Ev aldinizmi.?Allah kolaylık versin..

Biz kombimizi de götürelim diyoruz bakalım onu firmayi çağırıp cikartip yeni eve taktırmak gerekecek.
Ekstra masraf olacak zaten, kullanilabilicekleri alma taraftarıyım, ucuz birşey olsa neyse de.
Onun icin bir dogalgaz firmasiyla gorusun derim. Cunku kullanilmis olan cihazi takmak icin (hangi ildesiniz bilmiyorum ama) cihaz degisim formu gibi birsey gonderiyorlar. Istanbul icin soyleyeyim igdasa gonderiyorlar. Bulundugunuz ilinde igdas gibi bir dogalgaz yetkilisi vardir. Dogalgaz firmasi size detayli bilgi verir bunun icin

Canım biz en son taşıdığınızda 1200 verdik yaklaşık 2 yıl oldu. Mesafe kaçıncı kattan kaçıncı kata tasinildigi eşyanın miktarı ve ayrıca beyaz renk ise ekstra hesaplama yapıyorlar.

Siz kombi takma işini önceden ayarlamalısınız çünkü onun bir plan projesi var uygun olmazsa bir çok sıkıntı cikariyorlar

Ev aldinizmi.?Allah kolaylık versin..
Niyetine girdik canım, yeterli kredi çıkarsa olacak inş.
Birgün gidip bilgi alacağım bende. Zaten yeni abonelikler alacağız hepsi masraf, kombimizi bari yeni almayalim olani goturtelim diyoruz olabilirse, olmazsa da şans.
1.000tl verip onlara tasitmak mantikli bence zaten koldan omuzdan sıkıntılıyım anca tasinanlari yerleştirme işi yeter bana.
Kombi işini araştıracağım cnm

Inşallah krediniz çıkar hayirsiyla ev sahibi olursunuz

Herkese günaydınlar
Tatil güzel ama yorucuydu daha dinlendim sayılmaz.
Akşamdan oruç tutuyorum inş başarabilirim niyet etmedim ama bakalım duruma göre. Dayanırım inş
Ya evde iş çok çamaşır yıkarım gene. Ütülenecekler filan pöfff.
Yemek de yapmam lazım bakalım bugün biraz zor benim için.
Temmuz da birikim yapmaya başlarız kısmetse.

Günaydınlarrr
Kızımın biriktirdiği 200 tl yi dolar yaptım. Dedim ki eriyor getir elimdeki dolarlardan verdim. Bugün yine dolar alırım yerine.
Adetim bitti mi bitmedi mi muallakta kaldığımdan ve biraz da hasta olduğumdan bugün de niyetlenemedim. Yarin ins tutabilirim.
Evi süpüreceğim bugün birazdan tesbihimi yaparım. Okulda müfettişler var bugün teftiş olacağız.

Ama sen hamissin kiyamam ki ben sana bebise.
K kahvemsi mutluluk
T tatlu sekerim00
p_ritha
Hepiniz gelin yardima ama uykucu hamiş bize kahve yapsin dimi :)
ayy hemen geliyorumm
bende bursadan ankaraya taşındığımızda bütün evi tek başıma kolilemiştim eşimde çalışıyodu o zaman burda
kırılacak su takımlarım için şu pat pat şeffaf şeyler varya onlardan almıştım
hiç bişeyim kırılmadı çizilmedi
yavaştan başla canım tahmin ettiğinden daha çok zaman alıyo
bu eve taşınırkende bi tek özel eşyalarımı kıyafetleri falan ben topladım diğer herşeyi nakliyeciler topladı valla çok rahat oldu
hatta ben evde değildim çalışıyodum stresten uzaktım

Canımsınız:)
Ben dayanamam toplamaya baslayinca herseyi toplarim nakliyeci anca indir bindir yapar

Inşallah krediniz çıkar hayirsiyla ev sahibi olursunuz
Inşallah canım sağolasın:)
Iyi yapmışsın canım tl değer kaybediyor.
2 gündür niyetleniyorum dün fenaydim da bugün çok şükür iyiydim.
Kolay gelsin sana:)
Canım eviniz hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. Ağız tadıyla oturun inşallah. :)
Âmin inşallah canım
mayıs ayında 6 gr aldım.Altın yükselişe geçti toplam 245 gr. biriktirdim sayenizde karamelli_turta
Bu harika bir haber, bereketli olsun.

değil mi hem o da alışsın birikim yapmayı seviyor tutumludur. Nasıl değerlendireceğini öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…