- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.881
25ti 10u gitti 15 kaldıO zaman birlik olup verelim
Canım yakın olmak iyi, ama arada mesafeyi de korumak gerek.
Eşine gerek yok ki sen bile bunalmişsin :))
Bana göre düşünecek birşey yok aslinda, bu iş bizi aşar.
Eşim evi çok beğendiği için mantık gitti adamda :))
Eğer şu an ev arıyor olsaydım ve burası denk gelse alırdım ama evin borcunu kapatıp yeniden kredi çekmek çok ciddi zarar.
K kahvemsi mutluluk sitede iturmanin avantajları güzellikleri var ama dediğin gibi fark az degil. Hayırlısı olsun
karamelli_turta yarın da bakın cnm merakla bekliyoruz haberini ins
sekerim00 sen ailenle cok sık görüşüyorsun aman eşin sorun çıkarmasın ama guzel aile bireylerinin olması.. ben en çok bunun zorluğunu çekiyorum cocuk olduktan sonra
Eşimin maaşı yetiyor şimdilik benimkini biriktiriyorum zaten yıl sonuna kadar çalışacağım biriktirdiğim yanıma kar
sekerim00 sen biraz bunalmışa benziyorsun evine git bazen onlar da kendi hayatina adapte olsunlar..
günaydın canımgunaydın güzellikler erkencıler burdamı yıne 8de hortladımsımdı bebek yokken uyu dıyolar ıyıde uyuyabıleceksınde uyucan ben7aydır uyurgezerim
Ben açlıktan erken uyandım :)))gunaydın güzellikler erkencıler burdamı yıne 8de hortladımsımdı bebek yokken uyu dıyolar ıyıde uyuyabıleceksınde uyucan ben7aydır uyurgezerim
diyet nasıl gidiyor canımmm :)Ben açlıktan erken uyandım :)))
Ben de aileme yakın olmak isterdim, evlendikten sonra bir yıl aynı mahallede oturduk, annem ne pişirse gönderir ya da gider orada yerdik.haklısın canım ama kardeş ya ben beceremiyorum heralde mesafe falan :)
aynen canım herkes çok şanslı olduklarını söylüyor yiğenlerimin hepimiz bi aradayız çok şükür
ama işte bazen herkes gibi bende bunalıyorum
ayrıca hep ben fedakarlık yapıyorum karşımdaki için
kimsenin benim için fedakarlık yapmasına ihtiyacım olmadığı için kimse bunalmıyor bence ki bunalmasınlar zaten :)
ben ihtiyacım olsada var demem zaten
Allah bereket versin canım
ramazanda evde olurum heralde artık inşallah :)
Bu hafta hiç kilo verememisimdiyet nasıl gidiyor canımmm :)
günaydın Kahvemsim, hazırlandık çıkacağız küçük oglus da görecek bugün gezdigimiz evleri :)
Aynen durum bu şekerim, onlar anlamış artık oğulları gidiyor:) dur diyen yok.karamelli_turta canım inşallah gönlünüze ve ödeme gücünüze göre en güzel içine sinen evi bulursunuz
ayrıca kv yazmışsın ya bende anlamadım normalde anneler oğullarının bi yere gitmesini istemezler hele bide torun varsa :)
Aile candir benim annem de öyledir, şimdi bu durumda kiz kardeşim ve anneme mesafe artacak ablama yakınlaşacak gibi görünüyor:)Ben de aileme yakın olmak isterdim, evlendikten sonra bir yıl aynı mahallede oturduk, annem ne pişirse gönderir ya da gider orada yerdik.
Birşey olsa kardeşlerim hemen koşardi.
Akşam canım mı sıkıldı kız kardeşimle çıkar bir kahve içerdik.
Sonrasında çok yalnızlık hissettim açıkçası, aynı şehirde de olsan her zaman gidemiyorum maalesef
Bende çok alıştım şimdiBen de aileme yakın olmak isterdim, evlendikten sonra bir yıl aynı mahallede oturduk, annem ne pişirse gönderir ya da gider orada yerdik.
Birşey olsa kardeşlerim hemen koşardi.
Akşam canım mı sıkıldı kız kardeşimle çıkar bir kahve içerdik.
Sonrasında çok yalnızlık hissettim açıkçası, aynı şehirde de olsan her zaman gidemiyorum maalesef
ilk hafta fazla gitti ya ondanda olabilir hiç bozma moraliniBu hafta hiç kilo verememisim
Ama genel itibari ile programa uyuyorum.
Akşamları beni çok zorluyor, oyalancak birşeyler buluyorum ya da vakitlice yatıyorum ama sabahları koşarak mutfağa atıyorum kendimi :))
9 kilo daha vermem gerek ama odemlerin gittiğini hissediyorum, sabah uyandığımda yüzüm ve ellerim artık balon gibi degil
havan batsın kızzzz :) ben çalışıyorummm :)Sabah erken kalkınca da zaman geçmiyor :)
Türk kahvesi icip biraz keyif yaptım, şu fal uygulamasına foto attım, haneye sürpriz para girişi dedi, düşüncesi bile mutlu etti :)))
Ziraaa bu ay ekstra para girişi çok büyük ihtiyaç :)
Eşim kahvaltıda ev konusunda haklı oldugumu ve birikim konusunda daha çok destek olacağını söyledi, yine haklısın dedi :)))
Biraz daha vakit geçsin de makina takip temizliğe başlayalım.
Hava çok güzel oglenden sonra çıkar yururum biraz.
bence böyle dedıyse verır canım vermeyecek olsaydı kriz mriz falan der ümit vermezdihavan batsın kızzzz :) ben çalışıyorummm :)
kızlar bugun zam istedim
biliyosunuz aile şirketi beni işe alan kişiye söyledim ben zaten en yetkilide o genelde her konuda
abisi ve kız kardeşi var
kız kardeşiyle çok iyi anlaşıyoruz abla kardeş gibi olduk sağolsun ona söyledim söyle dedi ramazanda açken sinirli olur falan bişey denmez dedik :)
abisiylede hiç anlaşamayız birbirimize gıcık gideriz çünkü çok değişik bi insan
bana ne dese beğenirsiniz
abimle konuşayımda haber verelimm
halbuki yetki zaten kendisinde o karar verir neden böyle dedi anlamadım
bende dedim o bana zam yaptırmazki adam bana gıcık dedim
güler gibi oldu bi konuşalımda dedi
niyeti yok gibi bilemedim
bende hiç sesimi çıkarmadım artık
kriz bizim dükkanı teyet geçti canım ya maşallah işler çok iyi :)bence böyle dedıyse verır canım vermeyecek olsaydı kriz mriz falan der ümit vermezdi
abime sorayımı da hem süre kazanmak için hem kolay degıl zam yapmak ımajı ıcın demıstır bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?