- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.161
Burada kullandığınız kombi çok iyi birşey mi, yeni daireye uyumlu muKızlar size de danışmak istiyorum aslinda bahsetmiştim. Şu an kullandığımız kombiyi alip almamakta kararsiziz sonucta dairede yine bazi eşyalarımız kalacak ve kv ye gittiğimizde bize isinma sicak su gerekli olacak sonuctacocuklar orada.
Yeni eve yeni kombi mi bu kullanigimizi alip taktirmak mi?
Cnm eski evde her geldiğinizde lazım olacaksa burdakin8 götürmek cok mantıklı değil sanki.Kızlar size de danışmak istiyorum aslinda bahsetmiştim. Şu an kullandığımız kombiyi alip almamakta kararsiziz sonucta dairede yine bazi eşyalarımız kalacak ve kv ye gittiğimizde bize isinma sicak su gerekli olacak sonuctacocuklar orada.
Yeni eve yeni kombi mi bu kullanigimizi alip taktirmak mi?
kızlar tava seti almak istiyorum kendime
evlenmeden çeyizime ucuzunu almıştım kulbu kırıldı bi kapağın
3lüydü büyüğünü anneme vermiştim
2 tava var anlayacağınız birinin kapağı yok
ay setlerde o kadar pahalıki sizce alayımmı olanlarla idaremi edeyim
anneler gününe özel indirimler varya onlardan faydalansammı acaba
bide wok tavası istiyorum ya çok hoşuma gidiyor
alırsam kredi kartına taksit yaparım arkadaşımın bende ona taksitle ödeyebilirim sıkıntı olmaz aslında :)
canım esımın arkdasına öyle oldu tam eve nıyetlendıler evi buldular altını bozdular çıktı bi süre ellerinde kaldı para her sey hallolunca bozdur bence deGiderayak süpürgemi degistirecektim ama kismet benimle birlikte yeni eve gelmesiymis
Altin şu 'an yüksek ama benim işlemler onaylanmadan kıpırdamam.
tesekkur ederim önerin için canım evet o kitabı not aldım ben de fırsat bulup gıdemedım ama ilk işim alıcam okucam ınsAllahCanlar günaydın, hayırlı ramazanlar herkese okuyorum ama arada yazabiliyorum. Tavsiyede bulunmaya geldim güzel Hamişlerimizkronikuykucu babyloading87 ve diğer tatlı hamişlerimiz otuz milyon kelime kitabını bebiş olmadan okumanızı tavsiye ediyorum, oğluş 2 yaşında yeni okuyorum ben keşke daha erken okusaydım dedim
ben celiklerimi korkmazdan almıstım cok memnunum canım teflonları da tefalden aldım hıc bı sıkıntı olmadı ama teflon cok zararlı tabikızlar tava seti almak istiyorum kendime
evlenmeden çeyizime ucuzunu almıştım kulbu kırıldı bi kapağın
3lüydü büyüğünü anneme vermiştim
2 tava var anlayacağınız birinin kapağı yok
ay setlerde o kadar pahalıki sizce alayımmı olanlarla idaremi edeyim
anneler gününe özel indirimler varya onlardan faydalansammı acaba
bide wok tavası istiyorum ya çok hoşuma gidiyor
alırsam kredi kartına taksit yaparım arkadaşımın bende ona taksitle ödeyebilirim sıkıntı olmaz aslında :)
tava dediğim şu sahan setleri varya onlar aslındaİhtiyacına göre baksan canım illa ki takım alarak kendini maddi olarak sıkıştırma derim
En çok hangi boyu kullanıyorsan onu al
tavayı çelik istemiyorum canım yaben celiklerimi korkmazdan almıstım cok memnunum canım teflonları da tefalden aldım hıc bı sıkıntı olmadı ama teflon cok zararlı tabi
valla ben sahan olarakta tefal aldım rahat ettim,çelik sahanlarda korkmaz kullanıyorumtavayı çelik istemiyorum canım ya
teflonlarda çok sağlıklı değil ama güzel oluyor ya
granit iyi galiba onunda iyisini bilmiyorum hangisi
Canım hayırlı olsun huzurla oturun inşPiyasalar maşallah yerinde durmuyor durum içler acısı,konu ev olmasa 1 tane bile altin bozmam.
Ama şu durumda zorunluyum yoksa bankaya borçlanmak daha zor bence.
Bu ay birikimi ayirdim ama tatil için.
Önümüzdeki aydan itibaren herşey yolunda giderse konut kredisi başlar ve birikim sadece girdiğim günler olur.
Onlari da alip harcadım bile de neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?