- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.941
Bu arada esim bana birikimini soyledi beni gecmis yaa severim ben onu 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo süperrr....valla bak bu ender bulunan bir durumBu arada esim bana birikimini soyledi beni gecmis yaa severim ben onu![]()
Okadar pahaliki bebek kıyafetleri.hele bezi ve ıslam havlusina diyecek yok.bütün bezleri kullandım.Oglum da pırıl yaptılar.sadece prima yapmadi .ve bezin fiyatı almış gidiyor.Ben zayiflayabilirsem yazlık pek birşey almasam da olur,
iki yıl önce güzel yatırım yapmıştım,
zaten bugün fiyatları gördükten sonra kesin zayiflamaliyim dedim :))
Kesinlikle yetmez, küçüğe de büyüğe de yetmez. Ama bu fiyatlarla da nasıl alınır bilmiyorum,caputa dünyanın parasını yazmışlar
Eşim ihtiyaci vardı bir kot bir tişört aldık sadece internetten bakalım uygun denk geldikçe alırız dedik.
Yiyecek, kıyafet herşey o kadar pahalı ki bütçe nasıl yetecek diye kara kara düşünmeden edemiyorum.
Hayırlı sabahlarGünaydın kizlar
Aynen hep kosturma :)kronikuykucu komşunun hayırlısı onemli..
Farklı bir olay bizde yaşadık bikac yil once kanuni süreç vs..
Insallah evini alır gidersin..
sekerim00 sizin hayatta kosturmacali. Hiç eşinle yalnız kalabiliyor musun
Insallah zam alırsın bence olacak
pıyasa yıne cosmus canım yaHesaplamaları yaptim
Ek dersim ve eşimin maaştan ayırdığı miktarla gun icinde altin ya da döviz alacagim...
Hafta ici süt ekmek harici harcama yapmayıp dondurucudan son sebze bakliyat ve tavuk pişireceğim..
Sadece stok olsun diye uygun bulursam 1 teneke yağ alacagim
çok romantik yaaaAynen hep kosturma :)
Kaliyoruz kiz dun yalnizdik mesela :))
Ondada temizlik yaptik![]()
hee sorma çok romantiktik mum falan yaktıkçok romantik yaaa
Bizde esimle temizlik yaparken bunun yeri değişecek diyorum.oda ben karışmam diyor.saniyorki vazgececem ama kesin kararlı olduğunu görünce ve kendim yapmaya çalışıyorum.birak ben yaparim.inatçı bana bu huyunu birak.diyor.sürekli.:))))))))hee sorma çok romantiktik mum falan yaktık
bi arada kavga ettik her temizlikte olmazsa olmazımız![]()
Maşallah.rabbim ağzımızın tadını.evinizin huzurunu bozmasingunaydın canım arkadaslarım hayırlı ramazanlar
bugun aynı zamanda hıdrellez evlerimize bereket gelsın nur gelsın ınsAllah
aynı zamanda evlilik yıldönümümüz3.yılımız cok sukur
aminn Allah razı olsun cümlemizinMaşallah.rabbim ağzımızın tadını.evinizin huzurunu bozmasin