- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.141
Bende öyle düşünüyorum canım ama yine de içim gidiyor:))Teşekkürler
Canim ev sahibi olacaksın oyle düşün.. önceden daha kolaymış faizler daha düşüktü her insanın kısmeti farkli zaman bu zamanmis sizin icin. Kredi odedikce durumuna gore gram döviz ne olursa alırsın yine cnm
Salatalar hazır, dövmeden cacık yaparım iyi hatırlattın,Bende mercimek çorbası yaptım, bulgur pilavi ve dünden karnıyarık var cacık yapacağım bir de.
Ben bu tipiye yazmaya başladığımdan beri sen 3. Ev alan olacaksın masaallah bakalim 4. Kim olacakBende öyle düşünüyorum canım ama yine de içim gidiyor:))
Tapuyu alir almaz aboneliklere başvuracağım, interneti ve suaritmayi tasittiracagim. Taşınma durumunda gittiğiniz yere taşıyoruz demişlerdi:)
Amin canım ilki kimdi acaba hatirlayamadim.Ben bu tipiye yazmaya başladığımdan beri sen 3. Ev alan olacaksın masaallah bakalim 4. Kim olacak
Hepiniz mutlulukla oturun ödeme kolaylığı versin
Ben veAmin canım ilki kimdi acaba hatirlayamadim.
Ikıncı kahvemsiK kahvemsi mutluluk
Kismetse 4. De sen olacaksın gibi geliyor bana:)
Güzel gönlünün niyetini kabul etsin rabbim.Selam kızlar
Yoğun bir gün geçti, şirkette maddi sorunlar var bu ara
Marketten eksikleri aldım, her markete gittiğimde sinirlerim zıplıyor artık.
Bir aile için ramazan alışverişi yaptım, biraz da nakit verdim. İçin rahatladi.
@tatlu migrosa bakacağım aklımda canım, ben de biraz stok yapabilirim
Dimi canımBen vesekerim00 aldik gecen yıl çok kısa arayla
Başka kim var
Belki turtis ve peşine de tatlu olur, yaz tatilinde mesela
Çoook yükselmiş altın. Ben de tam yükselmeden almıştım şans işte. Genelde fırsatı kaçırırım bu sefer nasıl olduysa yakalamışım.canım ne güzel olmus kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmişcuma günü 3 gram almıstım 245 ten aldım bugun 257 oldu yaa 15gramlık param var suan alsammı beklesemmi hıc bılmıyorum çok afedersiniz mal gibi 2 aydır beklıyorum
Bugün sirf meraktan sordum cnm.iyiniyetli cnm baban ne durumda
karamelli_turta çok fark varmis gercekten
Bikac yere sorsan mi acaba.. biz düğün takısı bozarken belki 10 kuyumcu gezip bize en iyi teklifi verende bozmustuk
Yarın boşluk bulursam çıkıp bakarım canım sağolasınK kahvemsi mutluluk yanlış hatırlamıyorsam ayın 11 ine kadar bir çok kişisel bakım markasında var...
Yüz temizleme jeli argan yağı ya da hindistan cevizli krem bakacağım hoşuma giderse onlardan da alacağım
Evet kredi onaylanmadan bozma sakin, ben geçen sene gram altını 165 TL den bozmustumBugün sirf meraktan sordum cnm.
Krediye bugün başvuruldu olumlu/olumsuz cevap gelmeden adim atmam.
Liste yaptim;giderken götürülecek büyük eşyalar, yenisi alınması zorunlu ihtiyaçlar ve bütçe kalirsa almam gerekenler.
Giderayak süpürgemi degistirecektim ama kismet benimle birlikte yeni eve gelmesiymisEvet kredi onaylanmadan bozma sakin, ben geçen sene gram altını 165 TL den bozmustum
Ama birkaç yere sor mutlaka bozmadan.
Kendini eve bir at alacaklarını zamanla da yaparsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?