Oooo süperrr....valla bak bu ender bulunan bir durum

Ilk zamanlar o kdr zorluyordumki su anda cok alisti bana da iyice guvendi
Yapmak istedigi seylerde var o hep para biriktirmis degerlendirmede sorun yasiyor hep tlde kalmis bende artik bsy demiyorum nasil isterse oyle biriktirsin aniden tlde lazim oluyor

Ayan oglumu salliyorum uyumuyor.sebeb kendi b eşiğinde alıştığı evde olmadığı için kayinvalidemlere iftara geldik.ve oğlum osaatten beri uyumuyor sürekli kızmış.huzursuz.ben ne yedigimden nede ictigimden anladim.Niye evimize gitmedim diye soracaksınız.kayinpederim.burayada alınacak diyor ve çocuk suan ağlıyor.onlarda uykularinda yarabbim sabır.yeminle kalp kırmamak icin

Bu bilinci kazanmak onemli olan...

Bugün bu kv kp konusunda cok bileylendim zaten...Bir dokulsem copluk olacak bu konu
Alışacak dediği minicik bebek zamanı gelince alışır.. yazık ağlıyormuş yavrucak...uyanıp gelse diyeceği siz neden aglatiyorsun olur
.. mümkünse bir daha kalmamaya bak. Bebeklerde güven duygusu cok onemli

Hiç sorma kayinvalidem hastakesin diyor bu .gayet iyi oğlum.evine besigine sessizliğe alıştı.buseferse yataklarına götürdüler sabahın saat 7sinde.neymiş çocuğun burun şekli bozmusum.gayet iyi oglumun herşeyi suan citten moralim bozuk. Esimle mesajlasmiyorumki.moralinin bozuk olduğunu anlamasın diye okadar yani.

Artık ne kadar dolduysam. Esim aradığında direk anladim.tlfonda oda tabi kızdı bana.sana niye agliyorsun.ben senin nasıl mükemmel bir anne olduğunu biliyorum ve gördüm.sakin bidaha bu bos şeyler için ağlama ya yeminle doldum okadar...yoksa asla yapmam oyleri ama iste olmuyot

Evdeyim ve oğlum suan mışıl mışıl uyudu b esiginde haklısın gerçekten beni kendilerinden sogutuyorlar.neymiş.ben el işi yaparsam cocuguma bakamazmisim.bisey demek istemiyorum..yeminle.rabbim eşimi.başından eksik etmesin.

ya demeleri lazımki ne kadar hamarat bi gelinimiz var ama nerde oyle kv kp
bide eşin yokken laf söylerler eşin varken bişi demezler
deme canım sen mübarek gün boşver Allah bilsin
ama ezdirmede kendini

selam kızlar,
sağlık ödemesi düşündüğümüzden fazla tuttu, bu sabah altın bozarım diye düşünüyordum
bir arkadaş işten ayrılıyor, gündeydi kalan ayların parasını toptan verdi uğraşmayayım diye, tam da eksik kalan sağlık ödemesi kadar bir tutar, dedim Rabbim şükürler olsun
onunla ödemeyi yaptım,
parayı veren arkadaşa da söyledim rızan varsa ben parayı kullanıp her ay senin yerine koyarım diye
ona da düğünü var diye ilk başta ben kendi yerimi vermiştim

canım ne güzel olmus kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş cuma günü 3 gram almıstım 245 ten aldım bugun 257 oldu yaa 15gramlık param var suan alsammı beklesemmi hıc bılmıyorum çok afedersiniz mal gibi 2 aydır beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…