- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.621
Kilom ,75,5
geçen haftaya göre eksi 1,300 gitti
Tebrikler sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilom ,75,5
geçen haftaya göre eksi 1,300 gitti
Bu kez ev aramaktan kilo versin galiba canim
Bugün arkadaş okulda ziraate gittiğini 1.55 oldugunu soylemislerVakıfbank a başvuru yaptım, kredi notuna göre belirleniyormus en düşük 1,45 en yüksek 1,55 çıkıyormuş.
Bana 1,45 çıktı cnm
Aynen canımBu kez ev aramaktan kilo versin galiba canim
Cnm gelirsiniz ins birkaç kez ödeyince aliskanlik olur öder devam edersinizAynen canım![]()
Ramazanda veriyorum ben bir iki kilo.
Akşamüstü bankadan aradilar kredim onaylanmış yarın yetişirse tapu var. Yetişmezse pazartesi dedi.
Ev kredisi faiz oranında yine yükselme olmuş bugün.
Benim oran değişmeyecekmiş ama yükselme olmuş.
Alnimizin akiyla bu borcun üstesinden geliriz inş kızlar.
Ins yaz ortasına doğru karpuz fiyatı duser yoksa ne mümkün almak..Bende 68.7 yim 600 gr vermisim sadece olsun almadigima sukur ramazan ayi dikkat ediyorum sporda yapiyorum ama yavas gidiyor nedense
Pazar gunune iftara misafirim var markette 80 tl harcadim 1 kiloya yakin et aldim gerisi sebze falan
kabak 2 tl domates 3 tl patlican 4 salatalik 1.90 biber 2.5 semizotu 1.5 dereotu 90kurus maydanoz 1tl nektarin 8 yarim kg aldm bir buyuk karpuz 35 40 tl almadim kavun tarttirdik oda 20 tl onuda almadim valla
Amin inşallah su devirde geçim zor gerçekten iş bulmak gecinmekten de zor .. islerimize sıkı sıkı sarılıp tasarruf yapma devriSlm kızlar
Ben zaten asgari ücretliler nasıl geçiniyor onu düşünüyorum rabbim yardım etsin bereketle kaynasın tencerelerimiz.