- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.121
ayy yaparım kızlar ne demek kendim kahve sevmem ama size yaparım pastalar yaparım getir götür işlerine bakarımAma sen hamissin kiyamam ki ben sana bebise.
K kahvemsi mutluluk
T tatlu @sekerim00
p_ritha
Hepiniz gelin yardima ama uykucu hamiş bize kahve yapsin dimi :)
süperrr masAllahmayıs ayında 6 gr aldım.Altın yükselişe geçti toplam 245 gr. biriktirdim sayenizdekaramelli_turta
Geçmiş olsunkaramelli_turta canım 2 gün önce ek dersimle dolar aldım 250 dolar bana yazar mısın canım? Babam rahatsız kafam onda. bugün ege üniversitesinde prof olan gastroloji uzmanından randevu aldım saat 6 da doktorda olacaklar. İnşallah iyi olur.
gecmıs olsn canımkaramelli_turta canım 2 gün önce ek dersimle dolar aldım 250 dolar bana yazar mısın canım? Babam rahatsız kafam onda. bugün ege üniversitesinde prof olan gastroloji uzmanından randevu aldım saat 6 da doktorda olacaklar. İnşallah iyi olur.
Sağ olasın canımgecmıs olsn canım
Ben de koli yapıyorum. Önce stoklardan başladım. Stoklarım da deterjanlarKartonlar kırılacak eslara yazı yaz kırılacak diye
Hatta koliledigin kolilere içinde ne varsa dışına yaz yerleştirmek kolay oluyor
Bereketli olsun harikamayıs ayında 6 gr aldım.Altın yükselişe geçti toplam 245 gr. biriktirdim sayenizdekaramelli_turta
Hayırlı haberler alin inş cnmkaramelli_turta canım 2 gün önce ek dersimle dolar aldım 250 dolar bana yazar mısın canım? Babam rahatsız kafam onda. bugün ege üniversitesinde prof olan gastroloji uzmanından randevu aldım saat 6 da doktorda olacaklar. İnşallah iyi olur.
Süper fikirler çıkıyor:)Kartonlar kırılacak eslara yazı yaz kırılacak diye
Hatta koliledigin kolilere içinde ne varsa dışına yaz yerleştirmek kolay oluyor
Bende önce stoklardan başlayacağım.Ben de koli yapıyorum. Önce stoklardan başladım. Stoklarım da deterjanlaradamlar koliyi çalmasınlar diye üstlerine içinde ne olduğunu yazmadım.
Sanki altın var o kadar kıymetliler
Güle güle kullan canımMigros da indirim vardi kişisel bakım ürünlerine stok yaptim
K kahvemsi mutluluk garnier kağıt maske 7.45
Garnier diğer maskeleri 5.45 ti
Deodorant gündüz bakım kremi serum maske çeşitleri kulak çubuğu aldim.Hepsi yedek olsun diye.
Piyasalar maşallah yerinde durmuyor durum içler acısı,konu ev olmasa 1 tane bile altin bozmam.Bir aksilik olmazsa maaştan da birikime atacagim.. tabi o zaman piyasalar ne durumda olur bilmiyorum
TeşekkürlerGüle güle kullan canım
Maaşallah, rabbim artırsın, güzel günlerde kullanırsın inşmayıs ayında 6 gr aldım.Altın yükselişe geçti toplam 245 gr. biriktirdim sayenizdekaramelli_turta
Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallahkaramelli_turta canım 2 gün önce ek dersimle dolar aldım 250 dolar bana yazar mısın canım? Babam rahatsız kafam onda. bugün ege üniversitesinde prof olan gastroloji uzmanından randevu aldım saat 6 da doktorda olacaklar. İnşallah iyi olur.
Bende mercimek çorbası yaptım, bulgur pilavi ve dünden karnıyarık var cacık yapacağım bir de.Kızlar mercimek çorbası yaptım dinleniyor,
Kızım için pizza, benim için balık buğulama pişireceğim azıcık, Eşim nöbetçi kendimize göre ayarladım menüyü,
Sizler ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?