Geçmiş olsun

Kartonlar kırılacak eslara yazı yaz kırılacak diye
Hatta koliledigin kolilere içinde ne varsa dışına yaz yerleştirmek kolay oluyor
Ben de koli yapıyorum. Önce stoklardan başladım. Stoklarım da deterjanlar adamlar koliyi çalmasınlar diye üstlerine içinde ne olduğunu yazmadım.
Sanki altın var o kadar kıymetliler

Hayırlı haberler alin inş cnm
Kartonlar kırılacak eslara yazı yaz kırılacak diye
Hatta koliledigin kolilere içinde ne varsa dışına yaz yerleştirmek kolay oluyor
Süper fikirler çıkıyor:)
Ben de koli yapıyorum. Önce stoklardan başladım. Stoklarım da deterjanlar adamlar koliyi çalmasınlar diye üstlerine içinde ne olduğunu yazmadım.
Sanki altın var o kadar kıymetliler
Bende önce stoklardan başlayacağım.
Dün akşam sizinle yazistiktan sonra tüm odaları tek tek gezdim ben bu eşyaları nasil toplarim diye.

Bir aksilik olmazsa maaştan da birikime atacagim.. tabi o zaman piyasalar ne durumda olur bilmiyorum
Piyasalar maşallah yerinde durmuyor durum içler acısı,konu ev olmasa 1 tane bile altin bozmam.
Ama şu durumda zorunluyum yoksa bankaya borçlanmak daha zor bence.

Bu ay birikimi ayirdim ama tatil için.
Önümüzdeki aydan itibaren herşey yolunda giderse konut kredisi başlar ve birikim sadece girdiğim günler olur.
Onlari da alip harcadım bile de neyse.

Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah

Kızlar mercimek çorbası yaptım dinleniyor,
Kızım için pizza, benim için balık buğulama pişireceğim azıcık, Eşim nöbetçi kendimize göre ayarladım menüyü,
Sizler ne yapıyorsunuz
Bende mercimek çorbası yaptım, bulgur pilavi ve dünden karnıyarık var cacık yapacağım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…