik işini iyice derinlestirdim.
Minderler yıkandı.. Battaniyeleri yikayip en son salon perdesiyle bitecek.
Yarın bayan alacagim.
Her yer süpür sil banyo mutfak balkon kapı cam pencere mobilyalari da o yapacak...
Temizlik malzemelerini hazırladım
Hayır evde hic is yapmayan biri olsam anlayacağım da nedir bu sürekli kirlenme olayı...
Aski hic boş kalmıyor hafta boyunca camasir makinesi durmuyor
Yemek yaptiysan işlerin yarisi bitmiştir gibi :)))Kahvaltı sonrası yemek pisirdim, evde yemek olunca dünyada başka dert tasa yokmuş gibi hissediyorum :)))
Battaniye ve kabanlarimi yıkadım, yatak odasının camlarını sildim. Balkonu yıkadım.
Makina takip evi süpürmek gerek, havalar ısındı camlar sürekli açık ve ev hep toz.
Panik atağı var diye mi sezaryan önerdi acaba.kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Hiiic öyle dusunme, birbirimize destek için varız burada.Kolay gelsin canım:)
Yemek yaptiysan işlerin yarisi bitmiştir gibi :)))
Kizlar biz ev alana kadar kafanizi iyice şişireceğim.
Eşime dedim biz eve karar verene kadar vazgecersen nolacak, yok asla vazgeçmem unut bunu diyor :) gözümüzü iyice kararttik ,yarin sabahtan ben baska muhite bakmaya gideceğim çünkü yarın vardiyamız uymuyor.
Begendigimiz evin müteahhiti ile görüştüm 5 bin indirim yaparmis az degil mi ya..sozde 1 ay önce satışa 340 binle açmış, piyasalardan dolayi düşürmüş birde iskan daha çıkmamış 6 ayi bulabilir dedi, çıktığında veriyormus
Kolay gelsin canım:)
Yemek yaptiysan işlerin yarisi bitmiştir gibi :)))
Kizlar biz ev alana kadar kafanizi iyice şişireceğim.
Eşime dedim biz eve karar verene kadar vazgecersen nolacak, yok asla vazgeçmem unut bunu diyor :) gözümüzü iyice kararttik ,yarin sabahtan ben baska muhite bakmaya gideceğim çünkü yarın vardiyamız uymuyor.
Begendigimiz evin müteahhiti ile görüştüm 5 bin indirim yaparmis az degil mi ya..sozde 1 ay önce satışa 340 binle açmış, piyasalardan dolayi düşürmüş birde iskan daha çıkmamış 6 ayi bulabilir dedi, çıktığında veriyormus
Haklısın canımIskansiz ev almayin hem faturalarda sorun yasarsiniz hem iskan masrafi size kalir