Is donusu azcik kuruyemiş ve peynir aldim 30 tl odedim
Eve geldim elektrik faturası gelmiş 76 tl.

Bu ay temizlik daha detay yapip her şey yıkayınca 10tl fazla gelmiş
2 hafta daha kurs yapacagim sonra bitecek. Oldukca yordu bu yıl ama birikime yaradı çocuklara cok faydası da oldu şükürler olsun

Dünden tepsiye yemek hazırlamıştım fırında pişiyor...
Ben artik pazara gitmeye başlamalıyım
Market fiyatları el yakiyor..

Meyve fiyatları henüz düşmedi
Erik 12 kiraz 20 çilek 12
Pırasa 10 ıspanak 6 domates 8 idi az once geçerken gordum..

E dum markette 30 tl idi tavuğun kemiksiz göğüs kısmı nasil insanlar yiyecek bilmiyorum

Bu kez ev aramaktan kilo versin galiba canim
Aynen canım :D :D
Ramazanda veriyorum ben bir iki kilo.

Akşamüstü bankadan aradilar kredim onaylanmış yarın yetişirse tapu var. Yetişmezse pazartesi dedi.
Ev kredisi faiz oranında yine yükselme olmuş bugün.
Benim oran değişmeyecekmiş ama yükselme olmuş.
Alnimizin akiyla bu borcun üstesinden geliriz inş kızlar.

Bende 68.7 yim 600 gr vermisim sadece olsun almadigima sukur ramazan ayi dikkat ediyorum sporda yapiyorum ama yavas gidiyor nedense
Pazar gunune iftara misafirim var markette 80 tl harcadim 1 kiloya yakin et aldim gerisi sebze falan
kabak 2 tl domates 3 tl patlican 4 salatalik 1.90 biber 2.5 semizotu 1.5 dereotu 90kurus maydanoz 1tl nektarin 8 yarim kg aldm bir buyuk karpuz 35 40 tl almadim kavun tarttirdik oda 20 tl onuda almadim valla

Aynen canım :D :D
Ramazanda veriyorum ben bir iki kilo.

Akşamüstü bankadan aradilar kredim onaylanmış yarın yetişirse tapu var. Yetişmezse pazartesi dedi.
Ev kredisi faiz oranında yine yükselme olmuş bugün.
Benim oran değişmeyecekmiş ama yükselme olmuş.
Alnimizin akiyla bu borcun üstesinden geliriz inş kızlar.
Cnm gelirsiniz ins birkaç kez ödeyince aliskanlik olur öder devam edersiniz

Böyle yükselirse biz yandık valla canim sıkıldı yükselmesine

Bende 68.7 yim 600 gr vermisim sadece olsun almadigima sukur ramazan ayi dikkat ediyorum sporda yapiyorum ama yavas gidiyor nedense
Pazar gunune iftara misafirim var markette 80 tl harcadim 1 kiloya yakin et aldim gerisi sebze falan
kabak 2 tl domates 3 tl patlican 4 salatalik 1.90 biber 2.5 semizotu 1.5 dereotu 90kurus maydanoz 1tl nektarin 8 yarim kg aldm bir buyuk karpuz 35 40 tl almadim kavun tarttirdik oda 20 tl onuda almadim valla
Ins yaz ortasına doğru karpuz fiyatı duser yoksa ne mümkün almak..
Market fiyatları beni çıldırtıyor bu ara

Slm kızlar
Ben zaten asgari ücretliler nasıl geçiniyor onu düşünüyorum rabbim yardım etsin bereketle kaynasın tencerelerimiz.
Amin inşallah su devirde geçim zor gerçekten iş bulmak gecinmekten de zor .. islerimize sıkı sıkı sarılıp tasarruf yapma devri

Back
X