Aa üzüldüm gerçekten.
Beğenmedigimiz evi almayalım ödemesi rahat da olsa diyor eşim de.
Tapuyu sözde satışta hemen veriyormuş

@tatlu iyiniyetli valla kızlar hepi topu bi 4000nakitim var 1.5aydır tl de. doları bekleye bekleye şiştim ya
yarın gıdıp altın alıcam bu gıdısle.
ama hep aklım dolarda
Canım uzun vadeli ise altın al derim çok beklemişsin daha fazla beklemesen iyi olur derim bereketli olsun.

Canım uzun vadeli ise altın al derim çok beklemişsin daha fazla beklemesen iyi olur derim bereketli olsun.
tesekkur ederım canım şöyle durum ben doğum parası olarak ayırdım o parayı,ocakta almıstım sonra yukselınce bozdum daha da geri alamadm, dogum da taksıt yapılıyormus dogumu karta taksıt yaptırıp o da birikim olsun dıyorum.
bizim kenarda tl paramız yok ama yani acil nakit sekılde lazım olursa mecbur bozacagız.

Aa üzüldüm gerçekten.
Beğenmedigimiz evi almayalım ödemesi rahat da olsa diyor eşim de.
Tapuyu sözde satışta hemen veriyormuş
biz gelir seviyesi ve yaşam standartları belli insanlarız, sürekli ev değiştirebilecek imkanlara sahip değiliz
onun için alabileceğiniz en güzel evi alın :)))

En güzeli doğum giderlerini taksitle ödeyip birikiminize dokunmamak mümkün olduğunca canım. Yalnız tl de kalma

biz gelir seviyesi ve yaşam standartları belli insanlarız, sürekli ev değiştirebilecek imkanlara sahip değiliz
onun için alabileceğiniz en güzel evi alın :)))
Yarin 3 daireyi görmeye gideceğiz.
Ikisi sifir, diğeri bahsettiğim 3 yillik.
Bugün dinlendim yeter biraz ara vereyim :)
Almışken iyisi olsun, konumu güzel olsun, bütçeye uygun olsun diyoruz fiyat yükseliyor :)

kızlar biz haftasonu gezerken satılık bir ev gördük, site içerisinde otoparklı ve sıfır.
salonu ve mutfağı benim evimden daha büyük.
şua anki değeri, emlakçının bizim eve biçtiği değerden 70 bin TL civarı daha fazla.
eşimle dün ciddi ciddi konuştuk, burayı elden çıkarıp oraya geçsek nasıl olur diye.
eşim, emlakçı dediği fiyata satabiliyorsa hiç düşünmeden oraya geçelim diyor
ama ben kredi faizini yüksek bulduğum ve elimizde şu an olan birikim ancak taşınma, tapu masrafları, ıvır zıvır giderlere yeter diye düşündüğüm için bekleyelim diyorum.
banka ile görüştüm ev satılınca kredi kapatılacak kalan tutar benim olacak
yeni ev için kredinin tamamı 1,45 ile kullandırılacak
şu an 3600 TL ödüyoruz, yeni durumda 4.800 TL gibi bir rakam ödememiz gerekecek ve bana göre bu rakam fazla
sağlık durumum da var henüz netleşmeyen
ben gerek yok diyorum ama eşim saat başı arayıp iyi düşün diye beni ikna etmeye çalışıyor

Sana göre artıları neler ona göre değerlendir. Ve ödeyecek gücünüz varsa daha çok değerlenecek olanı al derim.

Şu an eviniz hemen satilabilecek mi acaba canım.
Her türlü düşünmek lazım.
Bende 2.500 üzeri aylik ödemenin üzerine çıkmak istemiyorum.
Seni zorlayan miktarsa iyi düşün doğru karar verirsin

biraz evden sogudunuz gibi geldi canım bana da yani oyle dusunmekte de haklısınız ınsan bi heves oturuyor sıfır ev bıde bı suru sorunu cıkıyor eger yeni ev ıcınıze sındıyse maddi yonlerın yanında bunları da dusun bence canım.
ben kıradayım ve evımı gercekten cok sevıyorum bu eve gelin geldm 3yıldır burdayız her odada emegım var ama üst komsumdan dolayı evımden sogudum acıkcası mesela

karamelli_turta canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. bana göre ev için önemli noktaları yazayım aklında olsun
-ara kat
-cephesi güney ve doğu
-kapalı garaj
-mantolama
-ferdi doğalgaz sistemi
-yeterli büyüklükte odalar ve balkon
-odunluk, depo tarzı bir depolama yeri
olursa iyi olur.
-eve girince yerde böcek ölüsü vs olmamalı
-apartmanda sigortalı çalışan bir görevli olmamalı (biz yüklü bir kıdem tazminatı ödemek durumunda kaldık)
gerisi bir şekilde halledilebilir.

inşallah gönlünüze göre bulursunuz ev kolay kolay değiştirilmiyor :)

Şimdi şöyle yeni evi çok beğendim, site olması çok büyük avantaj.
piyasa normale dönse fiyatı 75-100 bin daha fazlası eder
yeri benim evin 2 sokak aşağısı tam metronun dibinde
kendi evimi çok seviyorum, evet bir takım sıkıntılar yaşadık ama taşınmadan bir yıl öncesine kadar ev almak bizim için hayal bile değildi, onun için şu an evimden soğumak lüks benim için, her gün şükrediyorum nasip oldu diye
şu an beni düşündüren tek şey eşimin sağlık durumu
eğer çalışmama durumu olursa altından kalkamam.
Özel bir tedavi var şu an uygulanan çok maliyetli ve ne kadar süre devam eder belli değil.
Belki bir yıl, belki on yıl.
Zaten kredi, ihtiyaç kredisi, gün derken 5 bin TL sabit gidiyor.
Yeme içme, faturalar ve kişisel giderler var.
Üstüne daha fazla yük eklemek şu an mantıklı gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…