- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.061
Neeeeyyy 70 kadar miCanim 1 haftaya kalmaz kredi belli olur. Olsun cnm taşınma sonrası tatil iyi gelir size de..
Bak ben cok profesyonelim taşınma konusunda kolilerim de var 70 kadar...
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Sanırım migrenim var benim, gözlerim ve basım iki gündür çok ağrıyor.
eve gelince uyudum biraz iyi geldi.
Duş aldım, yarın için çorba yaptım, tavuk çıkardım.
Maskelerimi sürdüm azıcık dizi keyfi yapacağım.
Kolileri de mi stok yapıyorsunCanim 1 haftaya kalmaz kredi belli olur. Olsun cnm taşınma sonrası tatil iyi gelir size de..
Bak ben cok profesyonelim taşınma konusunda kolilerim de var 70 kadar...
Sanırım onların da bir kismini birakip, bir kismini da dağıtacağım hepsini nereye koyayımÇiçekler icin de yine marketten kasa iste :)))
Ay bizim kızlar süperKolileri de mi stok yapıyorsun))
Yok hiç denemedim, ise yariyorsa denerim.Geçmiş olsun canım
Migren için fesleğen koklamayi denedin mi
Rahatlatıcı olabilir
Sicilinizde bir sorun yoksa kredi çıkar, zaten eve ipotek konacak.Krediyi görmeden paçaları sivamayayim demiştim ama haftaya yavaş yavaş başlarım toplanmaya.
Tatil tarihimiz 1/6 temmuz arasi.Turtis taşındıktan sonra o yorgunluğu atmak için tatil süper olacak, iyiki almişsin
Eskiler boşuna alınmış bulunmuştur dememiş :)))Tatil tarihimiz 1/6 temmuz arasi.
Şimdi olsa almazdik da olsun:)
Sende hızlıymışsın canım:)Sicilinizde bir sorun yoksa kredi çıkar, zaten eve ipotek konacak.
Sen yavaş yavaş başla canım toplamaya.
Ben daha ev bakarken kullanmadıklarımi, stokluk olanları toplamıştım :))
ayy ben gelim turta ben ck severim toplamayı kolılemeyi düzeniEşyaları toplama işi gözümde koskocaman
Aynen ilk önce gerekli malzemeleri hazırla, bir de sağlam koli banti :)Sende hızlıymışsın canım:)
Bizde de eşim hizli hazırmış taşınmaya, e biz hazir değiliz ev hazir degil daha:))
Ilk iş koli ve çuval poşet galiba
Tatil taksidi kk ni yükseltiyor ondan dedim :)Eskiler boşuna alınmış bulunmuştur dememiş :)))
evi yerlestırıp gıdın oh nası ıyı gelır varya hem yorgunluga hem yeni baslangıcaBana bol bol koli ve çuval gerekecek belliki.
Herşey yolunda giderse bayramdan sonra taşınabiliriz.
Daha bir de tatil planimiz var
Böyle ev niyetimiz yokken satın aldığımız ama iptal ettiremeyiz.
Ev niyetimiz o zaman olsaydi tatili almazdik muhtemelen.
Çok sık taşınınca hep boş oda oluyor bizde sağlam ve temizleri saklıyoruz cnm iyice istifci oldum vallahiKolileri de mi stok yapıyorsun))
Eşyaların toplandığını görünce ciddiyetini anlamıştırAynen ilk önce gerekli malzemeleri hazırla, bir de sağlam koli banti :)
Ben her türlü tasinacagiz diyordum, eşim bulamazsak kalırız bir süre diyordu. Ben de ciddiyetimi ona göstermek için parça parça topladım evi :)))
Inşallah canım, tatilden önce yetişir belkievi yerlestırıp gıdın oh nası ıyı gelır varya hem yorgunluga hem yeni baslangıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?