- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.981
Amin...canımRabbim ödeme kolaylığı versin size ve tüm borç ödeyenlere inşallah.
2.250 aylık ödeme bize uygun bir miktar, inş hayırlısı olur..kronikuykucu nice mutlu, huzurlu yillariniz olsun.
karamelli_turta ödeyeceğin rakam kafamdakinden azmis, sevindim buna
Bazilari senin gibi ilk yil anliyor canım bazilari da yillar sonra. Bizim gibi.biz zaten kendimizden başka kimseye güvenmemeyi evlendiğimiz yıl anladık canım evet biraz kırılıyor insan ama yaşanacağı varsa yaşanıyor. hakkınızda hayırlısı olsun diliyorum.
Cnm aldim gündüz bir miktar hic tl kalmadi. Şu an uçmuş vaziyettepıyasa yıne cosmus canım ya
Bereketli olsun canım ekliyorum.karamelli_turta cnm benim mayis birikime 7 gr yazar misin. UMARIM maaştan da artar daha da eklerim
Senin kv fena, benim Kp.karamelli_turta valla mesafe iyi cnm.benim kv cok fena.. oğluyla bol bol tartışır
Haftasonu ben gitmedim esimle kavga etmişler yine.
Nasıl diyeyim değişik bir tıp. Buzdolabında bir sey var o yenilecek derse yenilir flan. Hiç hazzetmem daha neler neler...
100 bin 10 yıl vade mi cnm
Bende netten baktim 300 den aşağı ev yok istediğim yerlerde.
Evin fiyatı ne kadar canımBereketli olsun canım ekliyorum.
Senin kv fena, benim Kp.
Üç evladın üçüne de böyle gıcık beni nasil kabullensin.
Ama işte bende nasil bir karaktersem kinci değilim.
Oğluyla bazen zitlastigi oldu bu kez farkli.
10 yil çok uzun süre, 6 olur bilemedin 7.
6 yila 2.250,7 yıla 2.070 oluyor gibi görünüyor hesaplamada.
Eşim de senin mantığında, olabildigince kisa tutalim diyor ama ben önümüzü görmemiz lazım diyorum risk alamıyorum.Evin fiyatı ne kadar canım
Sen zaten 2,5 öderim diye hesap yapıyordun 5 yıllık çek bence, süreyi uzatmazsan daha az faiz olur
Fiyatı çok iyiymiş canım,Eşim de senin mantığında, olabildigince kisa tutalim diyor ama ben önümüzü görmemiz lazım diyorum risk alamıyorum.
Bütçe yettiği takdirde salon takımı alabilirim emin de değilim tüm alim satım masraflar yapıldıktan sonra nakit-borç durumumuza bakmaliyim.
Evin fiyati 220 idi, 210a anlaştık masraflar vs ile 220 ye çıkacak yine.
Senin şansına :)Piyasalar uçuyor gram altın 250yi geçti
Aslinda 300 lük 3+1 leri çok beğendim ama bütçe belli, gelir gider belli. Uçmak saçma olurdu bu durumda.Fiyatı çok iyiymiş canım,
Öderken bunalmamak önemli
Tekrar söylüyorum kenarına 5,10 birşey mutlaka ayır canım, ev alırken bunu yapmadığınız için sonradan sıkıntısını çok yaşadık.
Yeni evlerde içine girince ekstra durumlar olabiliyor
1 hafta daha uçsun mu desemSenin şansına :)
canım suan altın baya yukseldi bozdurunca sen karlı olur ınsAllah tam denk geldi, bize yaramadı sana yarasınEşim de senin mantığında, olabildigince kisa tutalim diyor ama ben önümüzü görmemiz lazım diyorum risk alamıyorum.
Bütçe yettiği takdirde salon takımı alabilirim emin de değilim tüm alim satım masraflar yapıldıktan sonra nakit-borç durumumuza bakmaliyim.
Evin fiyati 220 idi, 210a anlaştık masraflar vs ile 220 ye çıkacak yine.
6 yil sanki en ideali gibi görünüyor gözümde cnm.
Şanslı gibi görünüyorum sanki şu anlık kismet canım benimcanım suan altın baya yukseldi bozdurunca sen karlı olur ınsAllah tam denk geldi, bize yaramadı sana yarasın
Maaşallah sizeOooo süperrr....valla bak bu ender bulunan bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?