Yine yoğun bir gün :)
Sabah biraz yürüdüm, gratise gittim. İhtiyacım olan saç ve yuzmaskelerinden aldım.
Biraz vitrinlere baktım,bankaya uğrayıp evi değiştirme durumunda kredi olaylarını hesaplattim. Net rakamlar benim hesapladigimdan daha fazla çıktı.
Konuyu kapatmistik ama yine de eşimin haklılık payı var mı diye emin olayım dedim, yokmuş :)))
Akşam birkaç parça market alışverişi yapmam gerek.
Diyetisyenim ile konuştuk listemi değiştiriyor.
Ramazan'a özel tatları da ekleyecekmis, bir mutlu oldum sormayın :))
Spora biraz daha ağırlık versem daha iyi olacak

Rabbim ödeme kolaylığı versin size ve tüm borç ödeyenlere inşallah.
Amin...canım
kronikuykucu nice mutlu, huzurlu yillariniz olsun.
karamelli_turta ödeyeceğin rakam kafamdakinden azmis, sevindim buna
2.250 aylık ödeme bize uygun bir miktar, inş hayırlısı olur..

Bu arada kv ile sohbet ettik biraz önce,evin ayrıntılarıni içten içe merak ediyor belliki.
Çocuklara ben bakacağım dedi gel burdan yak bakalım.
Kari kocatorunlara bakacağım bakmayacağım kavgasina girecekler bu gidişle.

Küçük torunumu da servise veririz olur biter, büyüdü onlar ben bakacağım dedi.

Kv iyidir de kp i kendi evlatları bile sevmiyor, bana ne kalmış.

Son düzenleme:
biz zaten kendimizden başka kimseye güvenmemeyi evlendiğimiz yıl anladık canım evet biraz kırılıyor insan ama yaşanacağı varsa yaşanıyor. hakkınızda hayırlısı olsun diliyorum.
Bazilari senin gibi ilk yil anliyor canım bazilari da yillar sonra. Bizim gibi.
Âmin inşallah canım hayırlısı olsun

karamelli_turta valla mesafe iyi cnm.benim kv cok fena.. oğluyla bol bol tartışır
Haftasonu ben gitmedim esimle kavga etmişler yine.
Nasıl diyeyim değişik bir tıp. Buzdolabında bir sey var o yenilecek derse yenilir flan. Hiç hazzetmem daha neler neler...

100 bin 10 yıl vade mi cnm
Bende netten baktim 300 den aşağı ev yok istediğim yerlerde.

karamelli_turta cnm benim mayis birikime 7 gr yazar misin. UMARIM maaştan da artar daha da eklerim
Bereketli olsun canım ekliyorum.
Senin kv fena, benim Kp.
Üç evladın üçüne de böyle gıcık beni nasil kabullensin.
Ama işte bende nasil bir karaktersem kinci değilim.
Oğluyla bazen zitlastigi oldu bu kez farkli.
10 yil çok uzun süre, 6 olur bilemedin 7.
6 yila 2.250,7 yıla 2.070 oluyor gibi görünüyor hesaplamada.

Evin fiyatı ne kadar canım
Sen zaten 2,5 öderim diye hesap yapıyordun 5 yıllık çek bence, süreyi uzatmazsan daha az faiz olur

T tatlu gratisin kendi markası sac maskesi kullanıyorum ve çok memnunum, epeydir kullanıyorum indirim bekliyordum 12 TL ye düşmüş, yeni çeşitleri çıkmış üçünden de aldım.
Garnier kömür 14 TL ama o belirli bir tutar üzeri alışverişe fiyatiydi, kağıt maske yeni bir çeşidi çıkmış ondan aldım 14,50 fiyatı yanlış hatırlamıyorsam

Evin fiyatı ne kadar canım
Sen zaten 2,5 öderim diye hesap yapıyordun 5 yıllık çek bence, süreyi uzatmazsan daha az faiz olur
Eşim de senin mantığında, olabildigince kisa tutalim diyor ama ben önümüzü görmemiz lazım diyorum risk alamıyorum.
Bütçe yettiği takdirde salon takımı alabilirim emin de değilim tüm alim satım masraflar yapıldıktan sonra nakit-borç durumumuza bakmaliyim.
Evin fiyati 220 idi, 210a anlaştık masraflar vs ile 220 ye çıkacak yine.
6 yil sanki en ideali gibi görünüyor gözümde cnm.

Fiyatı çok iyiymiş canım,
Öderken bunalmamak önemli
Tekrar söylüyorum kenarına 5,10 birşey mutlaka ayır canım, ev alırken bunu yapmadığınız için sonradan sıkıntısını çok yaşadık.
Yeni evlerde içine girince ekstra durumlar olabiliyor

Aslinda 300 lük 3+1 leri çok beğendim ama bütçe belli, gelir gider belli. Uçmak saçma olurdu bu durumda.
Bu fiyata çarşıdan alabilecegimiz en iyilerdendi kismet cnm.
Ben ufakta olsa birikimede devam etmek istiyorum inş.
Bir miktar bırakacağım canım ekstra sürprizler olabirse diye, umarım olmaz

canım suan altın baya yukseldi bozdurunca sen karlı olur ınsAllah tam denk geldi, bize yaramadı sana yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…