- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.001
yaa canım ben de ck cok sanslıyımdır ck sukur masAllah bızeŞanslı gibi görünüyorum sanki şu anlık kismet canım benim
Oooo süperrr....valla bak bu ender bulunan bir durum
Bu bilinci kazanmak onemli olan...Ilk zamanlar o kdr zorluyordumki su anda cok alisti bana da iyice guvendi
Yapmak istedigi seylerde var o hep para biriktirmis degerlendirmede sorun yasiyor hep tlde kalmis bende artik bsy demiyorum nasil isterse oyle biriktirsin aniden tlde lazim oluyor
Bugün bu kv kp konusunda cok bileylendim zaten...Bir dokulsem copluk olacak bu konuAyan oglumu salliyorum uyumuyor.sebeb kendi b eşiğinde alıştığı evde olmadığı için kayinvalidemlere iftara geldik.ve oğlum osaatten beri uyumuyor sürekli kızmış.huzursuz.ben ne yedigimden nede ictigimden anladim.Niye evimize gitmedim diye soracaksınız.kayinpederim.burayada alınacak diyor ve çocuk suan ağlıyor.onlarda uykularinda yarabbim sabır.yeminle kalp kırmamak icin
Hiç sorma kayinvalidem hastakesin diyor bu .gayet iyi oğlum.evine besigine sessizliğe alıştı.buseferse yataklarına götürdüler sabahın saat 7sinde.neymiş çocuğun burun şekli bozmusum.gayet iyi oglumun herşeyi suan citten moralim bozuk. Esimle mesajlasmiyorumki.moralinin bozuk olduğunu anlamasın diye okadar yani.Bugün bu kv kp konusunda cok bileylendim zaten...Bir dokulsem copluk olacak bu konu
Alışacak dediği minicik bebek zamanı gelince alışır.. yazık ağlıyormuş yavrucak...uyanıp gelse diyeceği siz neden aglatiyorsun olur
.. mümkünse bir daha kalmamaya bak. Bebeklerde güven duygusu cok onemli
Daha 3 aylik o ne alışması.sanki.9 aylik çocuk.kayinvalidem bunun hep uyuması lazım niye uyumuyor bu sorup duruyor.evlerinde akraba cocugu.surkli bagiriyor.oğlum tiskinerek uyanıyor.nasıl uyusun oglumBu bilinci kazanmak onemli olan...
Evdeyim ve oğlum suan mışıl mışıl uyudu b esiginde haklısın gerçekten beni kendilerinden sogutuyorlar.neymiş.ben el işi yaparsam cocuguma bakamazmisim.bisey demek istemiyorum..yeminle.rabbim eşimi.başından eksik etmesin.günaydın kızlar
karamelli_turta evin fiyatı çok iyiymiş canım
H Hazal melek neden böyle yapar bu büyükler hiç anlam veremiyorum ya yaptıkları seni onlardan soğutmaktan başka bi işe yaramıyo haberleri yok. takma kafana canım evine gidince rahat edersin inşallah
ya demeleri lazımki ne kadar hamarat bi gelinimiz var ama nerde oyle kv kpEvdeyim ve oğlum suan mışıl mışıl uyudu b esiginde haklısın gerçekten beni kendilerinden sogutuyorlar.neymiş.ben el işi yaparsam cocuguma bakamazmisim.bisey demek istemiyorum..yeminle.rabbim eşimi.başından eksik etmesin.
Aynen bosver rabbim buyukya demeleri lazımki ne kadar hamarat bi gelinimiz var ama nerde oyle kv kp
bide eşin yokken laf söylerler eşin varken bişi demezler
deme canım sen mübarek gün boşver Allah bilsin
ama ezdirmede kendini
canım ne güzel olmus kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmişselam kızlar,
sağlık ödemesi düşündüğümüzden fazla tuttu, bu sabah altın bozarım diye düşünüyordum
bir arkadaş işten ayrılıyor, gündeydi kalan ayların parasını toptan verdi uğraşmayayım diye, tam da eksik kalan sağlık ödemesi kadar bir tutar, dedim Rabbim şükürler olsun
onunla ödemeyi yaptım,
parayı veren arkadaşa da söyledim rızan varsa ben parayı kullanıp her ay senin yerine koyarım diye
ona da düğünü var diye ilk başta ben kendi yerimi vermiştim
hayirli sabahlar.Günaydın kızlar
Seni çok iyi anlıyorum H Hazal melek
Bebek uyuyorken sen de dinlen biraz
Sakin bir mesai günü
Hava tozlu ve rüzgârlı,
Öğle arasında yemek ayarlamam lazım
Menüsü olan yazarsa biz de faydalanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?