- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.521
Sen bütçeni daha iyi bilirsin canım, biz de senin gibi düşünüp gitmeme kararı vermiştik ama sonra yine oldu, inşallah sizin de önce kredi onaylanır sonra da bir kapı açılır ve tatil de yaparsınızBöyle büyük bir borca yeni girip birde tatil plani şu an için olmasa daha iyi olacak gibi geliyor bana cnm.
Ama tâbi önce kredi onaylanacak mi onu bekleyeceğiz.
Bütçemize baktım önümüzdeki 4 ay için, tatil bizi zorlayabilir.
Kk ni sıfırlamak hedefim şimdilik zaten tek taksidi tatil de.
Bu arada dün o para gelince esim dedi ki biz iki yıldır tatilleri hep şansa yapıyoruz seneye böyle olmasın plan yapalım şimdiden.
Bugün pazara gittiğimde açılmayan kumbaralardan gördüm, eşimin söyledikleri geldi aklıma ve aldım.
Açılan kumbaralar da para biriktiremiyoruz malum elli TL falan olunca hemen hesaba atip birikime ekliyorum. Sonra da birikimle tatile gidilmez düşüncesi baskin geliyor ve vazgeçiyorum.
Umarım bu sefer başarılı oluruz :))
dolar falanda alıp atabılırsın canım annemın 52hafta kumbarası var arada onun atacagı parayla dolar alıp oyle attım ben ıcıne. hem o zman ıcınden alamazsındaBu arada dün o para gelince esim dedi ki biz iki yıldır tatilleri hep şansa yapıyoruz seneye böyle olmasın plan yapalım şimdiden.
Bugün pazara gittiğimde açılmayan kumbaralardan gördüm, eşimin söyledikleri geldi aklıma ve aldım.
Açılan kumbaralar da para biriktiremiyoruz malum elli TL falan olunca hemen hesaba atip birikime ekliyorum. Sonra da birikimle tatile gidilmez düşüncesi baskin geliyor ve vazgeçiyorum.
Canım ne güzel bir şans doğdu size doya doya eğlenir aynı zamanda bol bol stres atarsınız inş.Bu arada dün o para gelince esim dedi ki biz iki yıldır tatilleri hep şansa yapıyoruz seneye böyle olmasın plan yapalım şimdiden.
Böyle büyük bir borca yeni girip birde tatil plani şu an için olmasa daha iyi olacak gibi geliyor bana cnm.
Ama tâbi önce kredi onaylanacak mi onu bekleyeceğiz.
Bütçemize baktım önümüzdeki 4 ay için, tatil bizi zorlayabilir.
Kk ni sıfırlamak hedefim şimdilik zaten tek taksidi tatil de.
Menün çok güzelmiş :)Bir kuvvet ile süpürge tuttummutfaktaki çubuk süpürge ile bütün Evi dolandım.
Bir buçuk saat kadar dinlenip salatayı yapar tencereleri ısıtır masayı hazırlarım.
Arkadaşlar
Yarın misafire menümüz inş şöyle;
Mercimekli greçkalı çorba
Mantı (kilosu 35 tl ye yaptırmıştım bugünler için)
İçli köfte ve galeta unlu porsiyonluk kıymalı patatesli börek
Yeşil salata
İftariyelik ler hurma beyaz peynir ceviz kuru erik üzüm kayısı
Tekrar vişne kompostosu yapacam aslında limonata da yapabilirim becerebilirsem ilk defa buzluğa limon portakal atmıştım.
Tatlıya karar veremedim eşime aldırırım belki.
Inşaallah canımEv için kaporayi verdik yarin sabah kredi başvurusu yapacağım. Geçen hafta haziran ayi bütçemi yaparken ev kredisi de yazmışım:) inş önümüzdeki ay başlarız.
Sağol canımCanım ne güzel bir şans doğdu size doya doya eğlenir aynı zamanda bol bol stres atarsınız inş.
oğluşun iş bankasının verdiği metal ve gri kumbaralarından var. Ben de nasıl birikim yapacağımı onu nasıl dolduracağımı şaştım malum dolar yerinde durmuyor. tl ile uzun süre kumbaranın dolmasını beklemek de bundan dolayı sıkıntı. En son kumbaraya bulduğumu attım hemen dolsun diye:) Doldurup hesaba aktarıp hemen dolar yaptıkDiğer türlüben de senin gibi birikime dolar ya da altın alınca harcamaya kıyamıyorum
Bu gece kismetse maaslar yatar yarin aksama kalmaz ben odemeleri yapar tüketirim o parayı...
Gun bu ay bitiyor... zaten bu ay birikim yaptim olursa kalan bir seyler dolar alacagim
Canim hem çocukların okulu var yarida bölmek istemiyorum hem bu arada bakalım ödemelerimiz nasıl gidiyor, birikim yapalim biraz yeni eşyalar için:)karamelli_turta cnm kısmet olur evi alırsanız bir süre taşınmaya sebebiniz yeni eşyalar almak icin mi...
Canim hem çocukların okulu var yarida bölmek istemiyorum hem bu arada bakalım ödemelerimiz nasıl gidiyor, birikim yapalim biraz yeni eşyalar için:)
Hayırlı zamanda olsun canım:)Bizde 1 yil sonra tasinmistik..
Tasindiktan sonra 6 ay halisiz oturduk..
Eve misafir cagirip 8 cift erkek terligi almistim.
O ilk gunler oyle guzeldiki..
Hepsi olur en guzelleri olur...
Allah insallah banada bir cati nasip eder daha zamani var ama..
Hayırlı zamanda olsun canım:)
Ne güzel anilar..
Isteyen herkesin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?