Her odaya iki kişi girsen senin ev tamam temizliği kimler yapacaksın evin yeni dairemi pimapenlerdeki yapiskanlar harçlar çok zor çıkıyor benim oğlan ufakti zar zor temizledikten yada elimde varsa temizlettir inanki çok yorucu

Bizi sorunlara kulüpten arkadaşlar dersin :))
Sen kredi onaylanana kadar koli toplamaya başla canım. Etrafındaki marketlere soyle mal geldiği günler ayirsinlar, şokun kolileri çok sağlam, a101de fena değil ama bimin alma sakin, iki eşya koyunca dağılıyor :))

Kullanilmayan odaya doldurmak iyifikir canım.

Kredi başvurusundan ne kadar sonra sonuçlanır acaba. Erken değil mi canım? Gerçi neden erken olsun.
13 yıldır oturduğumuz evden çıkacak olmak bana da garip geliyor. Yeni ev yeni muhit yeni bir sayfa.
Koli toplamalıyızbir taraftan:)

Kredi bir hafta en geç on günde sonuçlanır canım,
Düşündüğünden çok daha fazla koliye ihtiyacın olacak emin ol:))))
Kolileri çok ağır yapma ve üzerlerine içinde ne olduğunu detaylı yaz açarken kolay olur.

Mahalle marketinden istemiştim,
açık şeker, bakliyat satan bir yer varsa oradan rica edebilirsin, epey vermişlerdi sagolsunlar
Bana bol bol koli ve çuval gerekecek belliki.

Herşey yolunda giderse bayramdan sonra taşınabiliriz.

Daha bir de tatil planimiz var
Böyle ev niyetimiz yokken satın aldığımız ama iptal ettiremeyiz.
Ev niyetimiz o zaman olsaydi tatili almazdik muhtemelen.

Selâm kızlar.
Bugün niyetlendim uykumun gelmesi dışında etkileyen birşey olmadi çok şükür.
Herkesin cani suyemek ister, benim salata istiyor
Bir kocaman kase salata yapacağım kendime bir de cacik :))
Aynen ben de salata ve dögme ile cacık yaptım az biraz da çorba içtim o kadar

Canim 1 haftaya kalmaz kredi belli olur. Olsun cnm taşınma sonrası tatil iyi gelir size de..
Bak ben cok profesyonelim taşınma konusunda kolilerim de var 70 kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…