• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çevrem de iskansız ev alıp bin pişman olanlar var cnm aman..
Ben evlenince ilk iskansız evde oturdum. Fatura inanılmaz yuksek geliyordu. Ama ev sahibim ödüyordu harcadigimizi hesaplayıp o kadar oduyorduk

Halılar yıkamaya gitti
Bikac küçük parca var makine de yıkanan onları yıkayacağım yarin sabah ve akşam

Yarın akşam egitimim var aksam duş bakım yapmalıyım

H.sonu öğrencilerle şehirdışı gezimiz var bana dinlenmek yok...

Ben belediyeden de sorunlari biliyorum bir blok su an cok sorun yasiyor isi yapmayan baska sorun yasayan baska. Mahkemelik oldular neler neler oldu. Genelde yalitim dan kisip iskan alamiyorlar aman sakin guvenmeyin

Ramazan öncesi temizliğe başladım makınada perdeler yıkanıyor bende camları siliyorum...ama öyle hop hepsini bitiriyim yok...paşa gönlüm bilir...hatta bir iki iş yaptıktan sonra dışarı çıkıp kendime bir tatlı ısmarlayım ödül olarak...:halay:evet evet aklıma yattı...sanki iş kaçmıyorya

Temizlik yapanlara kolay gelsin. Ben temizlik yerine koli yapıyorum dağıttım evi:confused::confused:
Koli sıkıntısı yaşıyorum buldukça yapabiliyorum. 5-6 koli ancak yapabildim. Kitap kalmıştı biraz biraz da duş jeli cif filan onları koliledim. Şimdi çamaşır yumusaticilar kaldı bunlar için uygun bir koli bulmalıyız. Tek kişilik 2 yorgan almıştım onları da koyacağım. Taşınmaktan neffret ediyorum:KK57:

Temizlik yapanlara kolay gelsin. Ben temizlik yerine koli yapıyorum dağıttım evi:confused::confused:
Koli sıkıntısı yaşıyorum buldukça yapabiliyorum. 5-6 koli ancak yapabildim. Kitap kalmıştı biraz biraz da duş jeli cif filan onları koliledim. Şimdi çamaşır yumusaticilar kaldı bunlar için uygun bir koli bulmalıyız. Tek kişilik 2 yorgan almıştım onları da koyacağım. Taşınmaktan neffret ediyorum:KK57:
Kolay gelsin cnm peki taşıyacağıniz yer kendi eviniz mi kira mi

Ramazan öncesi temizliğe başladım makınada perdeler yıkanıyor bende camları siliyorum...ama öyle hop hepsini bitiriyim yok...paşa gönlüm bilir...hatta bir iki iş yaptıktan sonra dışarı çıkıp kendime bir tatlı ısmarlayım ödül olarak...:halay:evet evet aklıma yattı...sanki iş kaçmıyorya
Canim acelesi yoksa yavastan yapmak iyi tabiki.. afiyet olsun

Sagol canım. Kendi evimiz Ankarada canım yatirimlikti kirada. Kiralar da pahali 1500 filan maaşın çoğu kiraya faturalara gidecek maalesef
Anladim siz ankaraya degil baska yere gideceksiniz...
Hep öyle cnm kira kres aidat faturalar yakıt okulda yemek derken benim maas uçuyor

karamelli_turta karamelli_turta siz aile apartmanında mi oturuyorsunuz

Hem ne demek baş şişirmek .. Sen hayırlısıyla mutlu huzurlu bir ev bul
Müstakil ev canım, Kp in.
bu ev işi için bizi özellikle esimi hizlandiran da Kp oldu.
Bakalım kötü komşu bizi de ev sahibi yapabilecek mi.
Kendi oğlunun kalbini kırdi.

Son düzenleme:
Karamelli canım 3 + 1 ev alabilirsen eşyaları durumun müsait olunca degistirebilirsin ev her zaman alınmıyor eşya alınır gider. Ben ev alacak olsam salonu değiştirmem mesela ama şimdi böyle birşey gündemde değil o yüzden letgo ya koyduk bakalım
Benim halilar, perdeler, salonumun değişmeye ihtiyacı var.
Eğer bütçemize göre ev bulabilirsek esyalari da değiştireceğim eve girmeden önce, bir kismini.

Çevrem de iskansız ev alıp bin pişman olanlar var cnm aman..
Ben evlenince ilk iskansız evde oturdum. Fatura inanılmaz yuksek geliyordu. Ama ev sahibim ödüyordu harcadigimizi hesaplayıp o kadar oduyorduk
Ben belediyeden de sorunlari biliyorum bir blok su an cok sorun yasiyor isi yapmayan baska sorun yasayan baska. Mahkemelik oldular neler neler oldu. Genelde yalitim dan kisip iskan alamiyorlar aman sakin guvenmeyin
Haklısınız kızlar, ilk kriterlerimizde olmali..

Benim halilar, perdeler, salonumun değişmeye ihtiyacı var.
Eğer bütçemize göre ev bulabilirsek esyalari da değiştireceğim eve girmeden önce, bir kismini.
Inşallah gönlünüze göre olur. Benim salonum da 14 yıllık doğudan batıya o uzun yolculuğu kaldıramazlar zannimca

Kime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.:(

kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Boyu 150 den kısa olanlarda pelvis kemikleri dar oluyor, o nedenle demiştir,
Sezeryan endikasyonlarinda öğrenmiştik

Kime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.:KK43:
Canım ara ara meme reddi olabiliyor, geçicidir,
Bazen anne koku sürününce de bebek emmek istemiyor,
Burnu tıkalı olabilir, kontrol etmek lazım

kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
Canım benim boyum 160 ilk çocuğumu normal doğurdum 38. Haftada 3300 gr olarak doktor bana 40i bekleseydi normal olmazdı demişti boyum ve çocuğun kilosundan ötürü

Back
X