- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 bin çekeceğiz canımCanim ne kadar kredi çekeceksiniz...
Ne guzel topigimiz hayallerine kavuşuyor![]()
![]()
Beybisi bu hafta kredi başvurusu yapılacak.karamelli_turta evi ne kadara aldınız canımm detayları bekliyoruzzz :)
birdenbire nasıl böyle oldu anlayamadım canım ama sen en iyisini yapmışsın birikim yaparak bak.Kp çocuklar açısından problem çıkaracak sanırım öyle hissettim.
Muhtemelen öteki dönemden itibaren anneme götüreceğiz.
Kp böyle yaparak oğlundan soğutuyor kendini.
2 yil sonra büyük oğlum lise zaten.
Mal sahibi olmamizi istemiyorlar belliki.
Öyleydi canım kismet.birdenbire nasıl böyle oldu anlayamadım canım ama sen en iyisini yapmışsın birikim yaparak bak.
çocuklara da bakıyorlardı bebekliklerinden beri bildiğim kadarıyla onlara nasıl kıyabiliyorlar hayret
Sağolkaramelli_turta işleriniz rast gitsin yazacaktım kahvemsiyi etiketlemişim
Olsun hepimizin işi rast gitsin
En hayirlisi buymuş benceÖyleydi canım kismet.
Kp eşim ile atışınca ani bir karar aldik.
Herşeyde vardır bir hayir.
Yaninizdaki büyüklere güvenmeyin derim sadece ben.
Bize kizip, çocuklara sahip çıkmayacaklarsa da kendileri bilir.
Akşam çok üzüldüm bu duruma ama eşim artık kesinlikle istemiyor onlarla ayni apartmanda.
biz zaten kendimizden başka kimseye güvenmemeyi evlendiğimiz yıl anladık canım evet biraz kırılıyor insan ama yaşanacağı varsa yaşanıyor. hakkınızda hayırlısı olsun diliyorum.Öyleydi canım kismet.
Kp eşim ile atışınca ani bir karar aldik.
Herşeyde vardır bir hayir.
Yaninizdaki büyüklere güvenmeyin derim sadece ben.
Bize kizip, çocuklara sahip çıkmayacaklarsa da kendileri bilir.
Akşam çok üzüldüm bu duruma ama eşim artık kesinlikle istemiyor onlarla ayni apartmanda.
Hadi bakalım hayırlısı olsunGünaydın kızlar
100 bin çekeceğiz canım
100 bine 172 bin olarak görünüyor canım,ayda 2.250 tl , netteki hesaplayicilardan hesapladim.Turtişim hayırlısı canım. 100 bin tlye ne kadar ödeyeceksiniz?
Rabbim ödeme kolaylığı versin size ve tüm borç ödeyenlere inşallah.100 bine 172 bin olarak görünüyor canım,ayda 2.250 tl , netteki hesaplayicilardan hesapladim.
Amiiiiin insallahRabbim ödeme kolaylığı versin size ve tüm borç ödeyenlere inşallah.
tesekkur ederim canım cümlemizinkronikuykucu nice mutlu, huzurlu yillariniz olsun.
karamelli_turta ödeyeceğin rakam kafamdakinden azmis, sevindim buna