- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şimdi denemek için baktım 1.5 tl vardı hesapta 0,25 dolar ettihiç kesinti olmadı
ay birikim yapmak istiyorum para yokkk yetmiyooo yetmiyoo![]()
yaptılarmıBen bsy kesfettim sirrimi soylesemmi
Ben islem yaptim ama az miktar cok islem aldim simdi ara ara kontrol ediyorum kesinti yapacaklarmi diye
hangi banka seninSimdilik yok
hangi banka senin
hadı hayırlı olsun canım Allahım odeme kolaylıgı versınSelâm kızlar.
Bu saat oldu hala çarşılardayım.
Kredi onaylandı çok şükür, 120 ay olarak yaptık
Artik yatağıma gidip uyumakistiyorum..
Çok Yoruldum..
evet asılama ıcın dıyorum da yani genel olarak dedım aslında canım ıgnene ılacına dıkkat et sayısına gününe tekrar almak zorunda kalma demek istedımyok iğne falan vermedide aşılama içinmi diyosun canım sen
Kronik bebişin ismine karar verdiniz mi?evet asılama ıcın dıyorum da yani genel olarak dedım aslında canım ıgnene ılacına dıkkat et sayısına gününe tekrar almak zorunda kalma demek istedım
hayırlı olsun canım Allah utandırmasın ödeme kolaylığı versin inşallah
şimdi rahat bi uyku zamanııııı
Karamelli hadi hayirli ugurlu olsun
karamelli_turta gözünüz aydın canım, çooooook sevindim
Rabbim yardım eder inş bize de, teşekkürler kızlar..hadı hayırlı olsun canım Allahım odeme kolaylıgı versın
ben çok stres yaptığım dönemlerde oluyor aynı şey, önce tatlı yemek istiyorum sonra tuzlu derken kısır döngü başlıyorKizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
Bu bende dönem dönem olan seyler ama resmen ne gözüm ne midem doyuyor
Kizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
Gerçekten psikolojik olduğunu düşünüyorum canım bende de aynısi oluyorben çok stres yaptığım dönemlerde oluyor aynı şey, önce tatlı yemek istiyorum sonra tuzlu derken kısır döngü başlıyor
aslında aç değiliz psikolojik birşey
yarın tartı günümüz :)
Bende öyle yim ama bastirmaya calişiyorumKizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
bence de boşver, kendi tırnaklarını kullanmaya devam :)Tatil rezervasyonunu iptal ettim, ekstra harcama ilk yil için yapmazsak daha iyi olacak.
Tatil evet ihtiyaç ama bu kadar borca girmişken ilk aydan daha duralim bakalım biraz.
Görümceden bu sabah haber geldi araçları satilikti bugün biri görmeye gelecekmiş satilirsa tüm geliri verebileceğini söylemiş ama dolar olarak verelim borcu demişler ,eşim sabah söyledi bana kredi başvurusundan önce. Boşver dedim kredi çıkıyor zaten, hem dolar da yerinde durmayacak hep yükseliyor