- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.841
Aa üzüldüm gerçekten.faiz oranı bankaya göre az olacağı için mantıklı ama
Senet ile satış yapan firmaların tapularında problem çıkabiliyor bunu çok iyi araştırın
amcam da anadolu yakasında öyle ev aldı ama tapuyu bir türlü adına alamıyor, haciz var evde
inşaat firmasını, müheahhidi çok çok iyi bilmek lazım
Canım uzun vadeli ise altın al derim çok beklemişsin daha fazla beklemesen iyi olur derim bereketli olsun.@tatluiyiniyetli valla kızlar hepi topu bi 4000nakitim var 1.5aydır tl de. doları bekleye bekleye şiştim ya
yarın gıdıp altın alıcam bu gıdısle.
ama hep aklım dolarda
tesekkur ederım canım şöyle durum ben doğum parası olarak ayırdım o parayı,ocakta almıstım sonra yukselınce bozdum daha da geri alamadm, dogum da taksıt yapılıyormus dogumu karta taksıt yaptırıp o da birikim olsun dıyorum.Canım uzun vadeli ise altın al derim çok beklemişsin daha fazla beklemesen iyi olur derim bereketli olsun.
biz gelir seviyesi ve yaşam standartları belli insanlarız, sürekli ev değiştirebilecek imkanlara sahip değilizAa üzüldüm gerçekten.
Beğenmedigimiz evi almayalım ödemesi rahat da olsa diyor eşim de.
Tapuyu sözde satışta hemen veriyormuş
En güzeli doğum giderlerini taksitle ödeyip birikiminize dokunmamak mümkün olduğunca canım. Yalnız tl de kalmatesekkur ederım canım şöyle durum ben doğum parası olarak ayırdım o parayı,ocakta almıstım sonra yukselınce bozdum daha da geri alamadm, dogum da taksıt yapılıyormus dogumu karta taksıt yaptırıp o da birikim olsun dıyorum.
bizim kenarda tl paramız yok ama yani acil nakit sekılde lazım olursa mecbur bozacagız.
Yarin 3 daireyi görmeye gideceğiz.biz gelir seviyesi ve yaşam standartları belli insanlarız, sürekli ev değiştirebilecek imkanlara sahip değiliz
onun için alabileceğiniz en güzel evi alın :)))
Rejim de mi yapıyorsunuz bu topikteBen yine sabit sayilirim.
Sabah sadece 100 gr eksik çıktım
Rejim de var birikim deRejim de mi yapıyorsunuz bu topikteiyiymiş. Ben bu hafta bir kilo verdim
Sana göre artıları neler ona göre değerlendir. Ve ödeyecek gücünüz varsa daha çok değerlenecek olanı al derim.kızlar biz haftasonu gezerken satılık bir ev gördük, site içerisinde otoparklı ve sıfır.
salonu ve mutfağı benim evimden daha büyük.
şua anki değeri, emlakçının bizim eve biçtiği değerden 70 bin TL civarı daha fazla.
eşimle dün ciddi ciddi konuştuk, burayı elden çıkarıp oraya geçsek nasıl olur diye.
eşim, emlakçı dediği fiyata satabiliyorsa hiç düşünmeden oraya geçelim diyor
ama ben kredi faizini yüksek bulduğum ve elimizde şu an olan birikim ancak taşınma, tapu masrafları, ıvır zıvır giderlere yeter diye düşündüğüm için bekleyelim diyorum.
banka ile görüştüm ev satılınca kredi kapatılacak kalan tutar benim olacak
yeni ev için kredinin tamamı 1,45 ile kullandırılacak
şu an 3600 TL ödüyoruz, yeni durumda 4.800 TL gibi bir rakam ödememiz gerekecek ve bana göre bu rakam fazla
sağlık durumum da var henüz netleşmeyen
ben gerek yok diyorum ama eşim saat başı arayıp iyi düşün diye beni ikna etmeye çalışıyor
Daha 15 kilom var ve biraz önce kahveyle çikolata yedimRejim de var birikim de
Oo iyiymiş
Şu an eviniz hemen satilabilecek mi acaba canım.kızlar biz haftasonu gezerken satılık bir ev gördük, site içerisinde otoparklı ve sıfır.
şua anki değeri, emlakçının bizim eve biçtiği değerden 70 bin TL civarı daha fazla.
eşimle dün ciddi ciddi konuştuk, burayı elden çıkarıp oraya geçsek nasıl olur diye.
ama ben kredi faizini yüksek bulduğum ve elimizde şu an olan birikim ancak taşınma, tapu masrafları, ıvır zıvır giderlere yeter diye düşündüğüm için bekleyelim diyorum.
şu an 3600 TL ödüyoruz, yeni durumda 4.800 TL gibi bir rakam ödememiz gerekecek ve bana göre bu rakam fazla
ben gerek yok diyorum ama eşim saat başı arayıp iyi düşün diye beni ikna etmeye çalışıyor
biraz evden sogudunuz gibi geldi canım bana da yani oyle dusunmekte de haklısınız ınsan bi heves oturuyor sıfır ev bıde bı suru sorunu cıkıyor eger yeni ev ıcınıze sındıyse maddi yonlerın yanında bunları da dusun bence canım.kızlar biz haftasonu gezerken satılık bir ev gördük, site içerisinde otoparklı ve sıfır.
Emlakçı kendi talip, sayarsan ben alırım diyor :)Şu an eviniz hemen satilabilecek mi acaba canım.
Her türlü düşünmek lazım.
Bende 2.500 üzeri aylik ödemenin üzerine çıkmak istemiyorum.
Seni zorlayan miktarsa iyi düşün doğru karar verirsin
bi an bunu benmi yazdımki diye baktımDaha 15 kilom var ve biraz önce kahveyle çikolata yedimne zaman akıllanacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?