- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.041
Her odaya iki kişi girsen senin ev tamam temizliği kimler yapacaksın evin yeni dairemi pimapenlerdeki yapiskanlar harçlar çok zor çıkıyor benim oğlan ufakti zar zor temizledikten yada elimde varsa temizlettir inanki çok yorucuKızlar bir el atarsınız bana gelip, taniyan da yok sizi
Bunlar kim derlerse bizim topigin kızları derim
Eşyaları nasıl toplarım hiç bilmiyorum cnm, kredi onaylanana kadar beklerim sonrasında kisliklardan başlarım kolilemeye kismetse.
Koli de bulmak lazım
Bizi sorunlara kulüpten arkadaşlar dersin :))Kızlar bir el atarsınız bana gelip, taniyan da yok sizi
Bunlar kim derlerse bizim topigin kızları derim
Eşyaları nasıl toplarım hiç bilmiyorum cnm, kredi onaylanana kadar beklerim sonrasında kisliklardan başlarım kolilemeye kismetse.
Koli de bulmak lazım
Yorgunluktan ziyade sanırım stresten kaynaklı, sağlık olayları çok geriyor beniYoruluyorsun cnm..
Bizimdizi var bende çocukları uyuttum kahvemi de alacağım birazdan
Kullanilmayan odaya doldurmak iyifikir canım.Cnm hayırlı olsun ben salonu kullanmıyorum o yuzden yeni taşınmış biri olarak oraya biriktirmeye başladım vitrin konsolu halıyı toplayıp kutuları oraya yerleştirdim çocuk ufakti hergun bir koli şeklinde yerleştirdim kullanmadığım yatak yorgan nevresimleri ayırdım hemen tasincaksan kışlık kıyafetleri hepsini köy en son mutfağı topladım sürekli lazım oluyor cunku
Ev yeni canım girmeden önce temizlettirecegimHer odaya iki kişi girsen senin ev tamam temizliği kimler yapacaksın evin yeni dairemi pimapenlerdeki yapiskanlar harçlar çok zor çıkıyor benim oğlan ufakti zar zor temizledikten yada elimde varsa temizlettir inanki çok yorucu
Kredi başvurusundan ne kadar sonra sonuçlanır acaba. Erken değil mi canım? Gerçi neden erken olsun.Bizi sorunlara kulüpten arkadaşlar dersin :))
Sen kredi onaylanana kadar koli toplamaya başla canım. Etrafındaki marketlere soyle mal geldiği günler ayirsinlar, şokun kolileri çok sağlam, a101de fena değil ama bimin alma sakin, iki eşya koyunca dağılıyor :))
Kredi bir hafta en geç on günde sonuçlanır canım,Kredi başvurusundan ne kadar sonra sonuçlanır acaba. Erken değil mi canım? Gerçi neden erken olsun.
13 yıldır oturduğumuz evden çıkacak olmak bana da garip geliyor. Yeni ev yeni muhit yeni bir sayfa.
Koli toplamalıyızbir taraftan:)
Ben kalın çöp torbaları dan almıştım, stoklari öyle taşımıştıkSadece eşyalar olsa tamam da bir sürü stoklarım var benim :))) 10 tane abc yumusaticim var en basitinden, 15 kg kadar toz deterjan vs
Benim de aklima geldi aslinda kalin temiz çuvallardan da olabilirBen kalın çöp torbaları dan almıştım, stoklari öyle taşımıştık
Evet onları da marketlerden almıştım ben :)Benim de aklima geldi aslinda kalin temiz çuvallardan da olabilir
Var midir marketlerde canımEvet onları da marketlerden almıştım ben :)
Mahalle marketinden istemiştim,Var midir marketlerde canım
Çiçeklerim de var benim, onları nasıl götüreceğim bakalım:)Mahalle marketinden istemiştim,
açık şeker, bakliyat satan bir yer varsa oradan rica edebilirsin, epey vermişlerdi sagolsunlar
Bana bol bol koli ve çuval gerekecek belliki.Mahalle marketinden istemiştim,
açık şeker, bakliyat satan bir yer varsa oradan rica edebilirsin, epey vermişlerdi sagolsunlar
Aynen ben de salata ve dögme ile cacık yaptım az biraz da çorba içtim o kadarSelâm kızlar.
Bugün niyetlendim uykumun gelmesi dışında etkileyen birşey olmadi çok şükür.
Herkesin cani suyemek ister, benim salata istiyor
Bir kocaman kase salata yapacağım kendime bir de cacik :))
Canim 1 haftaya kalmaz kredi belli olur. Olsun cnm taşınma sonrası tatil iyi gelir size de..Bana bol bol koli ve çuval gerekecek belliki.
Herşey yolunda giderse bayramdan sonra taşınabiliriz.
Daha bir de tatil planimiz var
Böyle ev niyetimiz yokken satın aldığımız ama iptal ettiremeyiz.
Ev niyetimiz o zaman olsaydi tatili almazdik muhtemelen.
Çiçekler icin de yine marketten kasa iste :)))Çiçeklerim de var benim, onları nasıl götüreceğim bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?